am in 25041 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 خرداد، ۱۳۹۰ توی درس سیگنال یه بحثی هست به اسم تابع ضربه کسی میدونه چرا نمیشه این تابع رو به صورت واقعی تولید کرد؟؟؟؟؟ 3 لینک به دیدگاه
am in 25041 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 خرداد، ۱۳۹۰ کسی میتونه توضیح بده جواب این انتگرال چرا شده اون جواب؟؟؟؟؟ 2 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 خرداد، ۱۳۹۰ توی درس سیگنال یه بحثی هست به اسم تابع ضربهکسی میدونه چرا نمیشه این تابع رو به صورت واقعی تولید کرد؟؟؟؟؟ اینو بلد بودم ااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا یادم رفته 3 لینک به دیدگاه
am in 25041 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 خرداد، ۱۳۹۰ اینو بلد بودم ااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا یادم رفته خسته نباشی چون همیشه و در همه زمانها تا بینهایت یک هستش ولی سیگنالهای طبیعی با هر انرژی تولید بشن آخرش کمتر از یک میشن 3 لینک به دیدگاه
am in 25041 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 خرداد، ۱۳۹۰ مزایای انتقال dc نسبت به ac چیه؟؟؟؟؟ 1 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 خرداد، ۱۳۹۰ مزایای انتقال dc نسبت به ac چیه؟؟؟؟؟ من میگم باز نزنی تو ذوقم فکر کنم برا پارال کردن با شبکه های کشور های دیگه بهتره چون دیگه مشکل فرکانس نداریم تلفات کمتر میشه فعلا همین ها بقیه اش یادم نیست هنگ مخم 2 لینک به دیدگاه
am in 25041 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 خرداد، ۱۳۹۰ من میگم باز نزنی تو ذوقم فکر کنم برا پارال کردن با شبکه های کشور های دیگه بهتره چون دیگه مشکل فرکانس نداریم تلفات کمتر میشه فعلا همین ها بقیه اش یادم نیست هنگ مخم خب بقیشم فک کن یادت بیاد 2 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 خرداد، ۱۳۹۰ پس باید صبر کنی تا 1 تیر که امتحانام تموم میشه 1 لینک به دیدگاه
am in 25041 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۹۰ چرا در انتقال ac تلفات حرارتی بیشتر از انتقال dc هستش؟ 2 لینک به دیدگاه
peyman sadeghian 30244 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۹۰ چرا در انتقال ac تلفات حرارتی بیشتر از انتقال dc هستش؟ اگه درست یادم مونده باشه مربوط به میدان مغناطیسی اطراف سیم وخطوط انتقالی هست که درجریان متناوب وجوددارداماجریان مستقیم ندارد. یکی بهم میگه رکتی فایر چیه؟ 2 لینک به دیدگاه
am in 25041 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۹۰ رکتیفایر یکسوسازه دیگه فک کنم برای شارژر وسایلی که به برق dc احتیاج دارن استفاده میشه فرکانس شبکه های موبایل چنده؟؟؟ 2 لینک به دیدگاه
peyman sadeghian 30244 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۹۰ رکتیفایر یکسوسازه دیگهفک کنم برای شارژر وسایلی که به برق dc احتیاج دارن استفاده میشه فرکانس شبکه های موبایل چنده؟؟؟ شبکه موبایل ایران استاندارد gsm میباشدکه دردوباند900و1800مگاهرتزقراردارد 2 لینک به دیدگاه
Ssara 14641 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۹۰ سلام تشکر از توجه شما شاید سوال ساده باشد اما برای من مسئله ساز شده چون رشته من برق نیست اگر دو لامپ به صورت موازی به هم متصل کنیم و آن را به برق 220 ولت متصل کنیم توان هر لامپ هم 100 وات باشد مجموع توان مصرفی 200 وات خواهدشد. حال اگر همین لامپ هارا به صورت سری به هم متصل کنیم و آن را به برق 220 ولت متصل کنیم دقت کنید که کل مجموعه سری را به برق 220 وصل کردیمو ولتاژ دو سر هر لامپ 220 نیست آیا توان مصرفی هر لامپ همان 100 وات خواهد بود وچرا ؟ اگر همان 100 وات است پس جرا نور این دولامپ کمتر میشود؟ مجموع توان مصرفی به چه صورت است؟ واما به نظر خودم: توان هر لامپ در مجموعه سری به دلیل کاهش ولتاژ کاهش پیدا میکند.p=v+r ولی چون مقاومت رشته لامپ ها در اثر سرد شدن کاهش پیدا میکنه شدت جریان زیاد ودر اثر آن باز توان زیاد میشهp=r*i*i. مشکل من اینجاست... 2 لینک به دیدگاه
peyman sadeghian 30244 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۹۰ سلام تشکر از توجه شما شاید سوال ساده باشد اما برای من مسئله ساز شده چون رشته من برق نیست اگر دو لامپ به صورت موازی به هم متصل کنیم و آن را به برق 220 ولت متصل کنیم توان هر لامپ هم 100 وات باشد مجموع توان مصرفی 200 وات خواهدشد. حال اگر همین لامپ هارا به صورت سری به هم متصل کنیم و آن را به برق 220 ولت متصل کنیم دقت کنید که کل مجموعه سری را به برق 220 وصل کردیمو ولتاژ دو سر هر لامپ 220 نیست آیا توان مصرفی هر لامپ همان 100 وات خواهد بود وچرا ؟ اگر همان 100 وات است پس جرا نور این دولامپ کمتر میشود؟ مجموع توان مصرفی به چه صورت است؟ واما به نظر خودم: توان هر لامپ در مجموعه سری به دلیل کاهش ولتاژ کاهش پیدا میکند.p=v+r ولی چون مقاومت رشته لامپ ها در اثر سرد شدن کاهش پیدا میکنه شدت جریان زیاد ودر اثر آن باز توان زیاد میشهp=r*i*i. مشکل من اینجاست... درمدارموازی چون ولتاژ دوسرلامپها یکسان است وتوان لامپهاهم ثابت پس جریان عبوری ازآنهایکسان خواهدبود. درمدارسری دیگرولتاژدوسرلامپهایکسان نیست وبه صورت دوولت 110ولت دوسرلامپهاظاهرمیگردد.چون همه کاراکترهای لامپ یکسان است. اشتباه شمادراینجاست که فکرمیکنیدمقاومت لامپ دراثرگرم شدن وسردشدن تغییرمیکند درصورتیکه اینگونه نیست وتغییرات مقاومتی لامپ دراثرگرم وسردشدن آنقدرنیست که روی نقطه کارلامپ تأثیربگذارد. 2 لینک به دیدگاه
سمندون 19437 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۹۰ سلام دوستان .خسته نباید اعوجاج خطی و غیر خطی رو چه جوری میشه برظرف کرد؟مرسی 1 لینک به دیدگاه
am in 25041 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 تیر، ۱۳۹۰ برای حذف هارمونیکها از فیلـتر استفاده میکنن و برای حذف نوع خاصی از هارمونیکای غیرخطی روی مصرف کننده نوع دیگه ای از هارمونیک غیرخطی رو به شبکه تزریق میکنن در همین حد میدونستم 1 لینک به دیدگاه
سمندون 19437 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 تیر، ۱۳۹۰ مرسی امین . بچه ها کسی اطلاعات دقیق تری نداره؟ 1 لینک به دیدگاه
am in 25041 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 تیر، ۱۳۹۰ مرسی امین .بچه ها کسی اطلاعات دقیق تری نداره؟ اینو دان کن برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 1 لینک به دیدگاه
am in 25041 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 تیر، ۱۳۹۰ راستی بگم برای حذف هارمونیک 3 و ضرایب 3 هم از ستاره مثلث استفاده میکنن که با حذف این دوتا تقریبا اصل مشکل حل میشه و میمونه 5 و 7 که فیلـتر مخصوص دارن و 11 هم که بازم فیلـتر داره بقیه هم اونقدر توانی ندارن مگر در مدارات و مصارف خیلی خیلی خاص 1 لینک به دیدگاه
am in 25041 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مرداد، ۱۳۹۰ کسی چیزی در مورد تسلا ترنسلیتر میدونه؟ (tesla translator) انتقال جسم توسط کویل تسلا 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده