hami_sani 6076 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۸۹ سلام با اجازه اقا ارمین تا ارمین گلم میاد من یکم سو استفاده کنم و حرف بزنم در مورد کار ابراهیم عزیز: کارش خوب شده ینی کلیت کار خوبه فقط چند تا نکته به نظرم رسید گفتم بگم 1) اتاق کنجی نور نمیگیره 2) به خاطر همون مسائلی که قبلا گفته شد اگه جای حمام و دستشویی عوض بشه بهنره البته به خاطر نوع مبلمان زیاد واضح نبود کدوم حمومه و کدوم wc ولی اگه منظورشون اینه که بغل ورودی دستشوییه یکم زیادی بزرگه و حمام زیادی کوچیکه 3) نکته دیگه همون سرویسه کنار ورودی فاقد پنجره هستش 4) متراژ کابینت خور اشپزخونه نسبت به متراژ خونه یکم کم در نظر گرفته شده(حدود 2.1)که این خیلی کمه ولی در کل کلرت خوب بود عزیزم ببخشید اگه زیاد حرف زدم دوس دارم اگه چیزی میبینم بگم تا بقیه هم روشون بشه عیبه کار منو بگن :icon_gol::icon_gol: 6 لینک به دیدگاه
amin_architect22 443 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۸۹ منم بازی میدین؟ بگین چه پلانی بذارم ؟ چیکار باید بکنم؟ 3 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۸۹ منم بازی میدین؟بگین چه پلانی بذارم ؟ چیکار باید بکنم؟ سلام...چرا که نه. مختصر و مفید: برو از صفحه ی اول بخون! 4 لینک به دیدگاه
amin_architect22 443 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۸۹ سلام...چرا که نه. مختصر و مفید: برو از صفحه ی اول بخون! اگه حالشو داشتم 30 صفحه :jawdrop:یکی یکی بخونم که دیگه نمیومدم بگم چی باید بذارم. حالا نمیشه یه پارتی بازی کنین بگین؟ 1 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۸۹ اینم لینک مختصر و مفید: http://www.noandishaan.com/forums/showthread.php?t=27413&page=5 2 لینک به دیدگاه
amin_architect22 443 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۸۹ اینم لینک مختصر و مفید: http://www.noandishaan.com/forums/showthread.php?t=27413&page=5 مهناز جان خیلی ممنون. اگه میشه اسم من هم اضافه کنید زود پلانمو میکشم نشون میدم. 2 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۸۹ مهناز جان خیلی ممنون.اگه میشه اسم من هم اضافه کنید زود پلانمو میکشم نشون میدم. اسم شما همون موقع اضافه شد 2 لینک به دیدگاه
armin.eleman 5393 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۸۹ مهناز جان خیلی ممنون.اگه میشه اسم من هم اضافه کنید زود پلانمو میکشم نشون میدم. امین جان خوش اومدی داداشی...:wubpink: کار هارو هم میتونی انجام بدی. فقط اگه میرسی که فبها اگه به نظرت طول میکشه واستا که من دیگه میخام این بحثو ببندم بریم سر بحث بعدی که یکم ریز تر بشیم رو کارا..... ولی اگه میرسی حتما انجام بده...:dancegirl2: 2 لینک به دیدگاه
armin.eleman 5393 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۸۹ از کارا فقط کار آقای ابراهیم مونده که حامی جان محبت کردن کمکی کردن ایشالله منم تا شب کارشو نیگا میکنم که دیگه بحث ما سر پلان ها تموم شه که دیگه داریم به پایان تعطیلات نزدیک میشیم:banel_smiley_52: 1 لینک به دیدگاه
amin_architect22 443 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۸۹ امین جان خوش اومدی داداشی...:wubpink:کار هارو هم میتونی انجام بدی. فقط اگه میرسی که فبها اگه به نظرت طول میکشه واستا که من دیگه میخام این بحثو ببندم بریم سر بحث بعدی که یکم ریز تر بشیم رو کارا..... ولی اگه میرسی حتما انجام بده...:dancegirl2: خیلی ممنون داداش چشم شما به روال عادیتون ادامه بدین اگه رسیدم میذارم. 2 لینک به دیدگاه
armin.eleman 5393 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۸۹ خیلی ممنون داداشچشم شما به روال عادیتون ادامه بدین اگه رسیدم میذارم. ولی امین جان میرسی /انجام بده/کارش زیاد سخت هم نیست/به نظر بتونی برسونی خودتو نیازیم نیست همه پستارو بخونی.همون لینکیو که مهناز گذاشتو یه نیگا بنداز. ولی به هرچی پستا جلو تر رفت و بحث ها و سوالات مطرح شد موضوع رو روال افتاد. اگه بخونی ضرر نکردی چون بچه ها اسپم نکردن زیاد و معمولا پستا خوبه و توشون نکاتی ذکر شده...... 3 لینک به دیدگاه
hami_sani 6076 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۸۹ منم بازی میدین؟بگین چه پلانی بذارم ؟ چیکار باید بکنم؟ سلام خوش اومدی امین جان بازم فضولی کردم:ws3: 2 لینک به دیدگاه
hami_sani 6076 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۸۹ مخلصیم اقا ارمین:gol cheshmak::gol cheshmak: 2 لینک به دیدگاه
hami_sani 6076 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۸۹ ارمین جان میشه زودتر کار ابراهیمو کرکسیون کنی بدو عزیزم جیگرم گلم عسلم 2 لینک به دیدگاه
armin.eleman 5393 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۸۹ ارمین جان میشه زودتر کار ابراهیمو کرکسیون کنیبدو عزیزم جیگرم گلم عسلم من شرکت هستم الان فدات شم. نه اینجا میتونم دانلود کنم کارشو نه اینکه عکسشو آپلود کنم.... سرعت نت شتره.. 2 لینک به دیدگاه
hami_sani 6076 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۸۹ من شرکت هستم الان فدات شم. نه اینجا میتونم دانلود کنم کارشو نه اینکه عکسشو آپلود کنم.... سرعت نت شتره.. اها باشه خیلی گلی 2 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۸۹ مخلصیم اقا ارمین:gol cheshmak::gol cheshmak: ارمین جان میشه زودتر کار ابراهیمو کرکسیون کنیبدو عزیزم جیگرم گلم عسلم نوشته اصلی توسط armin.eleman برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام من شرکت هستم الان فدات شم. نه اینجا میتونم دانلود کنم کارشو نه اینکه عکسشو آپلود کنم.... سرعت نت شتره.. اها باشهخیلی گلی شما دوتام هی واسه هم لاو بترکونید 3 لینک به دیدگاه
armin.eleman 5393 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۸۹ شما دوتام هی واسه هم لاو بترکونید بیا من واسه تو لاو بترکونم :4chsmu1: ایششششششش... 1 لینک به دیدگاه
Bahram Sh مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۸۹ سلامبا اجازه اقا ارمین تا ارمین گلم میاد من یکم سو استفاده کنم و حرف بزنم در مورد کار ابراهیم عزیز: کارش خوب شده ینی کلیت کار خوبه فقط چند تا نکته به نظرم رسید گفتم بگم 1) اتاق کنجی نور نمیگیره 2) به خاطر همون مسائلی که قبلا گفته شد اگه جای حمام و دستشویی عوض بشه بهنره البته به خاطر نوع مبلمان زیاد واضح نبود کدوم حمومه و کدوم wc ولی اگه منظورشون اینه که بغل ورودی دستشوییه یکم زیادی بزرگه و حمام زیادی کوچیکه 3) نکته دیگه همون سرویسه کنار ورودی فاقد پنجره هستش 4) متراژ کابینت خور اشپزخونه نسبت به متراژ خونه یکم کم در نظر گرفته شده(حدود 2.1)که این خیلی کمه ولی در کل کلرت خوب بود عزیزم ببخشید اگه زیاد حرف زدم دوس دارم اگه چیزی میبینم بگم تا بقیه هم روشون بشه عیبه کار منو بگن :icon_gol::icon_gol: ممنون حامی جان ...خیلی ممنون که با دقت کارمو نگاه کردی .1. در مورد اتاق کنجی کاملا باهات موافقم ... اگه بتونم حتما اصلاحش می کنم ...(البته اگه تنبلی نکنم) 2. در این کار دو تا حممام و دو تا دستشویی وجود دارد ...(1 دستشویی و 1 حمام خصوصی که در بین اتاق خواب ها وجود دارد و 1 دستشویی و حمام عمومی که در ورودی ساختمان قرار داده شده است ) بازم ممنون لینک به دیدگاه
Bahram Sh مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۸۹ بیا من واسه تو لاو بترکونم :4chsmu1: ایششششششش... آرمین زشته در روز روشنو..... لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده