samyar 3407 ارسال شده در 3 آذر، 2010 محسن امرزو زیاد کار کرده من میپرسم چند کلاس موتور دارییییییییم :ws52: (اسون ترین سوال زندگییییم):w00: اگه درست منظورت رو فهمیده باشم،موتورها از لحاظ کلاس عایقی گروه بندی میشن واگه درست یادم باشه در سه یا چهار کلاس عایقی.... A,B.C هستند 3
pesare irani 41805 ارسال شده در 3 آذر، 2010 اگه درست منظورت رو فهمیده باشم،موتورها از لحاظ کلاس عایقی گروه بندی میشن واگه درست یادم باشه در سه یا چهار کلاس عایقی.... A,B.C هستند اوهوم یه توضیح هم میدادی 2
samyar 3407 ارسال شده در 3 آذر، 2010 اوهوم یه توضیح هم میدادی تا اینجا یادم بود ولی بعد افطار حتما یه چیزایی میزارم..... 3
samyar 3407 ارسال شده در 3 آذر، 2010 منظور از کلاس عایقی در ماشین ها ،استفاده از مواد گوناگون جهت عایق کاریه سیم پیچ ها ومقاومت آن کلاس در مقابل حرارت تولید شده در ماشین وسیم پیچ ها هستش... 3
samyar 3407 ارسال شده در 3 آذر، 2010 واما سوال ........... روش های خازن گذاری در شبکه رو گفته(نحوه اتصال به شبکه) وتفاوت کاری آنهاد ر شبکه؟؟؟؟؟؟؟؟ 2
pesare irani 41805 ارسال شده در 4 آذر، 2010 منظور از کلاس عایقی در ماشین ها ،استفاده از مواد گوناگون جهت عایق کاریه سیم پیچ ها ومقاومت آن کلاس در مقابل حرارت تولید شده در ماشین وسیم پیچ ها هستش... + این موتور ها بر اساس گشتاور راه اندازی هاشون و بازده تقسیم بندی میشوند کلاس a بهترین بازده بهترین گشتاور را اندازی و کلاس d بدترین بازده بالا ترین گشتاور 3
pesare irani 41805 ارسال شده در 4 آذر، 2010 واما سوال ........... روش های خازن گذاری در شبکه رو گفته(نحوه اتصال به شبکه) وتفاوت کاری آنهاد ر شبکه؟؟؟؟؟؟؟؟ منظورت همون سری قرار گرفتن یا موازی یا چیز دیگه..........:icon_pf (34): 2
samyar 3407 ارسال شده در 4 آذر، 2010 منظورت همون سری قرار گرفتن یا موازی یا چیز دیگه..........:icon_pf (34): آره همونه....... 1
pesare irani 41805 ارسال شده در 4 آذر، 2010 آره همونه....... اها زود تر میگفتی ..................... بلت نیستم.................. 1
pesare irani 41805 ارسال شده در 5 آذر، 2010 ای بترکییید من چقدر جواب بدم :w00: کسی نیست اینجا جواب این سوال رو بده :w00: اگر این کار رو بکنییید قهر میکنم میرم :ws44: فردا میام اااااااااااااااااااااااااا :ws3: 2
pesare irani 41805 ارسال شده در 12 آذر، 2010 نصر من الله و فتح الغریب مرگ بر این..........................
am in 25041 ارسال شده در 12 آذر، 2010 نقش رله دیستانس رو درشبکه برق توضیح بدید رلة ديستانس داراي اين مزيت است كه اولاً شبكه اتصال شده را در كوتاهترين مدت ممكنه بطور سلكيتو مشخص و از شبكه جدا ميكند و ثانياً اگر نزديكترين را به محل اتصال عمل نكرد، رله بلافاصله بعد آن عمل ميكند و بطور خودكار شبكه شامل يك يا چند رلة رزرو نيز ميشود بدون اينكه حقيقتاً رلة رزروي در شبكه نصب شده باشد. رلة ديستانس بهترين رله براي حفاظت شبكههاي انتقال انرژي ميباشد. زيرا فقط بوسيلة چنين دستگاهي هر نوع اتصال در هر كجاي شبكه در كمترين مدت قطع ميشود و بهمين جهت براي حفاظت شبكههاي فشار قوي و فشار متوسط از رلة ديستانس استفاده ميشود. 3
pesare irani 41805 ارسال شده در 12 آذر، 2010 سوال.............. میپرسم چه وسیله ای در تابلو ها وظیفیه جمع یا پخش بار رو دارد بسیار اسون 1 کلمه ای 2
اتیش بیار معرکه 220 ارسال شده در 18 آذر، 2010 سوال.............. میپرسم چه وسیله ای در تابلو ها وظیفیه جمع یا پخش بار رو دارد بسیار اسون 1 کلمه ای امروزه شین ها در تابلو ها وظیفه ی این کار رو به عهده دارن این دیگه سخت بود الان من باید سوال بپرسم ups چی هستش 2
am in 25041 ارسال شده در 18 آذر، 2010 امروزه شین ها در تابلو ها وظیفه ی این کار رو به عهده دارن این دیگه سخت بود الان من باید سوال بپرسم ups چی هستش http://www.noandishaan.com/forums/showthread.php?p=169180 امیدوارم کامل باشه استانداردهای برق ایران مربوط به کدوم دوره هستش و از روی کدوم کشور کپی شده؟؟؟؟ 2
mohsen 88 10106 ارسال شده در 18 آذر، 2010 http://www.noandishaan.com/forums/showthread.php?p=169180امیدوارم کامل باشه استانداردهای برق ایران مربوط به کدوم دوره هستش و از روی کدوم کشور کپی شده؟؟؟؟ مربوط به روسیه ؟ 2
am in 25041 ارسال شده در 18 آذر، 2010 مربوط به روسیه ؟ چی مربوط به روسه؟؟؟؟؟؟؟؟ نه باو یه کشور اروپائیه!!!!!! 2
ارسال های توصیه شده