Eng HVAC 4139 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۰ نه دیگه جنتلمن اگه اونجوری بود که دیگه واسه خودم سوال پیش نمی اومد 5 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۰ نه دیگه جنتلمناگه اونجوری بود که دیگه واسه خودم سوال پیش نمی اومد من تا حالا نشنیدم نصاب کولر یا تعمیر کار یا حتی توی دفتچره راهنما ، بگه اول روی دور تند بذارین. احتمالا اشتباه از اون فردی بوده که این پیشنهاد بی شرمانه را داده. :viannen_38: 5 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۰ من تا حالا نشنیدم نصاب کولر یا تعمیر کار یا حتی توی دفتچره راهنما ، بگه اول روی دور تند بذارین. احتمالا اشتباه از اون فردی بوده که این پیشنهاد بی شرمانه را داده. :viannen_38: اتفاقا" نصاب کولر ما هم همین رو گفت. گفت 5 دقیقه دور تند داشته باشه 4 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۰ اتفاقا" نصاب کولر ما هم همین رو گفت.گفت 5 دقیقه دور تند داشته باشه نمیدونم،من نشنیدم..... ولی به ما همچین چیزی نگفتن تا حالا،الان دفترچه این کولر سلولزی خونمون را هم نگاه کردم،نوشته اول روی کند بذارین سپس برین روی تند. :w74: 4 لینک به دیدگاه
pianist 31129 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۰ این مورد رو منم شنیدم ولی فکر نکنم خیلی حرف اصولی باشه. 4 لینک به دیدگاه
MechJJ 11368 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۰ دقیقا استاد مبانی برق ما هم همینو گفت. پس دلیلش الکتریکیه. ولی 3-4 ترم پیش بود دلیلش یادم نیس:shame: 6 لینک به دیدگاه
alimec 23102 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مرداد، ۱۳۹۰ چه موتور با دور تند روشن بشه چه دور کند فرقی نمی کنه. چون در هر صورت با دور تند استارت می خوره! دلیلش هم اینه که سیم پیچ دور تند و راه انداز بعده استارت تو مدار هستن پس بطور اتوماتیک بعده استارت موتور دور تند کار می کنه. بعدش می تونیم کلید رو از حالت پیش فرض( که دور تند بود) به سیم پیچ دور کند ببریم. 8 لینک به دیدگاه
pianist 31129 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مرداد، ۱۳۹۰ چه موتور با دور تند روشن بشه چه دور کند فرقی نمی کنه. چون در هر صورت با دور تند استارت می خوره! دلیلش هم اینه که سیم پیچ دور تند و راه انداز بعده استارت تو مدار هستن پس بطور اتوماتیک بعده استارت موتور دور تند کار می کنه. بعدش می تونیم کلید رو از حالت پیش فرض( که دور تند بود) به سیم پیچ دور کند ببریم. یعنی استارت دور کند و تند یکی هست؟؟ خب مثلا من دیدم با دور کند روشن میکنن و سریع تند رو میزنن واسه چند لحظه بعدش برمیگردونن روی کند... 4 لینک به دیدگاه
alimec 23102 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مرداد، ۱۳۹۰ یعنی استارت دور کند و تند یکی هست؟؟ خب مثلا من دیدم با دور کند روشن میکنن و سریع تند رو میزنن واسه چند لحظه بعدش برمیگردونن روی کند... من پاسخ رو نگفتم فقط اشاره کردم و بازم می گم: وقتی کلید استارت رو زدیم همون هایی که گفتم تو مدارن/ وقتی بار موتور به سه چهارم مقدار نامی خودش رسید کلید گریز از مرکز عمل می کنه (سیم پیچ راه انداز از مدار خارج میشه و سیم پیچ دور تند در مدار باقی می مونه)و بار موتور به مرور افزایش می یابد و به مقدار حداکثر خودش می رسه حالا می تونید کلید تبدیل رو بزنید و بقیه ماجرا 6 لینک به دیدگاه
!Ell 4694 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 شهریور، ۱۳۹۰ یه سوال خیلی قشنگ!!! دوستای مکانیک توجه کنن: کی میتونه بگه از مس-بریلیم برای ساخت چه قالبهایی استفاده میکنن؟؟؟؟:girl_in_dreams: 4 لینک به دیدگاه
alimec 23102 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 شهریور، ۱۳۹۰ یه سوال خیلی قشنگ!!!دوستای مکانیک توجه کنن: کی میتونه بگه از مس-بریلیم برای ساخت چه قالبهایی استفاده میکنن؟؟؟؟:girl_in_dreams: قالب هایی که حفر زیاد دارن/ فنر/ یاتاقان لوکوموتیو 4 لینک به دیدگاه
amin 202 مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 2 شهریور، ۱۳۹۰ سنگ ماشین سنگ زنی رو چجوری بالانس میکنن؟ 3 روش داره دیگه...یه چیزایی شنیدم ولی اسم اون دستگاه یادم رفته....:JC_thinking: لینک به دیدگاه
!Ell 4694 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 شهریور، ۱۳۹۰ بله آقای مهندس حتما همینجوریه!!!!! 2 لینک به دیدگاه
alimec 23102 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 شهریور، ۱۳۹۰ بله آقای مهندس حتما همینجوریه!!!!! اون آقای مهندسی که گفتین از نوعی که فامیل می گن بود؟ متلک انداختین یا واقعا درست گفتم:ydm47612zsesgift969 2 لینک به دیدگاه
amin 202 مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 2 شهریور، ۱۳۹۰ اون آقای مهندسی که گفتین از نوعی که فامیل می گن بود؟متلک انداختین یا واقعا درست گفتم:ydm47612zsesgift969 فک کنم برای ریخته گیری برنج استفاده میشن ولی موارد استفادشونو خدا میدونه! لینک به دیدگاه
just work 12354 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 شهریور، ۱۳۹۰ یه سوال خیلی قشنگ!!!دوستای مکانیک توجه کنن: کی میتونه بگه از مس-بریلیم برای ساخت چه قالبهایی استفاده میکنن؟؟؟؟:girl_in_dreams: جواب سوال شما در کتاب " کلید مس " بطور کامل توضیح داده شده ... 2 لینک به دیدگاه
S.F 24932 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 شهریور، ۱۳۹۰ سنگ ماشین سنگ زنی رو چجوری بالانس میکنن؟3 روش داره دیگه...یه چیزایی شنیدم ولی اسم اون دستگاه یادم رفته....:JC_thinking: درس پس می دیم خدمت اساتید فن. بالانس تا جایی ک خاطرم هست دو جوره استاتیکی دینامیکی استاتیک از وسط سوراخ سنگ هست، ی شفت سنگ خورده رد می کنن . بعد می زارن رو ی صفحه دقیق و تراز . بعد دیگه تالو می شه کجا ها سنگینی می کنه . تقریبا می شه گفت همون تعادله دیگه . من دیدم برا پره های توربین باد هم از روشی مشابه استفاده می کنن . حالا نه با این سیستم ولی روی همون تاور ک هست باید در حالتی واسته ک کاملا متقارن باشه . تا معلوم شه وزن و مرکز اینرسی تمام پره ها یکی ه. واسه دینامیکی هم والا دقیق یادم نیست. احتمالا شبیه سیستمی ک برای چرخ ماشین دیدی . تو تعمیر گاه ها بک مار می برن هستش. البته قاعدتا تنها همون روش نیست . بزار سرچ بزنم . ببینم چی پیدا می شه . موفقو سر بلند باشید . 3 لینک به دیدگاه
S.F 24932 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 شهریور، ۱۳۹۰ ببین با کلیدواژه برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام (خودشم لینکه البته، ولی واسه من ک صفحه اش نیومد ) یا grinding wheels balance سرچ بزن . مطالب خوبی داره Air shield سپر هوا چیست؟ نمی دونم . ی سرچی زدم . مفید و مختصر Diesel Exhaust Fluid Solution for SCR NOx Reduction Systems 2 لینک به دیدگاه
mammad.mechanic 569 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۹۰ سلام یه سوال چجوری میتونم یه مسیر حلزونی بکشم؟؟؟ 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده