VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 دی، ۱۳۸۹ من وقتی کوچیک بودم بر خلاف ظاهر شرم روحیه ی لطیفی داشتم و اصلا تو عالمه بزرگتر ها نبودم شاید خیلی از شما ها هم همینجوری بودین اما کم کم وارد دنیای بزرگا شدین اما من یه دفعه وارد دنیاشون شدم...تازه فهمیدم دنیای ما آدم بزرگها چقدر پسته... تا یه مدت طولانی روحیه ی لطیفم مثل یه شیشه ترک ترک شده بود شاید چنین حسی رو تجربه نکرده باشین و به نوشته های من بخندین ولی من اون روزا رو فراموش نمیکنم... خیلی طول کشید تا خودمو با دنیای بزرگتر ها وقف بدم...سخت بود باور کردن خیلی چیزا ولی چاره ای نبود مجبور بودم اعصاب روان ما رو .... من که نمیگزرم 3 لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 دی، ۱۳۸۹ اعصاب روان ما رو .... من که نمیگزرم تو خودتو ناراحت نکن بلامیسر 2 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 دی، ۱۳۸۹ تو خودتو ناراحت نکن بلامیسر تی جان قربان ابرار 2 لینک به دیدگاه
پرناز 581 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 دی، ۱۳۸۹ كاش كودك مي ماندم بزرگترين غمم شكستن نوك مدادم بود 3 لینک به دیدگاه
shaden. 18583 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 دی، ۱۳۸۹ كاش كودك مي ماندم بزرگترين غمم شكستن نوك مدادم بود :ws37: 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده