mostafanokhodian 233 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آذر، ۱۳۸۹ سلام ." قطعات دستگاه CNC " ( منظور ریل ها و کنترولر ها و ... ) به انگلیسی چی میشه ؟ CNC Parts cnc components CNC Accessories .. ؟؟؟ شخصاً متوجه نشدم سوالتونو!!! 2 لینک به دیدگاه
vahid321 2013 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آذر، ۱۳۸۹ شخصاً متوجه نشدم سوالتونو!!! راستش منم! :ws52: 1 لینک به دیدگاه
Eng HVAC 4139 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آذر، ۱۳۸۹ به نظر من سوال واضح هست ولی من جوابش رو نمیدونم 1 لینک به دیدگاه
pianist 31129 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آذر، ۱۳۸۹ منم متوجه سوال دوستمون نشدم حتی کتاب رو هم نگاهی انداختم ولی چیزی در این مورد پیدا نکردم 2 لینک به دیدگاه
Eng HVAC 4139 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آذر، ۱۳۸۹ قطعات یه دستگاه cnc رو بگید مثلا چطوری میگن که هواساز یه کمپرسور داره ، فن داره، ف ی ل ت ر داره و... 3 لینک به دیدگاه
mohammad.ef 690 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آذر، ۱۳۸۹ سلام ." قطعات دستگاه CNC " ( منظور ریل ها و کنترولر ها و ... ) به انگلیسی چی میشه ؟ CNC Parts cnc components CNC Accessories .. ؟؟؟ شخصاً متوجه نشدم سوالتونو!!! راستش منم! :ws52: به نظر من سوال واضح هست ولی من جوابش رو نمیدونم منم متوجه سوال دوستمون نشدم حتی کتاب رو هم نگاهی انداختم ولی چیزی در این مورد پیدا نکردم قطعات یه دستگاه cnc رو بگیدمثلا چطوری میگن که هواساز یه کمپرسور داره ، فن داره، ف ی ل ت ر داره و... سلام . چه سوال چالش برانگیزی شد من میخوام دنبال سایتی بگردم که مجموعه قطعات و تجهیزات و لوازم یه دستگاه CNC رو داشته باشه . و میخوام جامع باشه و همه تجهیزات رو شامل بشه . حالا شما بگین به مجموعه قطعات دستگاه CNC چی میگن .( مثلا به وسایل کامپیوتر میگیم سخت افزار :Hardware که شامل رم ، مادربورد ، کارت گرافیک و .. میشه و به همه اینها میگیم سخت افزار ) 4 لینک به دیدگاه
spow 44197 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آذر، ۱۳۸۹ سلام .چه سوال چالش برانگیزی شد من میخوام دنبال سایتی بگردم که مجموعه قطعات و تجهیزات و لوازم یه دستگاه CNC رو داشته باشه . و میخوام جامع باشه و همه تجهیزات رو شامل بشه . حالا شما بگین به مجموعه قطعات دستگاه CNC چی میگن .( مثلا به وسایل کامپیوتر میگیم سخت افزار :Hardware که شامل رم ، مادربورد ، کارت گرافیک و .. میشه و به همه اینها میگیم سخت افزار ) به این سایت سربزن برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام فرومشون هم هست البته دراین زمینه بابک تبحر کامل داره وراتلینگ بوی! 2 لینک به دیدگاه
vahid321 2013 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آذر، ۱۳۸۹ اینجا سوال پرسیده نمیشه که کارمون را بیفته... سوال پرسیده میشه که خودمون و دیگران چیزی یاد بگیریم 2 لینک به دیدگاه
mohammad.ef 690 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آذر، ۱۳۸۹ راستش منم! :ws52: اینجا سوال پرسیده نمیشه که کارمون را بیفته... سوال پرسیده میشه که خودمون و دیگران چیزی یاد بگیریم انگار هنوز هم متوجه نشدید . من معنی یه اصطلاح رو در انگلیسی خواستم . شما اگه ناراحتین جواب ندین . 3 لینک به دیدگاه
pianist 31129 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آذر، ۱۳۸۹ اینجا سوال پرسیده نمیشه که کارمون را بیفته... سوال پرسیده میشه که خودمون و دیگران چیزی یاد بگیریم انگار هنوز هم متوجه نشدید .من معنی یه اصطلاح رو در انگلیسی خواستم . شما اگه ناراحتین جواب ندین . دوست عزیز بهتر بود سوالت رو اینجا http://www.noandishaan.com/forums/showthread.php?p=345033#post345033 مطرح میکردی ولی بازم آسمون به زمین نیومده ایشالا دفعه بعد 4 لینک به دیدگاه
spow 44197 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آذر، ۱۳۸۹ انگار هنوز هم متوجه نشدید .من معنی یه اصطلاح رو در انگلیسی خواستم . شما اگه ناراحتین جواب ندین . محمدجان کارت رو راه ننداخت اگه یه چیز کاربردی تری برات پیدا کنم این بحثارو هم خواهشا بیخیال نهایتش اینه دوسه تا پست رو من یا سجاد جابجا میکنیم ممنون از همه دوستان 3 لینک به دیدگاه
spow 44197 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آذر، ۱۳۸۹ خب یه چند تا سوال مشترک بپرسم ببینم کدوم یکی از دوستان توضیحاتشون کاملتر ودقیقتره! درمورد اصطلاحات زیر توضیح دقیق بدید خزش خیز خمش پیچش فشار استاتیکی سیال 4 لینک به دیدگاه
spow 44197 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آذر، ۱۳۸۹ سوال بعدی: افت فشار دینامیکی چیست وبه چه عواملی(سه عامل)بستگی دارد؟ 2 لینک به دیدگاه
spow 44197 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آذر، ۱۳۸۹ یه سوال هم درمورد روغن ها: نقطه تبخیر ونقطه سیلان رو تعریف کنید وچه فرقی باهم دارند؟ 2 لینک به دیدگاه
spow 44197 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آذر، ۱۳۸۹ وسوال اخر: انواع افت انرژی درپمپهارو توضیح بدید. 3 لینک به دیدگاه
pianist 31129 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آذر، ۱۳۸۹ خب یه چند تا سوال مشترک بپرسم ببینم کدوم یکی از دوستان توضیحاتشون کاملتر ودقیقتره! درمورد اصطلاحات زیر توضیح دقیق بدید خزش.... تغییر فرم پلاستیک در دما و تنش ثابت خیز خمش پیچش.... نیروی مماسی ضربدر شعاع... فشار استاتیکی سیال :pichak29: 3 لینک به دیدگاه
spow 44197 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آذر، ۱۳۸۹ :pichak29: :ws28: بابا واویلا 2 لینک به دیدگاه
pianist 31129 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آذر، ۱۳۸۹ :ws28: بابا واویلا یعنی اشتباه بود؟ خوب تعاریف هستن دیگه آدم یادش میره 2 لینک به دیدگاه
spow 44197 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آذر، ۱۳۸۹ یعنی اشتباه بود؟ خوب تعاریف هستن دیگه آدم یادش میره خب یه توضیحی یه تفسیری چهارتا سوال بی جواب 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده