vahid321 2013 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۸۹ ای بابا چرا کسی جواب نمیده این سوال رو یکی از استادامون پرسید همه گفتن تو 100 درجه ولی استاد گفت اشتباه است شما میتونین بگین چه چیزی کم داشت؟ بله محمد جان باید میگفت تو چه فشاری فکر کنم آب خالص در فشار یک اتمسفر در دمای 98.5 جوش میاد 5 لینک به دیدگاه
soheiiil 24251 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۸۹ چرا با افزایش سرعت تو پمپ های سانتریفوژ فشار کم میشه و بالعکس؟ من نمیتونم اینو هضم کنم 4 لینک به دیدگاه
spow 44197 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۸۹ چرا با افزایش سرعت تو پمپ های سانتریفوژ فشار کم میشه و بالعکس؟من نمیتونم اینو هضم کنم این سواله الان؟ خب خودت باید جوابشم بدونی دیگه برحسب تاپیک! نمیگم برو خودت پیداش کن 3 لینک به دیدگاه
soheiiil 24251 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۸۹ این سواله الان؟ خب خودت باید جوابشم بدونی دیگه برحسب تاپیک! نمیگم برو خودت پیداش کن کوفت:w00: چرا ریسه میری؟ ندانستن عیب نیست نپرسیدن عیبه 2 لینک به دیدگاه
spow 44197 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۸۹ کوفت:w00:چرا ریسه میری؟ ندانستن عیب نیست نپرسیدن عیبه ممنون! تو تاپیک مرتبط بپرس جوابشم بگیر من اینجا جواب نمیدم حالا بقیه دوستان میتونن راهنماییت کنن:icon_pf (44): 2 لینک به دیدگاه
soheiiil 24251 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۸۹ ممنون!تو تاپیک مرتبط بپرس جوابشم بگیر من اینجا جواب نمیدم حالا بقیه دوستان میتونن راهنماییت کنن:icon_pf (44): اصلا تو که مدیریت میخونی اینجا چی کار میکنی ناخالصی؟ 3 لینک به دیدگاه
Eng HVAC 4139 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۸۹ مایع در جهت محور وارد بدنه پمپ میشود و مایع ورودی بوسیله پرههای پروانه گرفته شده و به داخل یک پیچک که مماس بر پمپ میباشد تخلیه میگردد. آب بندی پمپهای سانتریفوژ مسئله مهمی است که عدم رعایت آن باعث کاهش راندمان عمل پمپ میگردد. همانطور که از این پمپها در ک میشود، اساس کارشان برای حمل سیالات از نقطهای به نقطه دیگر بر حرکت سیال در خلاف جهت مرکز محور پمپ بنا نهاده شده است، یعنی در واقع سیال با دور شدن از مرکز محور پمپ به داخل لوله رانش هدایت خواهد شد و یا اختلاف فشار ایجاد شده بین قسمت مکش و رانش پمپ ، سیال با سرعت به حرکت خود در سوی تخلیه ادامه میدهد. اصولا این پمپها متشکل از یک پروانه و یک محور که در داخل یک پوسته فلزی مستقر میباشند (این پوسته فلزی VOLUTE یا نوع پیچکی نامه دارد و پروانه داخل پوسته IMPELLER موسوم است.) ببين به دردت ميخوره به نظرم كه توضيحش كامل بود اگه خودم ميخواستم بگم بدتر از اين ميگفتم 6 لینک به دیدگاه
vahid321 2013 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۸۹ فکر کنم به فرمول برنولی مربوط میشه 2 لینک به دیدگاه
Eng HVAC 4139 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۸۹ فکر کنم به فرمول برنولی مربوط میشه همين؟ 2 لینک به دیدگاه
vahid321 2013 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۸۹ همين؟ دیگه خودش بره با همین حال کنه دیگه! قانون برنولی رو که همه بلدن دیگه قانون برنولی یه رابطه بین سرعت و فشاره به همین دلیل احتمالا به همین مربوطه. 2 لینک به دیدگاه
vahid321 2013 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۸۹ حوصله تایپ رو ندارم. کپی پیست : اصل برنولی فرم ریاضی قانون بقای انرژی در سیالات است. به زبان ساده چنین است: در شارهای که جریان دارد، افزایش سرعت جریان با کاهش فشار همزمان است، به شرطی که ارتفاع سیال ثابت بماند. معادله برنولی بیان دقیقتر این اصل است. این اصل اهمیت زیادی در دانش هواپویش دارد و پایه فیزیکی پرواز هواپیما است. نام این اصل از نام ریاضیدان سوئیسی دانیل برنولی گرفته شده، اگر چه پیش از او لئونارد اویلر و دیگران نیز آن را میدانستند. در این رابطه P فشار، R دانسیته، g شتاب گرانش زمین، V سرعت حرکت سیال و z ارتفاع سیال از سطح مبنا است.به هریک از اجزای رابطه فوق هد گفته میشود. بنابراین عبارت هد فشاری، هد سرعت و z را هد ارتفاع می نامند.براساس این رابطه برای یک سیال همواره مجموع سه هد فشاری، سرعتی و ارتفاع مقدار ثابتی است. البته به شرطی که از اصطکاک صرف نظر کنیم و همچنین در مسیر حرکت سیال مبادله گرما یا کار نداشته باشد. از آنجا که در تمام کاربردهای عملی ما با اصطکاک روبرو هستیم و از طرفی جهت جابجایی سیال باید از وسایلی مانند پمپ جهت افزایش انرژی سیال استفاده کنیم و همچنین اگر دمای سیال با دمای محیط متفاوت باشد انتقال گرما هم خواهیم داشت، بنابراین از رابطه اصلاح شده به فرم زیر استفاده می کنیم: که در این رابطه Q هد مقدار گرمای متقل شده، W هد کار انجام شده و H هد اتلافات انرژی ناشی از اصطکاک است. منظور از d در طرف دوم نیز تغییرات بین دو نقطه دلخواه در مسیر است. لازم به ذکر است واحد تمام عبارات یا هدهای مذکور در رابطه فوق متر است. اینم ببینید: معادله برنولی در مکانیک سیالات رفتار شاره را در جریان یکنواخت توضیح میدهد. صورت اولیه این معادله چنین است: در این معادله: v سرعت شاره g شتاب گرانش زمین h ارتفاع از نقطهای دلخواه در جهت گرانش زمین p فشار در شاره ρ چگالی شاره و b عددی ثابت معروف به «ثابت برنولی» است. معادله بالا به شرطی درست است که جریان پایا،ناوشکسان و تراکمناپذیر باشد. برای جریانهای وشکسان این معادله به معادله دیگری تبدیل میشود: 4 لینک به دیدگاه
vahid321 2013 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۸۹ سوال؟ هوم الان چی بپرسم؟ بزارید از یه وسیله ای که توی جاهای عمومی میبینیمش سوال بپرسم. حتما میدونید که میشه به وسیله گرما دادن به آب بخار تولید کرد... ولی یک سری ابزارهای تولید رطوبت وجود دارن که بخار سرد تولید میکنن. مثلا توی مساجد یا آپارتمانها و ... کسی میتونه نحوه عملکردشون رو توضیح بده؟ بی زحمت با شکل 6 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۸۹ مه ساز رطوبت ساز اولتراسونیک از آنجایی که بخار آن سرد است خطر سوختگی ( بویژه برای خردسالان) ایجاد نمی کند دارای یک دیافراگم فلزی می باشد که با فرکانس فرا صوت مرتعش گردیده و آب را به صورت بخاردر فضای اطراف پراکنده می کند خونه یکیشو دارم :crystalball: 6 لینک به دیدگاه
vahid321 2013 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۸۹ مه ساز رطوبت ساز اولتراسونیک از آنجایی که بخار آن سرد است خطر سوختگی ( بویژه برای خردسالان) ایجاد نمی کند دارای یک دیافراگم فلزی می باشد که با فرکانس فرا صوت مرتعش گردیده و آب را به صورت بخاردر فضای اطراف پراکنده می کند خونه یکیشو دارم :crystalball: دمت گرم ممنون. فقط این رو هم بگم که برای ایجاد اون ارتعاش که گفتن از مواد پیزوالکتریک استفاده میشه باورتون میشه با ارتعاش چسبندگی بین مولکولها از بین میره؟ خیلی جالبه ها! خوب حالا سوالتون رو هم میپرسیدین در ضمن اینو چه قیمت گرفتید؟ 4 لینک به دیدگاه
Eng HVAC 4139 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آذر، ۱۳۸۹ چند نوع چيلر داريم، تفاوتشون چيه؟ و كدومش واسه چه محيطي مناسبه copy و Paste قبول نيست مطلب رو بخونيد چكيده رو از زبون خودتون بنويسيد مرسي 6 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آذر، ۱۳۸۹ دو ویژگی اصلی هواپیماهای بدون سرنشین خورشیدی چیست؟؟ با تشکر از سهیل عزیز که جواب رو دادند... دو ویژگی اصلی: 1. وزن کم 2. داشتن بالهایی با سطح زیاد به عنوان کلکتور خورشیدی :wubpink: 4 لینک به دیدگاه
pianist 31129 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آذر، ۱۳۸۹ چند نوع چيلر داريم، تفاوتشون چيه؟ و كدومش واسه چه محيطي مناسبه copy و Paste قبول نيست مطلب رو بخونيد چكيده رو از زبون خودتون بنويسيد مرسي چیلر تراکمی و چیلر جذبی چیلر تراکمی با استفاده از انرژی الکتریکی تولید سرما میکنه و چیلر جذبی با استفاده از انرژی حرارتی همین الان از ویکی خوندمش ادامش هم اونجا هست که گفتی کپی پیست نکنیم 5 لینک به دیدگاه
pianist 31129 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آذر، ۱۳۸۹ این سوال برای خودم پیش اومد که استفاده از کدوم نوع چیلر به صرفه و مفیدتر هست و این مطلب رو تو یه سایتی دیدم گفتم بذارم شاید بدردتون بخوره در سيستم هاي تهويه مطبوع الكتريكي به ازاي توليد هر 12000 Btu/hr (معادل 3000 Kcal/hr ) يا يك تن برودتي تقريباً 1,4 كيلووات انرژي الكتريكي مصرف مي شود. اين در حالي است كه در چيلرهاي گازسوز اين مصرف با احتساب فن كويل ها و پمپ سيركولاسيون آب و مصرف برق در دستگاه چيلر جذبي گازسوز معادل 0.25 كيلووات يا 250 وات براي توليد يك تن سرما است. ملاحظه مي فرمائيد كه اين معيار در حدود يك ششم در مقايسه با سيستم هاي تراكمي و اسپليت يونيت ها است. • در چيلرهاي گازسوز اصلي ترين منبع تأمين برودت گاز شهري است، كه مقدار 2.5 متر مكعب درساعت گازشهري در ژنراتور اين دستگاه، مقدار تقريبي60000 Btu/hr سرما را توليد مي نمايد. • مصرف انرژي در يك اسپليت • مصرف انرژي در يك چيلر گازسوز • ملاحظه مي فرمائيد كه براي ايجاد يك تن برودتي يا 3000 Kcal/hr در چيلرهاي گازسوز تقريباً 17% صرفه جويي در مصرف گاز خواهد شد. اگر اين عدد را در تعداد اين محصول در 10 سال آينده كه با توجه به روند روبه رشد تقاضاي آن پيش بيني مي شود مقايسه نمائيد، به مقادير زيادي از صرفه جويي در مصرف انرژي گاز (كه جهت تأمين برق مورد نياز سيستم هاي تراكمي صرف مي شود) خواهيد رسيد. • بر اساس پيش بيني هاي اين شركت تا سال 1395 تعداد تقريبي 7000 دستگاه چيلرگازسوز در ايران نصب و راه اندازي شده است. كاركرد اين تعداد چيلر در هر سال معادل 5.600.000 متر مكعب گاز صرفه جويي است. 4 لینک به دیدگاه
vahid321 2013 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آذر، ۱۳۸۹ چیلرهای جذبی رو میشه بدون مصرف گاز هم استفاده کرد یعنی برای رفع نیاز به منبع حرارتی از کلکتور خورشیدی استفاده کرد. یه چیزی در مایه های آبگرمکن خورشیدی چیلرها از سیستمهای سرمایش تراکمی برق خیلی کمتری مصرف میکنن اگر یه مقدار کمک مالی انجام میشد شاید خیلی زود آثارش رو میدیدیم عیبشون هم در زیاد بودن قطعاتشون هست 5 لینک به دیدگاه
mohammad.ef 690 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آذر، ۱۳۸۹ سلام . " قطعات دستگاه CNC " ( منظور ریل ها و کنترولر ها و ... ) به انگلیسی چی میشه ؟ CNC Parts cnc components CNC Accessories .. ؟؟؟ 5 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده