jafar.t 10 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۹۰ باسلام خدمت مهندسین محترم من یسری مطالب کلی در باره نرم افزارهای nisa/autoform/mold flow/surfcamنیاز دارم.ممنون میشم اگر در مورد کاربرداشون وقابلیتهای هر کدوم مطلب یامنبعی بهم معرفی کنید لینک به دیدگاه
02314451 11 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 شهریور، ۱۳۹۰ من در مورد ای پی دی ال در انسیس مشکل دارم. فایل نوت پد-ی رو که تو session editor سیومیکنم,چطوری باید لودش کنم؟ لینک به دیدگاه
sinalemi 13 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 شهریور، ۱۳۹۰ سلام بچه ها امیدوارم که خوب باشید. من یه اشکال تو صفحه 337 مثلث نارنجی داشتم اونم اینکه اون پایین نوشته چون دقت جواب مساله پایینه واسه همین می تونیم اندازه مش بندی رو عوض کنیم در این صورت لزوم داره دوباره مراحل قبلی رو طی کنیم(بارگذاری و ایجاد قید ها و... ) یا نه !؟ لینک به دیدگاه
alone boy 11 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آبان، ۱۳۹۰ سلام من از انسیس 12 استفاده میکنم در قسمت help--help topic-contents designmodelerرو من نمیتونم تو نرم افزار پیدا کنم قسمت اسکچر که اینجا نوشته نرم افزار جانبی هست یا اینکه انسیس خودش داره لطفا راهنمایی کنید که چه جوری استفاده کنم؟مرسی لینک به دیدگاه
masoud_eng 14 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آبان، ۱۳۹۰ دوستان کسی می دونه چجور میشه نرم افزار انسیس 13 رو کرک کرد لطفا کمک کنید . مرسی لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اسفند، ۱۳۹۰ مهندس من نصب این نرم افزار رو مشکل دارم! اعصابمو قاطی کرده از کدوم یکی از شرکتای تولید نرم افزار بگیرم که بهتر باشه؟؟؟ خودم کتابای مثلث نارنجی رو دارم اما یکم (یعنی بیشتر از یکم) نصب نرم افزارش قاطی داره! 1 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اسفند، ۱۳۹۰ مهندس من نصب این نرم افزار رو مشکل دارم!اعصابمو قاطی کرده از کدوم یکی از شرکتای تولید نرم افزار بگیرم که بهتر باشه؟؟؟ خودم کتابای مثلث نارنجی رو دارم اما یکم (یعنی بیشتر از یکم) نصب نرم افزارش قاطی داره! مال مثلث نارنجی که اکثرا نصب نمیشه بابا. شما ورژن 12 رو از دریاسافت یا اکثر شرکت ها بگیری مشکلی نداره. 3 لینک به دیدگاه
HaMiD.CFD 20379 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اسفند، ۱۳۹۰ مهندس من نصب این نرم افزار رو مشکل دارم!اعصابمو قاطی کرده از کدوم یکی از شرکتای تولید نرم افزار بگیرم که بهتر باشه؟؟؟ خودم کتابای مثلث نارنجی رو دارم اما یکم (یعنی بیشتر از یکم) نصب نرم افزارش قاطی داره! چه ورژنی رو میخوای نصب کنی؟ توی چه مرحله ای گیر میکنی؟ از هر شرکتی بگیری بایددرست نصب کنی...ورژن 13 رو من استفاده میکنم که 2 تا دی وی دی هست. تا بهش لایسنس رو درست معرفی نکنی درست نصب نمیشه. اتصال به اینترنت رو هم قطع کنید بعدا اقدام به نصب کنید. یکسری پیش نیاز ها هم قبلش باید مثل همه نرم افزار ها نصب کنید که توی خود دی وی دی معمولا قرار میدن 2 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اسفند، ۱۳۹۰ با تشکر از همه ی دوستان! ردیف شد!:hapydancsmil: لینک به دیدگاه
zer0 10 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اسفند، ۱۳۹۰ سلام. من ansys 14 رو نصب کردم. منتهی وقتی در قسمت element library میرم، بعضی از المان هارو نشون نمیده. مثلاً همینطوری تو عکس میبینید الان در قسمت لینک المان های 2d spar, spar, link 10 رو نمایش نمیده. حالا مشکل از کجاست؟ لینک به دیدگاه
saeid15207 13 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 فروردین، ۱۳۹۱ سلام.من ansys 14 رو نصب کردم. منتهی وقتی در قسمت element library میرم، بعضی از المان هارو نشون نمیده. مثلاً همینطوری تو عکس میبینید الان در قسمت لینک المان های 2d spar, spar, link 10 رو نمایش نمیده. حالا مشکل از کجاست؟ دوست عزیز این المان های قدیمی دیگه تو library نرم افزار وجود نداره،نه اینکه حذف شده باشه دیگه document نشده.برای اطلاعات بیشتر توی help ،link1،serch kon .در مورد المان های undocument شده توضیح داده. 2 لینک به دیدگاه
alefmim 21 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مرداد، ۱۳۹۱ سلام خسته نباشید این دوتا ارورو واسه من تو یه انالیز استاتیکی دارم که حل مسئله تموم نمیشه کمکم کنید لینک به دیدگاه
bone 32 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مهر، ۱۳۹۱ سلام دوستان. با انسیس میشه براده برداری(روتراشی با تراش) رو مدلسازی کرد و با استفاده از اون تو هر موقعییت ضخامت براده رو بدست آورد؟ لینک به دیدگاه
shayan1989 523 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مهر، ۱۳۹۱ تا جایی که من می دونم نمی شه ؛ یا اگر همه بشه خیلی زمان بر و سخته من توصیه می کنم بری سراغ نرم افزار دفرم که این کارها رو خیلی راحت می شه با هاش انجام داد 1 لینک به دیدگاه
sinalemi 13 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آبان، ۱۳۹۱ با سلام به دوستان اگر بخواهیم دو تا چرخ دنده درگیر با هم رو تو انسیس انالیز کنم چه کار کنم؟ - 1-المان های تماسی استفاده کنم؟ 2-چه طور یکی تحت سرعت زاویه و زاویه فشار معین با دیگری در گیر بشه؟ لینک به دیدگاه
ahmadpalan 11 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اسفند، ۱۳۹۱ سلام. دوستان برای دانلود جدید ترین آموزش های انسیس می تونید به برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام سر بزنید سعی می کنم هر هفته وبلاگ رو آپدیت کنم. لینک به دیدگاه
mahsa.a.j 61 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 تیر، ۱۳۹۲ با عرض سلام موضوع پروژه من شبیه سازی میدان مغناطیسی یک جسم فرو مغناطیسه که منبع تحریکش یک میدان مغناطیسی خارجی یکنواخته برای اینکار از چه نرم افزاری بهتره استفاده کرد؟ طبق تحقیقات من از دو نرم افزار ansis و comsol میشه استفاده کرد ولی از هیچکدومشون جزوه یا راهنمای مناسبی که مربوط به کارم باشه پیدا نکردم اکثر مثال هاش مکانیکیه! با توجه به اینکه من با هیچ کدومشون آشنایی ندارم و وقتم هم خیلی کمه به نظرتون کدوم مناسبتره؟ من خودم ترجیج میدم با comsol کار کنم چون شنیدم آسونتره ولی هیچ کدوم از استادام تا به حال اسمشو نشنیده بودن! چند نفر رو میشناسم که با ansis کار کردن ولی در حد چند تا مثال محدود و بیشتر مکانیکی و شنیدم کار با انسیس خیلی پیچیده ست! راستش اصلا نمیدونم چطور و از کجا باید شروع کنم اگه میشه کمی راهنماییم کنید که چطور باید شروع به کار کنم. ممنون میشم از لطفتون 1 لینک به دیدگاه
Jafar Alishah 6341 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 تیر، ۱۳۹۲ با عرض سلامموضوع پروژه من شبیه سازی میدان مغناطیسی یک جسم فرو مغناطیسه که منبع تحریکش یک میدان مغناطیسی خارجی یکنواخته برای اینکار از چه نرم افزاری بهتره استفاده کرد؟ طبق تحقیقات من از دو نرم افزار ansis و comsol میشه استفاده کرد ولی از هیچکدومشون جزوه یا راهنمای مناسبی که مربوط به کارم باشه پیدا نکردم اکثر مثال هاش مکانیکیه! با توجه به اینکه من با هیچ کدومشون آشنایی ندارم و وقتم هم خیلی کمه به نظرتون کدوم مناسبتره؟ من خودم ترجیج میدم با comsol کار کنم چون شنیدم آسونتره ولی هیچ کدوم از استادام تا به حال اسمشو نشنیده بودن! چند نفر رو میشناسم که با ansis کار کردن ولی در حد چند تا مثال محدود و بیشتر مکانیکی و شنیدم کار با انسیس خیلی پیچیده ست! راستش اصلا نمیدونم چطور و از کجا باید شروع کنم اگه میشه کمی راهنماییم کنید که چطور باید شروع به کار کنم. ممنون میشم از لطفتون پیشنهاد میکنم ابتدا یه سرچی بزنی ببینی میتونی مطلبی یا مثال انجام شده ای تو نت پیدا کنی و با اون شروع کنی متاصفانه با هیچ کدوم از این دو نرم افزار آشنا نیستم - حتی با آباکوس هم تا حالا چنین تحلیلی یا مشابه اونو انجام ندادم و اصلا اشنا نیستم الان شما خود نرم افزارcomsol رو داری که میخوای شروع کنی ؟ 4 لینک به دیدگاه
mahsa.a.j 61 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 تیر، ۱۳۹۲ ممنون از راهنماییتون بله هم انسیسو دارم هم کامسول ولی هیچ کدومو نصب نکردم فعلا! گشتم مثال مشابه پیدا نکردم!تو سایتای ایرانی که اصلا نیست انگیسی هم سرچ کردم ولی چون زبانم خیلی خوب نیست متاسفانه نتوستم چیز به درد بخوری پیدا کنم! 1 لینک به دیدگاه
پارسا 2879 21 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 تیر، ۱۳۹۲ با سلام خدمت دوستان من میخواستم بین اباکوس و انسیس یکی رو برای یادگیری انتخاب کنم به نظر دوستان کدومشون برای طراحی مکانیک و استفاده در رشته مکانیک مناسبتر است . آیا انسیس توانایی تحلیلهای دینامیکی داره آیا با نرم افزارهای طراحی مکانیک ( کتیا و سالیدورکز) لینک میشود و یا فایل بصورت اسمبلی وارد میکند و اینکه تو ایران کدومشون طرافدار بیشتری از نظر علمی و بازار کار داره لطف کنید کمک کنید تا بهترین گزینه را انتخاب کنم 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده