Cannibal 3348 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مرداد، ۱۳۹۰ فیلم پرستیژ؟ ها؟ تسلا ابر مغزی بوده که توسط تکنولوژی زمانش محدود شده بود ولی حدالامکان تکنولوژی رو تولید کرد. راجع به این قضیه چیزی نشنیدم ولی فکر میکنم حرفیه که تسلایی های افراطی بوجود آوردن. باور نمیکنم. تو هم نکن. راستی مهندس جان برای تاپیک کویل تسلا یکم تبلیغ نمیکنی؟ 4 لینک به دیدگاه
am in 25041 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مرداد، ۱۳۹۰ فیلم پرستیژ؟ ها؟تسلا ابر مغزی بوده که توسط تکنولوژی زمانش محدود شده بود ولی حدالامکان تکنولوژی رو تولید کرد. راجع به این قضیه چیزی نشنیدم ولی فکر میکنم حرفیه که تسلایی های افراطی بوجود آوردن. باور نمیکنم. تو هم نکن. راستی مهندس جان برای تاپیک کویل تسلا یکم تبلیغ نمیکنی؟ فیلم؟ نه ندیدم اسم انگلیسیش همینه؟ یه جای دیگه یه بحثی رو خوندم گفته شده بود که تسلا تونسته اجسام کوچک رو (در حد یک کیلوگرم حداکثر) با استفاده از الکتریسیته جابجا کنه مثلا از نقطه آ بفرسته به نقطه ب با فاصله کم مثلا چند متر والا من تبلیغ کردم اما استقبال نکردن ملت میخوام واسه شماره بعدی مجله استفادش کنم اگه تکمیلش بکنی ممنون میشم به اسم خودت استفاده میشه 4 لینک به دیدگاه
Cannibal 3348 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مرداد، ۱۳۹۰ اگه منبع میزاشتی میرفتم ببینم چه خبره. لااقل به چند نفر بگو بیان سوالای الکی بپرسن که من انگیزه ی ادامه پیدا کنم ( مثلا بپرسن مرحله ی بعدی چیه؟) 2 لینک به دیدگاه
am in 25041 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مرداد، ۱۳۹۰ اگه منبع میزاشتی میرفتم ببینم چه خبره.لااقل به چند نفر بگو بیان سوالای الکی بپرسن که من انگیزه ی ادامه پیدا کنم ( مثلا بپرسن مرحله ی بعدی چیه؟) باشه میگم بیان الان مرحله بعد چیه؟ منبعش یادم نیست الان چند روز پیش دیدم یه جا میگردم میزارم 1 لینک به دیدگاه
samyar 3407 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آبان، ۱۳۹۰ سلام به همگی ظاهرا که اینجا با رکود مواجه شده!!!! ایشالا دوباره راش میندازیم مثل اوایل...:yes: 4 لینک به دیدگاه
samyar 3407 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آبان، ۱۳۹۰ خودم سوالومیپرسم... برای حفاظت ترانسهای قدرت در قسمت مربوط به تپ چنجر چه نوع رله ای استفاده می شود؟؟؟؟:JC_thinking: 5 لینک به دیدگاه
samyar 3407 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آبان، ۱۳۹۰ سوال دومم بپرسم فردا عصر میام میبینم... چرا باید تغذیه ترانس تحریک ژنراتور بایدکاملا صاف باشدواین ولتاژصاف توسط چه تجهیزاتی مهیا می شود؟؟؟؟؟ 6 لینک به دیدگاه
Mehdi.Aref 26780 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آبان، ۱۳۹۰ برای حفاظت ترانسهای قدرت در قسمت مربوط به تپ چنجر چه نوع رله ای استفاده می شود؟ رله جانسون دومی رو هم نمیدونم 5 لینک به دیدگاه
samyar 3407 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آبان، ۱۳۹۰ رله جانسون دومی رو هم نمیدونم مرسی مهندس بابت جوابتون ولی اینجا قراره که هر کی جواب داد یه سوالم بپرسه... 5 لینک به دیدگاه
Mehdi.Aref 26780 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آبان، ۱۳۹۰ هرچند هنوز جواب سوال دوم شما مونده اما باشه منم میپرسم. Mov چیست؟ و بیشتر در کجاها استفاده میشود؟ 5 لینک به دیدگاه
spow 44197 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آبان، ۱۳۹۰ سوال دومم بپرسم فردا عصر میام میبینم...چرا باید تغذیه ترانس تحریک ژنراتور بایدکاملا صاف باشدواین ولتاژصاف توسط چه تجهیزاتی مهیا می شود؟؟؟؟؟ توسط باتری شارژر واینورترها تبدیل ولتاژ AC به DC و تبدیل مجدد این ولتاژ به ولتاژ AC توسط اینورتر وتامین خط safe توسط باتری شارژر 6 لینک به دیدگاه
samyar 3407 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آبان، ۱۳۹۰ هرچند هنوز جواب سوال دوم شما مونده اما باشه منم میپرسم. Mov چیست؟ و بیشتر در کجاها استفاده میشود؟ مهندس این movکلمه اختصاری هستش یا مربوط به تجهیزات الکتریکی میشه!!! 3 لینک به دیدگاه
spow 44197 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آبان، ۱۳۹۰ منظور از ولتاژ مرئی کرونا چیست؟ 4 لینک به دیدگاه
آریوبرزن 13988 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آبان، ۱۳۹۰ منظور از ولتاژ مرئی کرونا چیست؟ هرگاه ولتاژ خط به ولتاژ بحرانی(گرادیان ولتاژی که سبب شکست الکتریکی در عایق میشود) برسد، یونیزاسیون در هوای مجاور سطح هادی شروع می شود. اما در این حالت پدیده کرونا قابل روئیت نمی باشد. برای مشاهده کرونا، سرعت ذرات الکترون ها در هنگام برخورد با اتم ها و مولکول ها باید بیشتر باشید یعنی ولتاژ بالاتری نیاز است. 4 لینک به دیدگاه
آریوبرزن 13988 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آبان، ۱۳۹۰ دوتا سوالا مونده . کسی بلد نیست؟؟؟؟ یکی مربوط به آقا سامیار چرا باید تغذیه ترانس تحریک ژنراتور بایدکاملا صاف باشدواین ولتاژصاف توسط چه تجهیزاتی مهیا می شود؟؟؟؟؟ یکی هم مربوط به آقا مهدی Mov چیست؟ و بیشتر در کجاها استفاده میشود؟ منم یه سوال بپرسم : مدولاسیون fsk چیست ؟ 3 لینک به دیدگاه
Mehdi.Aref 26780 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آبان، ۱۳۹۰ مهندس این movکلمه اختصاری هستش یا مربوط به تجهیزات الکتریکی میشه!!! میشه گفت کلمه اختصاری هم هست ولی تو زمینه خودش عمومیت داره. بله مربوط به یک نوع ازتجهیزات هست. 5 لینک به دیدگاه
peyman sadeghian 30244 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آبان، ۱۳۹۰ با سلام:wavesmile: درمورد اون مدولاسیون منکه چیزی نمیدونم:5c6ipag2mnshmsf5ju3 گوگل هم کاری ازش بر نیومد اما سوال خودم: کریستال راچونه میتوان امتحان کرد که سالم است یا خراب؟ 3 لینک به دیدگاه
سمندون 19437 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آذر، ۱۳۹۰ بچه ها کسی در مورد نمک روچل چیزی میدونه؟ 4 لینک به دیدگاه
Mehdi.Aref 26780 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آذر، ۱۳۹۰ با توجه به اینکه سوالم بی جواب نمونه خودم میگم . MOV مخفف motorize valve میباشد که بیشتر در صنایع اب و فاضلاب شناخته شده است. این نوع ولو که برای باز و بسته شدنش از یک موتور الکتریکی استفاده میکنه. با حرکت راستگرد یا چپگرد این موتور ولو باز یا بسته میشه. امروزه استفاده از این ولوها بیشتر محدود به موارد خاصی هست که امکان استفاده از ولوهای هیدرولیکی( به علت گران بودن) یا ولوهای پنوماتیکی( به علت در دسترس نبودن هوای ابزاردقیق در محلهای دور) نمی باشد. منم یه سوال بپرسم : مدولاسیون fsk چیست ؟ FSK یکی از روش های مدلاسیون دیجیتال است که در آن فرکانس موج سینوسی حامل، بر اساس سیگنال پیام تغییر میکند. اگر موج كرير اصلي را ACos(ωct) در نظر بگيريم، آنگاه در مدلاسيون FSK هنگامي كه ورودي برابر با صفر منطقي باشد، مدلاتور موج كريري با مشخصه ACos((ωc-ωd)t) را به ديتاي ورودي نسبت ميدهد و هرگاه ورودي برابر با يك منطقي باشد، مدلاتور موج كريري با مشخصه ACos((ωc+ωd)t) را به ديتاي ورودي نسبت مي دهد. در واقع در اين نوع از مدلاسيون ديجيتال، به ازاي صفر و يك منطقي دو موج سينوسي با دو فركانس متفاوت ارسال ميكنيم.امروزه FSK رایج ترین روش مدولاسیون است که در ساخت مودم های PLC برای کاربرد های خانگی یا اصطلاحا indoor استفاده می شود و تقریبا بیشتر مودم های PLC که تا کنون تولید شده اند از این طرح مدلاسیون استفاده می کنند . 5 لینک به دیدگاه
جواد14 14 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 دی، ۱۳۹۰ سلام. در مورد بانك خازني بايد عرض كنم كه شما بايد بدوني كه اولا توان راكتيو شبكه اي كه در اختيار داري چقدر هست و دوما كسينوس في شبكه قبل از جبران چقدر هست . ما هر چقدر هم شرايط را خوب در نظر بگيريم كسينوس في بيشتر از 0.9 نمي شه . حالا با استفاده فرمول زير Q (توان راكتيو) را حساب ميكنيم. بعد بايد تعداد پله ها و مقدار خازنها را خودت مشخص كني. كتاب تاسيسات الكتريكي دكتر عفت نژاد رو براي مطالعه بيشتر پيشنهاد ميكنم.موفق باشي Q=P(tanQ1-tanQ2) 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده