pesare irani 41805 ارسال شده در 12 دی، 2010 نگفتییییید درسته یا غلط..................... سوال........ فرق برق 6 فاز و 3 فاز.................... :jawdrop: :jawdrop: :jawdrop: :ws3: 2
آریوبرزن 13988 ارسال شده در 12 دی، 2010 سوال........ فرق برق 6 فاز و 3 فاز.................... :jawdrop: :jawdrop: :jawdrop: :ws3: خوب مهمترین فرقشون اینه که این یکی 3فاز بیشتر از اون یکی داره 2
pesare irani 41805 ارسال شده در 12 دی، 2010 خوب مهمترین فرقشون اینه که این یکی 3فاز بیشتر از اون یکی داره :ws28: :ws28: :ws28: :ws28: :ws28: :ws28: :ws28: 2
pesare irani 41805 ارسال شده در 29 دی، 2010 با ارزوی نابودی کامل این انجمن و راحت شدن خیال کل کاربران شروع میکنیییم باز........................... 2
Matin H-d 18145 ارسال شده در 30 دی، 2010 من که زیاد از این چیزا سر در نمیارم اما پیداش کردم: این سیستم مربوط به سیستم های خنک کننده است در سیستم OF – AF، هم گردش روغن به پمپ نیاز دارد و هم جریان هوا به کمک فن صورت می گیرد. قادر است قدرت نامی ترانسفورماتور را به اندازه قابل ملاحظه ای بالا ببرد. درسته؟ 3
spow 44198 مالک ارسال شده در 30 دی، 2010 من که زیاد از این چیزا سر در نمیارم اما پیداش کردم: این سیستم مربوط به سیستم های خنک کننده است در سیستم OF – AF، هم گردش روغن به پمپ نیاز دارد و هم جریان هوا به کمک فن صورت می گیرد. قادر است قدرت نامی ترانسفورماتور را به اندازه قابل ملاحظه ای بالا ببرد. درسته؟ سردرنمیاری اینقدر کامل نوشتی سردرمیاوردی میخواستی چیکارکنی؟ :4chsmu1: 2
Matin H-d 18145 ارسال شده در 30 دی، 2010 سردرنمیاری اینقدر کامل نوشتی سردرمیاوردی میخواستی چیکارکنی؟ :4chsmu1: اوووممم... رفتم سرچ کردم پیداش کردم وگرنه که من از این چیزا سر در نمیارم اما دوست دارم بدونمممم حالا سوالم اینه خاصیت سیلیکاژل چیه؟ 3
samyar 3407 ارسال شده در 30 دی، 2010 اوووممم... رفتم سرچ کردم پیداش کردم وگرنه که من از این چیزا سر در نمیارم اما دوست دارم بدونمممم حالا سوالم اینه خاصیت سیلیکاژل چیه؟ سیلیکاژل وظیفه ای که داره اینه که از روغن دربرابر رطوبت وبعضی آلاینده ها محافظت می کندودر حالت طبیعی دارای رنگ آبی بوده وزمانی که نیاز به تعویض داشته باشه وخاصیت خودش رواز دست بده به رنگ صورتی کم رنگ در میاد... 3
Matin H-d 18145 ارسال شده در 30 دی، 2010 سیلیکاژل وظیفه ای که داره اینه که از روغن دربرابر رطوبت وبعضی آلاینده ها محافظت می کندودر حالت طبیعی دارای رنگ آبی بوده وزمانی که نیاز به تعویض داشته باشه وخاصیت خودش رواز دست بده به رنگ صورتی کم رنگ در میاد... اورین:rose: سوال بده بلم دنبالش 3
samyar 3407 ارسال شده در 30 دی، 2010 اورین:rose:سوال بده بلم دنبالش شما بگید که ترانس نوترال چیه وبه چه صورتی در مدار قرار می گیرد؟؟؟ 3
Matin H-d 18145 ارسال شده در 30 دی، 2010 شما بگید که ترانس نوترال چیه وبه چه صورتی در مدار قرار می گیرد؟؟؟ سوالای سخت نپرس دیجه ترانسفورماتور وسيله اي است كه انرژي الكتريكي را در يك سيستم جريان متناوب از يك مدار به مدار ديگر انتقال مي دهد و مي تواند ولتاژ كم را به ولتاژ زياد وبالعكس تبديل نمايد . از اين ترانس در جاهايي که نقطهً اتصال زمين (نوترال) در دسترس نمي باشد که براي ايجاد نقطهً نوترال از ترانس زمين استفاده مي شود . نوع اتصال در اين ترانس به صورت زيکزاک Zn است . 2
Matin H-d 18145 ارسال شده در 31 دی، 2010 اندا.ه گیری استیک اسید در سرکه اونوخ این شیه؟ سواله؟ واضحتر بگو منم متوجه شم 3
am in 25041 ارسال شده در 31 دی، 2010 اونوخ این شیه؟سواله؟ واضحتر بگو منم متوجه شم این سوالی که ایشون گفتن مال شیمیه تنها مبحثی که توی مهندسی برق زیاد بهش پرداخته نمیشه تقریبا در حد صفر خب برام بگین در شبکه های فشار قوی انتقال برق چرا از سیم نول خبری نیست؟ 3
pesare irani 41805 ارسال شده در 31 دی، 2010 delnavaz کاربر ویژه تالار پزشکی جان کاربر فعال اونم تو تالار برق اونم جواب سوالات برقی :icon_pf (34): :icon_pf (34): :icon_pf (34): برقی ها برییییییم اب بشییییم اطلاعاتت از من بیشتر هااااااااااااااا خوش اومدی............... 3
pesare irani 41805 ارسال شده در 31 دی، 2010 این سوالی که ایشون گفتن مال شیمیهتنها مبحثی که توی مهندسی برق زیاد بهش پرداخته نمیشه تقریبا در حد صفر خب برام بگین در شبکه های فشار قوی انتقال برق چرا از سیم نول خبری نیست؟ به خاطر اینکه تا تا ادم گل (د ی و ا ن ه ) مثل تو نرن بالای دکل 20 کیلو ازش برق امام بگیرن................... جاش سیم ارت میزارن فقط رعد و برق رو رد کنه................. 1
Matin H-d 18145 ارسال شده در 31 دی، 2010 delnavaz کاربر ویژه تالار پزشکی جان کاربر فعال اونم تو تالار برق اونم جواب سوالات برقی :icon_pf (34): :icon_pf (34): :icon_pf (34): برقی ها برییییییم اب بشییییم اطلاعاتت از من بیشتر هااااااااااااااا خوش اومدی............... خواهش میکنم خوشمان می اید از این تاپیک .... میرویِم دنباله جوابه سوالات سوال اسون بپرسید که بشه تو سرچ پیداش کرد اااا 3
pesare irani 41805 ارسال شده در 31 دی، 2010 خواهش میکنم خوشمان می اید از این تاپیک .... میرویِم دنباله جوابه سوالات سوال اسون بپرسید که بشه تو سرچ پیداش کرد اااا باشه ..................................................................... :ws3: دیدی من بدون سرچ جواب سوال امین رو دادم ................... 3
Matin H-d 18145 ارسال شده در 31 دی، 2010 باشه ..................................................................... :ws3: دیدی من بدون سرچ جواب سوال امین رو دادم ................... پس اگه از اینجوریا میشه بجوابیم .. خیلی خوبه هاااا حالا ما یعدفعه خواستیم سوال کنم جواب بده م,یاد بده م یاد بگیرم اااااااا :167: 3
ارسال های توصیه شده