samyar 3407 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 شهریور، ۱۳۸۹ سامی جان این سوالی که مطرح کردی به نظرم زیاد تخصصی قدرت باشهمن جواب رو میدم اما لطف کن یه سوال عمومی تر مطرح کن!!! :rose: به چشم,:w410::w410: ولی منظور من فقط افزایش اطلاعات مفید دوستان در این موارد هستش؟؟؟ 5 لینک به دیدگاه
am in 25041 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 شهریور، ۱۳۸۹ به چشم، آخه منتظر تایید جواب بودم!!:w410:سوال:: ژنراتور سنکرونی: الف-بارخازنی ب-بار سلفی روتغذیه میکنه چنانچه الف-بار خازنی,ب-بار سلفی افزایش یابد ولتاژوجریان ژنراتور چگونه تغییر میکند؟؟؟؟؟با یه توضیح مختصر ومفید!!!:ws37: بار سلفی (cosƟ بار خازنی (cosƟ تصویر ضمیمه شده!!! بابت کیفیتش ببخشید 6 لینک به دیدگاه
am in 25041 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 شهریور، ۱۳۸۹ به چشم,:w410::w410:ولی منظور من فقط افزایش اطلاعات مفید دوستان در این موارد هستش؟؟؟ لطف داری اما گاماس گاماس قرار بود باهم بریم جلو 2 لینک به دیدگاه
am in 25041 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 شهریور، ۱۳۸۹ اواپراتور چیست؟؟؟ (راهنمایی تو یخچال بگردین دنبال جواب) 5 لینک به دیدگاه
سمندون 19437 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 شهریور، ۱۳۸۹ اواپراتور به قسمتی گفته میشود که بوسیله برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام یک ماده خنککننده سبب تولید سرما شده و در صورت قرار گرفتن در یک ناحیه باعث سرد شدن آن ناحیه یا محفظه میشود. در وسایل سردکننده همان محفظه سردکننده را به نام اواپراتور میشناسند. برای انتقال مطلوب و سریع سرما جنس اواپراتور را از آلومینیم انتخاب میکنند. لوله ورودی اپراتور بسیار باریک است که در واقع همان نقطه اتصال آن به لوله مویین است، و لوله خروجی آن سطح مقطع بیشتری دارد و به لوله برگشت کمپرسور میرسد. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام اگه درست بود سوال اینه:ممریستور چیست؟ 5 لینک به دیدگاه
mohsen 88 10106 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 شهریور، ۱۳۸۹ (عکس بالا نمایی از ۱۷ ممریستور است که با میکروسکوپ اتمی ! تهیه شده است ) 4 لینک به دیدگاه
سمندون 19437 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 شهریور، ۱۳۸۹ (عکس بالا نمایی از ۱۷ ممریستور است که با میکروسکوپ اتمی ! تهیه شده است ) خوووووب حالا لینکش رو بذار بچه ها یه نگاهی بندازن. حواست خوب جمه 5 لینک به دیدگاه
am in 25041 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 شهریور، ۱۳۸۹ اواپراتور به قسمتی گفته میشود که بوسیله برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام یک ماده خنککننده سبب تولید سرما شده و در صورت قرار گرفتن در یک ناحیه باعث سرد شدن آن ناحیه یا محفظه میشود. در وسایل سردکننده همان محفظه سردکننده را به نام اواپراتور میشناسند. برای انتقال مطلوب و سریع سرما جنس اواپراتور را از آلومینیم انتخاب میکنند. لوله ورودی اپراتور بسیار باریک است که در واقع همان نقطه اتصال آن به لوله مویین است، و لوله خروجی آن سطح مقطع بیشتری دارد و به لوله برگشت کمپرسور میرسد. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام اگه درست بود سوال اینه:ممریستور چیست؟ درسته!!! ممریستور یا همون پایدار کننده حافظه RAM هستش!!! به خاطر خاصیتی که حافظه رم داره و با قطع برق (جریان الکتریکی) به کل ریسیت و پاک میشه این قطعه طراحی شده از لحاظ سخت افزاری یه میکروسکوپیک هستش که میتونه شرایط آخرین جریان به وارد شده به خودش رو حفظ کنه!!! 5 لینک به دیدگاه
spow 44197 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 شهریور، ۱۳۸۹ ممریستور (Memristor) یا پایدارکننده حافظه از المانهای دوپایانهای مدارها هستند. حافظه RAM به خاطر خصلتی که دارد پس از قطعی جریان، به طور کامل پاک میشود. با این حال در سال ۱۹۷۱ ایده حفظ حافظه به صورت تئوری مطرح شد و این پدیده در سال ۲۰۰۸ به عمل انجامید. Memristor، مخفف واژه Memory Resistor به معنای پایدار کننده حافظه است. از لحاظ سختافزاری، یک ابزار میکروسکوپیک است که میتواند شرایط الکتریکی ماقبل خود را حفظ کند و با این ترفند میتوان، حافظه موقتی را حتی پس از قطع جریان برق، حفظ کرد. اگر مقاومت را همچون لوله آب، و آب را بار الکتریکی در نظر بگیریم. میزان مقاومت با قطر لوله نسبت عکس خواهد داشت. تا کنون مقاومت ها، قطر لوله ثابتی داشته اند اما ممریستور مانند لوله ای است که قطرش با میزان و جهت جریان تغییر می کند اگر جریان در جهت موافق باشد قطر لوله بیشتر و اگر در جهت مخالف باشد قطر لوله کمتر می شود همچنین اگر جریان قطع شود، قطر لوله تا برقراری مجدد جریان ثابت می ماند. این ویژگی های منحصر به فرد سبب شده، ساخت ممریستور نوید تحولی بزرگتر از تحول اختراع ترانزیستور در قرن بیستم بدهد. 4 لینک به دیدگاه
spow 44197 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 شهریور، ۱۳۸۹ چاه ارت رو توضیح بدید (نحوه ساخت چاه ارت ودلایل استفاده از ارت) 4 لینک به دیدگاه
mohsen 88 10106 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 شهریور، ۱۳۸۹ چاه ارت رو توضیح بدید (نحوه ساخت چاه ارت ودلایل استفاده از ارت) البته ما مخلص داش سجاد هم هستیما................اما ............بـــــــــــــــــــــلـــــــــــــــــه البته منتظر جواب باقی دوستان هم میمونم. اما فک کنم تاپیک زیر مرجع خوبی برای پاسخ به این سوال باشه 5 لینک به دیدگاه
mohsen 88 10106 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 شهریور، ۱۳۸۹ خوووووب حالا لینکش رو بذار بچه ها یه نگاهی بندازن.حواست خوب جمه http://www.noandishaan.com/forums/showthread.php?p=246951#post246951 5 لینک به دیدگاه
spow 44197 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 شهریور، ۱۳۸۹ البته ما مخلص داش سجاد هم هستیما................اما ............بـــــــــــــــــــــلـــــــــــــــــه وات؟ خب سوال به این اسونی چشه مگه؟ دی: 5 لینک به دیدگاه
am in 25041 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 شهریور، ۱۳۸۹ البته ما مخلص داش سجاد هم هستیما................اما ............بـــــــــــــــــــــلـــــــــــــــــه محسن سوال بپرس سوال سجاد رو خودم جواب میدم!!! 5 لینک به دیدگاه
سمندون 19437 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 شهریور، ۱۳۸۹ http://www.noandishaan.com/forums/showthread.php?p=246951#post246951 نه دیگه حواست جمع نیست دیگهههههه من تاپیکشو رده بودم .ادغامش میکنم 4 لینک به دیدگاه
am in 25041 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 شهریور، ۱۳۸۹ وات؟خب سوال به این اسونی چشه مگه؟ دی: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 4 لینک به دیدگاه
mohsen 88 10106 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 شهریور، ۱۳۸۹ یه سوالی که مربوط به مخابراته.............. چرا در ارتباطات رادیویی به ویژه در ارتباط رادیویی hf دریایی چند کانال در نظر گرفته میشود؟یعنی چرا به منظور ارتباط hf بین دو ایستگاه دو یا سه کانال با فرکانسهای متفاوت در نظر گرفته میشود؟ 5 لینک به دیدگاه
spow 44197 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 شهریور، ۱۳۸۹ یه سوالی که مربوط به مخابراته..............چرا در ارتباطات رادیویی به ویژه در ارتباط رادیویی hf دریایی چند کانال در نظر گرفته میشود؟یعنی چرا به منظور ارتباط hf بین دو ایستگاه دو یا سه کانال با فرکانسهای متفاوت در نظر گرفته میشود؟ برا امنیت ارتباط نیست؟ 4 لینک به دیدگاه
mohsen 88 10106 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 شهریور، ۱۳۸۹ برا امنیت ارتباط نیست؟ ناچ عزیزم....................حالا قدرتیا بدون دنبال جواب 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده