just work 12354 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 شهریور، ۱۳۹۰ فقط میدونم که آکستیک ها هستن که ضریب پواسون واسشون منفیه و برعکس مواد معمولی هنگامی که نیرو روشون وارد میشه ضخامتشون افزایش پیدا میکنه. مواد پیزو الکتریک یک نوعشون هستند . نوع دیگه ؟ میتونید ساختار ملکولیشونو بکشید ؟ 2 لینک به دیدگاه
MechJJ 11368 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 شهریور، ۱۳۹۰ مواد پیزو الکتریک یک نوعشون هستند . نوع دیگه ؟ میتونید ساختار ملکولیشونو بکشید ؟ فک میکنم مکعبی باشه! اطلاعاتم مربوط به درس علم مواده. چند ترم پیش داشتم. این هم که یادم مونده واسه اینکه بحث جالبی بود برام ضریب پواسون منفی! 2 لینک به دیدگاه
just work 12354 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 شهریور، ۱۳۹۰ فک میکنم مکعبی باشه!اطلاعاتم مربوط به درس علم مواده. چند ترم پیش داشتم. این هم که یادم مونده واسه اینکه بحث جالی بود برام ضریب پواسون منفی! نه اصلا با ساختارای معمولی فرق داره ولی در عین حال فوق العاده ساده هست ... 2 لینک به دیدگاه
!Ell 4694 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 شهریور، ۱۳۹۰ وظیفه اسپروبوش(بوش تزریق) و سوپاپ سرسیلندر تزریق چیه؟ 1 لینک به دیدگاه
!Ell 4694 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 شهریور، ۱۳۹۰ چند نمونه از ماکرومولکولهای یک بعدی،دو بعدی و سه بعدی ؟؟؟ 1 لینک به دیدگاه
!Ell 4694 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 شهریور، ۱۳۹۰ انواع روش پران را در قالبهای پلاستیک نام ببرید! 2 لینک به دیدگاه
!Ell 4694 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 شهریور، ۱۳۹۰ این قالبها با تزریق درست می شنریخته گری تحت فشار هست برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام :girl_yes2: 2 لینک به دیدگاه
hamidbala 2844 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 شهریور، ۱۳۹۰ روش شکل دهی twb رو توضیح بده؟!:icon_pf (34): 2 لینک به دیدگاه
hamidbala 2844 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 شهریور، ۱۳۹۰ انواع روش پران را در قالبهای پلاستیک نام ببرید! من دو مورد بیشتر خاطرم نیست میل پران،صفحه پران......... چیز دیگه هست بگین استفاده کنیم:texc5lhcbtrocnmvtp8 3 لینک به دیدگاه
alimec 23102 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 شهریور، ۱۳۹۰ لوله ونتوری معمولا به چه روشی ساخته میشه؟ 2 لینک به دیدگاه
emc 511 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 شهریور، ۱۳۹۰ برادرا خواهرا، خیر ببینین، یه نگاه به این 4 تا موضوع بندازین ببینین چجوریاست؟ من بدون گذروندن مکانیک مواد مرکب از عهدش بر میام واسه پروژه کارشناسیم؟ خودم هیچ ذهنیتی نسبت به هیچ کدوم ندارم. آباکوس بلدم و اینام با آباکوس یا انسیسه. کلاً فکر می کنین چقدر وقت بگیره ازم؟ و چه کارایی لازمه براش انجام بدم؟ 1. برآورد رفتار شبه همگن برای مواد مرکب و الاستوپلاستیک 2. برآورد رفتار خزشی و شبه همگن برای مواد مرکب * مراحل انجام دو مورد بالا: - مدل سازی کشش یک میله ی ساده به شکل مکعب مستطیل و رسم نمودار نیرو تغییر مکان، - برآورد رابطه ی نیرو تغییرمکان برای میله ای که در طول به تناوب از مصالح آ و ب ساخته شده باشد، - تغییر الگوی توزیع خطی ناهمگنی و برآورد رفتار مکانیکی ماده شبه همگن 3. تاثیر الگوی توزیع لایه ها بر رفتار استوانه ی مرکب تحت فشار * مراحل انجام: - مدل سازی تغییر شکل تقارن محوری یک استوانه ی ارتجاعی تحت فشار، - برآورد تغییر شکل استوانه ای که به نسبت مساوی از دو مصالح آ یا ب ساخته شده باشد، - بررسی تاثیر الگوهای متفاوت توزیع لایه ای مصالح و برآورد رفتار مکانیکی مخزن ناهمگن. 4. کاربرد نظریه های مختلف در تعیین تغییر شکل ورق مربعی تحت بار عرضی * مراحل انجام: - مدل سازی صفحه ی ارتجاعی و مربع شکل تحت بار متمرکز میانه که از چهار گوشه مهار شده باشد، - کاربرد نظریه های مختلف از قبیل « غشائی، ورق کلاسیک، ورق میندلین، دل محیط پیوسته » همراه با دو فرض متفاوت تغییر شکل کوچک و بزرگ، برای تعیین بیشینه ی تغییر شکل ورق. - ها راستی، یکی از این 4 مورد رو باید انتخاب کنم. کدوم رو پیش نهاد می کنین؟ ملاکتون آسونیش باشه :yes: 2 لینک به دیدگاه
lpg 18 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 شهریور، ۱۳۹۰ با سلام الکترو موتوری با دور 2865 دور بر دقیقه کار می کند ولی پمپ با دور rpm 2950 کار می کند علت چیست ؟ 3 لینک به دیدگاه
hamidbala 2844 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 شهریور، ۱۳۹۰ برادرا خواهرا، خیر ببینین، یه نگاه به این 4 تا موضوع بندازین ببینین چجوریاست؟ من بدون گذروندن مکانیک مواد مرکب از عهدش بر میام واسه پروژه کارشناسیم؟ خودم هیچ ذهنیتی نسبت به هیچ کدوم ندارم. آباکوس بلدم و اینام با آباکوس یا انسیسه.کلاً فکر می کنین چقدر وقت بگیره ازم؟ و چه کارایی لازمه براش انجام بدم؟ 1. برآورد رفتار شبه همگن برای مواد مرکب و الاستوپلاستیک 2. برآورد رفتار خزشی و شبه همگن برای مواد مرکب * مراحل انجام دو مورد بالا: - مدل سازی کشش یک میله ی ساده به شکل مکعب مستطیل و رسم نمودار نیرو تغییر مکان، - برآورد رابطه ی نیرو تغییرمکان برای میله ای که در طول به تناوب از مصالح آ و ب ساخته شده باشد، - تغییر الگوی توزیع خطی ناهمگنی و برآورد رفتار مکانیکی ماده شبه همگن 3. تاثیر الگوی توزیع لایه ها بر رفتار استوانه ی مرکب تحت فشار * مراحل انجام: - مدل سازی تغییر شکل تقارن محوری یک استوانه ی ارتجاعی تحت فشار، - برآورد تغییر شکل استوانه ای که به نسبت مساوی از دو مصالح آ یا ب ساخته شده باشد، - بررسی تاثیر الگوهای متفاوت توزیع لایه ای مصالح و برآورد رفتار مکانیکی مخزن ناهمگن. 4. کاربرد نظریه های مختلف در تعیین تغییر شکل ورق مربعی تحت بار عرضی * مراحل انجام: - مدل سازی صفحه ی ارتجاعی و مربع شکل تحت بار متمرکز میانه که از چهار گوشه مهار شده باشد، - کاربرد نظریه های مختلف از قبیل « غشائی، ورق کلاسیک، ورق میندلین، دل محیط پیوسته » همراه با دو فرض متفاوت تغییر شکل کوچک و بزرگ، برای تعیین بیشینه ی تغییر شکل ورق. - ها راستی، یکی از این 4 مورد رو باید انتخاب کنم. کدوم رو پیش نهاد می کنین؟ ملاکتون آسونیش باشه :yes: من تحقیقاتی خدایی زیاد سر درنمیارم ......... خودم پروژم تحقیقاتیه! ولی همیشه دوست داشتم یک چیز جدید یاد بگیرم اینم به تو میگم موفق باشید 1 لینک به دیدگاه
hamidbala 2844 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 شهریور، ۱۳۹۰ لوله ونتوری معمولا به چه روشی ساخته میشه؟ نمی دونم؟!! نخ دندون از چه جنسیه/؟و با چه روشی ساخته میشه؟!:biggrin: 2 لینک به دیدگاه
alimec 23102 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 شهریور، ۱۳۹۰ نمی دونم؟!! نخ دندون از چه جنسیه/؟و با چه روشی ساخته میشه؟!:biggrin: حالا بیخیال نخ! سوزن از چه روشی ساخته میشه؟ میگن شما ساخت و تولید های ایرانی هنوز به تکنولوژی ساخت سوزن نرسیدین چی میگن؟! 2 لینک به دیدگاه
amin 202 مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 20 شهریور، ۱۳۹۰ لوله ونتوری معمولا به چه روشی ساخته میشه؟ روش ساخت لوله های ونتوری بر اساس استاندارد های ASME MFC-3M و BS-1042 و ISO-5167 انجام میگیره و ابعاد و جنس و میزان زوایای ورودی و خروجی سیال بر اساس درخواست مشتری تعیین میشه. ( DN 50 الی DN 1200) برای DNهای کوچکتر از روش های ماشین کاری استفاده میشه و برای DNهای بزرگ از روش های جوشکاری. ( همچنین از روش های پوشش دهی (نیکل - کروم) نیز برای سیقل دادن سطح داخلی استفاده میشه!) برای انتقال هوا از فولاد با درجه ی 11 - برای بخار از درجه ی 12تا 15 و برای سیالاتی همچون آب و مواد نفتی از درجه ی 17 استفاده میکنند. شکل زیر لوله ی ونتوری رو نشون میده که از 2 نقطه با استفاده از روش جوش گردان 3 قسمت رو به هم جوش دادن: لینک به دیدگاه
alimec 23102 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 شهریور، ۱۳۹۰ در مورد ونتوری: عالی بود مهندس. از پاسخی که قرار بود بدم کاملتر نوشتین لینک به دیدگاه
amin 202 مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 20 شهریور، ۱۳۹۰ حالا بیخیال نخ! سوزن از چه روشی ساخته میشه؟ میگن شما ساخت و تولید های ایرانی هنوز به تکنولوژی ساخت سوزن نرسیدین چی میگن؟! سوزن به دو روش تولید میشه...یکی فورج (معمولاً سرد) و دیگری کشش عمیق. سوزن های حاصل از فورج همون سوزن هایی هستن که ما نخ میکنیم و ازشون برای دوختن استفاده میشه...اگر دقت کنید با کمی خم کردن این سوزن ها به راحتی میشکنن...علتش وجود درصد کربن بالاشونه. سوزن های حاصل از کشش عمیق همون سوزن های ته گرد هستن که ته گردشون عموماً از طریق جوش مقاومتی ایجاد میشه. اگر دقت کرده باشید ، هرچقدر هم که زور بزنید نمیتونید این سوزن رو بشکنید...تنها میتونید عین آدامس خمش کنید(مثل میخ)...این هم بعلت وجود منیزیم و فسفر تو ترکیباتشه. دسته ی دوم ( ته گرد) تو ایران تولید میشه چون نیازمند روش تولید خیلی پیچیده ای نیاز نیست. ولی دسته ی اول بعلت دقت و هزینه ی بالایی که باید صرف تولیدشون بشه ، از چین یا مالزی وارد میشه. پ.ن : عدم تولید دسته ی اول ، به سواد ساخت و تولیدیای ایران ربطی نداره....خیلی از طرحا ایجاد میشن ولی بعلت نبود اسپانسر مالی و حمایت دولتی تو همون مرحله ی طرح بودن باقی میمونن! لینک به دیدگاه
alimec 23102 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 شهریور، ۱۳۹۰ سوزن به دو روش تولید میشه...یکی فورج (معمولاً سرد) و دیگری کشش عمیق. سوزن های حاصل از فورج همون سوزن هایی هستن که ما نخ میکنیم و ازشون برای دوختن استفاده میشه...اگر دقت کنید با کمی خم کردن این سوزن ها به راحتی میشکنن...علتش وجود درصد کربن بالاشونه. سوزن های حاصل از کشش عمیق همون سوزن های ته گرد هستن که ته گردشون عموماً از طریق جوش مقاومتی ایجاد میشه. اگر دقت کرده باشید ، هرچقدر هم که زور بزنید نمیتونید این سوزن رو بشکنید...تنها میتونید عین آدامس خمش کنید(مثل میخ)...این هم بعلت وجود منیزیم و فسفر تو ترکیباتشه. دسته ی دوم ( ته گرد) تو ایران تولید میشه چون نیازمند روش تولید خیلی پیچیده ای نیاز نیست. ولی دسته ی اول بعلت دقت و هزینه ی بالایی که باید صرف تولیدشون بشه ، از چین یا مالزی وارد میشه. پ.ن : عدم تولید دسته ی اول ، به سواد ساخت و تولیدیای ایران ربطی نداره....خیلی از طرحا ایجاد میشن ولی بعلت نبود اسپانسر مالی و حمایت دولتی تو همون مرحله ی طرح بودن باقی میمونن! منم یه چیز دیگه شنیدم مثلا: تکنولوژی ساخت آی سی رو ایران داره ولی از نظر اقتصادی به صرفه تر هست که وارد کنه تا کارخونه بزنه و تولید کنه. لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده