vahid321 2013 ارسال شده در 1 اسفند، 2010 مطمئنيد تو كمپرسورها تو تلمبه خونه ها هم اتفاق مي افته اين پديده الان پست رو کاملتر کردم. یه نگاهی بندازید در ضمن اگر در مورد تلمبه خانه ها هم که گفتید بیشتر اطلاعات بدید ممنون میشم. در ضمن پمپ و کمپرسور شباهتهای زیادی دارند 2
Eng HVAC 4139 ارسال شده در 1 اسفند، 2010 سوال بعدی: لطفا در مورد پدیده chocking در کمپرسورها- با یه تحیلیل کوچیک ترمودینامیکی- توضیح دهید اين پديده chocking همونه كه تو شيپوره تو آزمايشگاه سيالات انجام ميداديم؟؟ 3
baybak 4434 ارسال شده در 1 اسفند، 2010 اين پديده chocking همونه كه تو شيپوره تو آزمايشگاه سيالات انجام ميداديم؟؟ پدیده خفگییه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ وقتی شیر بسته است ،هیچ جریانی در شیپوره وجود ندارد و فشار در همه جا . است. اگر اکنون فشار تا مقداری که به طور جزیی کمتر از p است کاهش داده شود جریان در یک شیپوره با یک کاهش فشار درجهت جریان برقرار می شود. 3
baybak 4434 ارسال شده در 1 اسفند، 2010 بلی..دیگه ..من اون متنو از جزوه درسی هیدرولیک خودم نوشتم ...خوب شد این تایپیک هستش یه نگاهی هم به درسامون می می کنیم 3
vahid321 2013 ارسال شده در 1 اسفند، 2010 اين پديده chocking همونه كه تو شيپوره تو آزمايشگاه سيالات انجام ميداديم؟؟ پدیده خفگییه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ وقتی شیر بسته است ،هیچ جریانی در شیپوره وجود ندارد و فشار در همه جا . است. اگر اکنون فشار تا مقداری که به طور جزیی کمتر از p است کاهش داده شود جریان در یک شیپوره با یک کاهش فشار درجهت جریان برقرار می شود. احتمالا همینه ولی میشه یکم کاربردیتر هم توضیح بدید. در مورد کمپرسورها 3
baybak 4434 ارسال شده در 1 اسفند، 2010 دوستان من در یه پروژه ی به مشکل برخوردم و دیدم بهترین جا برای طرح سوال اینجاست..ما در یه قالب فورج توپی پراید یه مشکل اساسی داریم..قالب فورج از بالا وقتی بر روی فولاد ck45 در حالت حرارت دیده با فشار 600 تن میاد این مواده ما یا می چسبه یا بعد خنک شدن ترک بر میداره ..می خواستیم نا نو الیاف کربنی ((لیف نانو))درست کنیم بزاریم بغل مواد در قالب اونم نانو گرون از آب در میاد ..اکثرا گرافیت ((پودر گرافیت ))میزارن اونم کمی گرونه و همه جا رو سیاه می کنه و سرطان زا هست برای کارگران قالب...ما چی کار کنیم ؟ کجای قالب رو دستکاری بکنبم؟ مواد قالب رو عوض کنیم؟ 3
vahid321 2013 ارسال شده در 1 اسفند، 2010 دوستان من در یه پروژه ی به مشکل برخوردم و دیدم بهترین جا برای طرح سوال اینجاست..ما در یه قالب فورج توپی پراید یه مشکل اساسی داریم..قالب فورج از بالا وقتی بر روی فولاد ck45 در حالت حرارت دیده با فشار 600 تن میاد این مواده ما یا می چسبه یا بعد خنک شدن ترک بر میداره ..می خواستیم نا نو الیاف کربنی ((لیف نانو))درست کنیم بزاریم بغل مواد در قالب اونم نانو گرون از آب در میاد ..اکثرا گرافیت ((پودر گرافیت ))میزارن اونم کمی گرونه و همه جا رو سیاه می کنه و سرطان زا هست برای کارگران قالب...ما چی کار کنیم ؟ کجای قالب رو دستکاری بکنبم؟ مواد قالب رو عوض کنیم؟ ببخشید من در این زمینه اطلاعاتی ندارم ولی برای اینکه هم خودم یه چیزی یاد بگیرم هم اونی که میخواد جواب بده کارش راحتتر باشه یه سوال دارم: چرا این قطعتون رو در چند کورس درست نمیکنید؟ یعنی به جای اینکه با یک بار پایین آمدن پرس قطعه شکل نهایی خودش رو بگیره با چند بار این کار رو انجام بدید؟ در ضمن آهنگریتون سرده یا گرمه یا داغه؟ میتونی یه شکلی از قطعه بزاری؟ 2
baybak 4434 ارسال شده در 1 اسفند، 2010 ببخشید من در این زمینه اطلاعاتی ندارم ولی برای اینکه هم خودم یه چیزی یاد بگیرم هم اونی که میخواد جواب بده کارش راحتتر باشه یه سوال دارم:چرا این قطعتون رو در چند کورس درست نمیکنید؟ یعنی به جای اینکه با یک بار پایین آمدن پرس قطعه شکل نهایی خودش رو بگیره با چند بار این کار رو انجام بدید؟ در ضمن آهنگریتون سرده یا گرمه یا داغه؟ میتونی یه شکلی از قطعه بزاری؟ در چند کورس درست میشه ولی در کورس اول همینجوری میشه گرمه دیگه... شکل الان ندارم ولی میزارم ....باید شنبه برم کارگاه ... 3
baybak 4434 ارسال شده در 2 اسفند، 2010 دوستان من در یه پروژه ی به مشکل برخوردم و دیدم بهترین جا برای طرح سوال اینجاست..ما در یه قالب فورج توپی پراید یه مشکل اساسی داریم..قالب فورج از بالا وقتی بر روی فولاد ck45 در حالت حرارت دیده با فشار 600 تن میاد این مواده ما یا می چسبه یا بعد خنک شدن ترک بر میداره ..می خواستیم نا نو الیاف کربنی ((لیف نانو))درست کنیم بزاریم بغل مواد در قالب اونم نانو گرون از آب در میاد ..اکثرا گرافیت ((پودر گرافیت ))میزارن اونم کمی گرونه و همه جا رو سیاه می کنه و سرطان زا هست برای کارگران قالب...ما چی کار کنیم ؟ کجای قالب رو دستکاری بکنبم؟ مواد قالب رو عوض کنیم؟ کسی نیست در این مسئله به من کمک بکنه؟ 2
محمــد 4415 ارسال شده در 2 اسفند، 2010 تایپیک خوب پیش می رفت، ولی مثل اینکه استوپ شده مطالب خوبی یاد می گرفتیم، دوستان لطفاً ادامه بدین 2
spow 44198 مالک ارسال شده در 2 اسفند، 2010 خب دوستانی که سوالی پرسیدن وبقیه دوستان نتونستن جواب مکفی به سوالشون بدن لطفا خودشون جواب رو بزارن تا بقیه هم یاد بگیرن این درمورد سوالهایی که قبلا بی پاسخ مونده درمورد بقیه سوالات هم تا جایی که سوادمون بکشه درخدمت دوستان هستیم وگرنه نمیدونم چیزی رو ازمون کم نخواهد کرد چون از اولش شخصا به بیسوادی معترف بوده ام اما سوال: اساس کار کلاچها وترمزها چیست ومزیت کلاچها نسبت به کوپلینگ ها درحین کار وانتقال دور از یک شفت به شفت دیگه چیه؟ 4
spow 44198 مالک ارسال شده در 3 اسفند، 2010 خب انگار این سوال بی جواب خواهد ماند دی: اساس کار کلاچها وترمزها چیست ومزیت کلاچها نسبت به کوپلینگ ها درحین کار وانتقال دور از یک شفت به شفت دیگه چیه؟ اساس کار ترمز ها وکلاچها براصطکاک سطوح صیقلی استوار استبرای همین دراجزا مکانیکی اونارو جزء یک دسته طبقه بندی میکنند مزیت کلاچ وترمز نسبت به کوپلینگ ها درسیستمهای انتقال توان قدرت مانور برروی قطع ووصل شدن است سوال بعدی رو کی میپرسه؟ 4
spow 44198 مالک ارسال شده در 3 اسفند، 2010 دو ویژگی اصلی هواپیماهای بدون سرنشین خورشیدی چیست؟؟ عدم وابستگی به سوخت قابلیت کار درتمام شرایط اب وهوایی 3
soheiiil 24251 ارسال شده در 3 اسفند، 2010 دو ویژگی اصلی هواپیماهای بدون سرنشین خورشیدی چیست؟؟ 1-امکان پرواز در ارتفاع های بالا(60 هزار پایی) 2-وزن کم و استحکام زیاد(ساخته شده از مواد کامپوزیتی) 3-بر طرف کردن نیاز های سوختی خودش(امکان پرواز دوهفته ای بدون وقفه: البته برای پرواز های 5 ساله ساخته میشوند:jawdrop:) 6
محمــد 4415 ارسال شده در 4 اسفند، 2010 آب خالص در چند درجه می جوشد؟ ای بابا چرا کسی جواب نمیده این سوال رو یکی از استادامون پرسید همه گفتن تو 100 درجه ولی استاد گفت اشتباه است شما میتونین بگین چه چیزی کم داشت؟ 4
spow 44198 مالک ارسال شده در 4 اسفند، 2010 ای بابا چرا کسی جواب نمیده این سوال رو یکی از استادامون پرسید همه گفتن تو 100 درجه ولی استاد گفت اشتباه است شما میتونین بگین چه چیزی کم داشت؟ اول این مقاله کوتاه از ماهنامه پویا رو بگیرید دی: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام نقطه جوش استانداردی که تعریف میشه بستگی مستقیم به شرایط فشار استاندارد یک اتمسفر درسطح دریا ودمای 25C داره البته اگه واقعا خالص باشه وترکیباتی نداشته باشه وتحت اثر میدانهای مغناطیسی نباشه 5
Eng HVAC 4139 ارسال شده در 4 اسفند، 2010 اين زياد ربط نداره ولي دو صفحه اول رو مطالعه كنيد بد نيست برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 4
ارسال های توصیه شده