pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مهر، ۱۳۸۹ نگفتییییید درسته یا غلط..................... سوال........ فرق برق 6 فاز و 3 فاز.................... :jawdrop: :jawdrop: :jawdrop: :ws3: 2 لینک به دیدگاه
آریوبرزن 13988 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مهر، ۱۳۸۹ سوال........ فرق برق 6 فاز و 3 فاز.................... :jawdrop: :jawdrop: :jawdrop: :ws3: خوب مهمترین فرقشون اینه که این یکی 3فاز بیشتر از اون یکی داره 2 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مهر، ۱۳۸۹ خوب مهمترین فرقشون اینه که این یکی 3فاز بیشتر از اون یکی داره :ws28: :ws28: :ws28: :ws28: :ws28: :ws28: :ws28: 2 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آبان، ۱۳۸۹ با ارزوی نابودی کامل این انجمن و راحت شدن خیال کل کاربران شروع میکنیییم باز........................... 2 لینک به دیدگاه
Matin H-d 18145 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آبان، ۱۳۸۹ من که زیاد از این چیزا سر در نمیارم اما پیداش کردم: این سیستم مربوط به سیستم های خنک کننده است در سیستم OF – AF، هم گردش روغن به پمپ نیاز دارد و هم جریان هوا به کمک فن صورت می گیرد. قادر است قدرت نامی ترانسفورماتور را به اندازه قابل ملاحظه ای بالا ببرد. درسته؟ 3 لینک به دیدگاه
spow 44197 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آبان، ۱۳۸۹ من که زیاد از این چیزا سر در نمیارم اما پیداش کردم: این سیستم مربوط به سیستم های خنک کننده است در سیستم OF – AF، هم گردش روغن به پمپ نیاز دارد و هم جریان هوا به کمک فن صورت می گیرد. قادر است قدرت نامی ترانسفورماتور را به اندازه قابل ملاحظه ای بالا ببرد. درسته؟ سردرنمیاری اینقدر کامل نوشتی سردرمیاوردی میخواستی چیکارکنی؟ :4chsmu1: 2 لینک به دیدگاه
Matin H-d 18145 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آبان، ۱۳۸۹ سردرنمیاری اینقدر کامل نوشتی سردرمیاوردی میخواستی چیکارکنی؟ :4chsmu1: اوووممم... رفتم سرچ کردم پیداش کردم وگرنه که من از این چیزا سر در نمیارم اما دوست دارم بدونمممم حالا سوالم اینه خاصیت سیلیکاژل چیه؟ 3 لینک به دیدگاه
samyar 3407 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آبان، ۱۳۸۹ اوووممم... رفتم سرچ کردم پیداش کردم وگرنه که من از این چیزا سر در نمیارم اما دوست دارم بدونمممم حالا سوالم اینه خاصیت سیلیکاژل چیه؟ سیلیکاژل وظیفه ای که داره اینه که از روغن دربرابر رطوبت وبعضی آلاینده ها محافظت می کندودر حالت طبیعی دارای رنگ آبی بوده وزمانی که نیاز به تعویض داشته باشه وخاصیت خودش رواز دست بده به رنگ صورتی کم رنگ در میاد... 3 لینک به دیدگاه
Matin H-d 18145 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آبان، ۱۳۸۹ سیلیکاژل وظیفه ای که داره اینه که از روغن دربرابر رطوبت وبعضی آلاینده ها محافظت می کندودر حالت طبیعی دارای رنگ آبی بوده وزمانی که نیاز به تعویض داشته باشه وخاصیت خودش رواز دست بده به رنگ صورتی کم رنگ در میاد... اورین:rose: سوال بده بلم دنبالش 3 لینک به دیدگاه
samyar 3407 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آبان، ۱۳۸۹ اورین:rose:سوال بده بلم دنبالش شما بگید که ترانس نوترال چیه وبه چه صورتی در مدار قرار می گیرد؟؟؟ 3 لینک به دیدگاه
Matin H-d 18145 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آبان، ۱۳۸۹ شما بگید که ترانس نوترال چیه وبه چه صورتی در مدار قرار می گیرد؟؟؟ سوالای سخت نپرس دیجه ترانسفورماتور وسيله اي است كه انرژي الكتريكي را در يك سيستم جريان متناوب از يك مدار به مدار ديگر انتقال مي دهد و مي تواند ولتاژ كم را به ولتاژ زياد وبالعكس تبديل نمايد . از اين ترانس در جاهايي که نقطهً اتصال زمين (نوترال) در دسترس نمي باشد که براي ايجاد نقطهً نوترال از ترانس زمين استفاده مي شود . نوع اتصال در اين ترانس به صورت زيکزاک Zn است . 2 لینک به دیدگاه
alikhelghati@yahoo.c 13 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آبان، ۱۳۸۹ اندا.ه گیری استیک اسید در سرکه 3 لینک به دیدگاه
Matin H-d 18145 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آبان، ۱۳۸۹ اندا.ه گیری استیک اسید در سرکه اونوخ این شیه؟ سواله؟ واضحتر بگو منم متوجه شم 3 لینک به دیدگاه
am in 25041 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آبان، ۱۳۸۹ اونوخ این شیه؟سواله؟ واضحتر بگو منم متوجه شم این سوالی که ایشون گفتن مال شیمیه تنها مبحثی که توی مهندسی برق زیاد بهش پرداخته نمیشه تقریبا در حد صفر خب برام بگین در شبکه های فشار قوی انتقال برق چرا از سیم نول خبری نیست؟ 3 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آبان، ۱۳۸۹ delnavaz کاربر ویژه تالار پزشکی جان کاربر فعال اونم تو تالار برق اونم جواب سوالات برقی :icon_pf (34): :icon_pf (34): :icon_pf (34): برقی ها برییییییم اب بشییییم اطلاعاتت از من بیشتر هااااااااااااااا خوش اومدی............... 3 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آبان، ۱۳۸۹ این سوالی که ایشون گفتن مال شیمیهتنها مبحثی که توی مهندسی برق زیاد بهش پرداخته نمیشه تقریبا در حد صفر خب برام بگین در شبکه های فشار قوی انتقال برق چرا از سیم نول خبری نیست؟ به خاطر اینکه تا تا ادم گل (د ی و ا ن ه ) مثل تو نرن بالای دکل 20 کیلو ازش برق امام بگیرن................... جاش سیم ارت میزارن فقط رعد و برق رو رد کنه................. 1 لینک به دیدگاه
Matin H-d 18145 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آبان، ۱۳۸۹ delnavaz کاربر ویژه تالار پزشکی جان کاربر فعال اونم تو تالار برق اونم جواب سوالات برقی :icon_pf (34): :icon_pf (34): :icon_pf (34): برقی ها برییییییم اب بشییییم اطلاعاتت از من بیشتر هااااااااااااااا خوش اومدی............... خواهش میکنم خوشمان می اید از این تاپیک .... میرویِم دنباله جوابه سوالات سوال اسون بپرسید که بشه تو سرچ پیداش کرد اااا 3 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آبان، ۱۳۸۹ خواهش میکنم خوشمان می اید از این تاپیک .... میرویِم دنباله جوابه سوالات سوال اسون بپرسید که بشه تو سرچ پیداش کرد اااا باشه ..................................................................... :ws3: دیدی من بدون سرچ جواب سوال امین رو دادم ................... 3 لینک به دیدگاه
Matin H-d 18145 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آبان، ۱۳۸۹ باشه ..................................................................... :ws3: دیدی من بدون سرچ جواب سوال امین رو دادم ................... پس اگه از اینجوریا میشه بجوابیم .. خیلی خوبه هاااا حالا ما یعدفعه خواستیم سوال کنم جواب بده م,یاد بده م یاد بگیرم اااااااا :167: 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده