mohsen 88 10106 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۸۹ اگه پست اولو خونده بودی اینو نمیگفتیمن برای هیچ اسفنج رو مثال زدم اسفنج خیلی راحت جذب میکنه و با کوچکترین عامل بیرونی و درخواست شروع به پس دادن داده هاش میکنه نه بیشتر نه دروغ نه غلو نه چیزی که نیست!!!!!! اتفاقا" منم منظورم همون اسفنجه بود.تا وقتی دفع نکنه کی میفهمه چی توش هست؟ منظورم اینه که تو اگه در حال جذب هستی چطوری میخوای همون داشته هاتو پس بدی؟ پس هنوز به اون حد از رشد نرسیدی که بخوای درباره هیچ یا پوچ بودن دیگران نظر بدی اگه متوجه حرفم نشدی اعصابتو خرد نکن.با اسپم قاطیش کردم 2 لینک به دیدگاه
am in 25041 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۸۹ اتفاقا" منم منظورم همون اسفنجه بود.تا وقتی دفع نکنه کی میفهمه چی توش هست؟منظورم اینه که تو اگه در حال جذب هستی چطوری میخوای همون داشته هاتو پس بدی؟ پس هنوز به اون حد از رشد نرسیدی که بخوای درباره هیچ یا پوچ بودن دیگران نظر بدی اگه متوجه حرفم نشدی اعصابتو خرد نکن.با اسپم قاطیش کردم نه گرفتم چی میگی اسفنجی که اشباع نشده سخت تر داشته هاشو پس میده هرچقدر بیشتر داشته باشه راحت تر بت پس میده مثالش همون درخت هرچقدر پربارتر سرش پایینتر!!!!!! لینک به دیدگاه
mohsen 88 10106 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۸۹ نه گرفتم چی میگیاسفنجی که اشباع نشده سخت تر داشته هاشو پس میده هرچقدر بیشتر داشته باشه راحت تر بت پس میده مثالش همون درخت هرچقدر پربارتر سرش پایینتر!!!!!! حالا یه راهکار بده بینم چطور میشه از هیچ به پوچ رسید؟اصلا" رسیدن به پوچی ارزشه؟ یه فرد پوچی مث تو در برابر کسی که از هیچی و پوچی گذشته وبه تکامل نزدیک میشه چه احساسی داره.اصلا" یه فرد پوچ سقف خواسته هاش تا کجاس؟ 1 لینک به دیدگاه
am in 25041 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۸۹ حالا یه راهکار بده بینم چطور میشه از هیچ به پوچ رسید؟اصلا" رسیدن به پوچی ارزشه؟ یه فرد پوچی مث تو در برابر کسی که از هیچی و پوچی گذشته وبه تکامل نزدیک میشه چه احساسی داره.اصلا" یه فرد پوچ سقف خواسته هاش تا کجاس؟ ببین من هیچم پوچ اون کسیه که فک میکنه کامل شده و دیگه پره پره!!!!! هیچ اون کسیه که فک میکنه بازم جا داره و میتونه یاد بگیره!!!!!!! من نمیتونم بت راهکار بدم همونطور که کسی به من راهکار نداده گفتم آب هست هرکس به قدر پیمونش آب بر میداره!!!!!!! 1 لینک به دیدگاه
*Polaris* 19606 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۸۹ از پوچی باید گریخت و تلاش کرد که هیچ نبـود... 2 لینک به دیدگاه
mohsen 88 10106 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۸۹ خب همین دیگهمحسن میخوام رک بهت بگم تو یه آدمه پوچی هیچ نیستی، چرا؟؟؟؟ واس خاطر اینکه سعی در اصلاح خودت نمیکنی اگر بخوای این کارو بکنی گند نقصای بدترت در میاد!!!! ---------------- رک گفتم چون میخواستم بفهمی که بحث جدیه!!!!! اسپم ها رو هم پاک میکنم!!!!!!! حرفت درست. اما این پست خودتو بیشتر توضیح بده من آخرش نفهمیدم تو چطور تونستی پوچ بودن منو بفهمی؟ چطوری تونستی بفهمی من سعی در اصلاح ندارم؟آخه مگه میشه آدمی بدونه که اشتباهی داره و سعی در بهبودش نداشته باشه؟ چطوری اگه آدمک بخواد خودشو اصلاح کنه نقصایش در میاد؟ این که دیگه ربطی به پیمونه و آب نداره ؟لطفا" جواب بده 1 لینک به دیدگاه
am in 25041 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۸۹ از پوچی باید گریخت و تلاش کرد که هیچ نبـود... درستش همینه!!!!!! هرکی اینو فهمید خوش به حالش!!!!! حرفت درست.اما این پست خودتو بیشتر توضیح بده من آخرش نفهمیدم تو چطور تونستی پوچ بودن منو بفهمی؟ چطوری تونستی بفهمی من سعی در اصلاح ندارم؟آخه مگه میشه آدمی بدونه که اشتباهی داره و سعی در بهبودش نداشته باشه؟ چطوری اگه آدمک بخواد خودشو اصلاح کنه نقصایش در میاد؟ این که دیگه ربطی به پیمونه و آب نداره ؟لطفا" جواب بده من تورو مثال زدم چون دمه دستم بودی بیبقچید:rose: منظورم این بود که تو جامعه ما پوچ زیاده و هیچ نداریم!!!!!! 3 لینک به دیدگاه
mohsen 88 10106 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۸۹ درستش همینه!!!!!!هرکی اینو فهمید خوش به حالش!!!!! من تورو مثال زدم چون دمه دستم بودی بیبقچید:rose: منظورم این بود که تو جامعه ما پوچ زیاده و هیچ نداریم!!!!!! منم منظورم خاص خودم نبود عزیز.منظورم اینه که ما نمیتونیم درباره دیگران اظهار نظر کنیم.هر کسی بسته به شرایطی که توش بوده دید خودشو نسبت به جامعه داره.یه چیز برای من ارزشه و برای یکی دیگه ضد ارزش.....برای من اولویت داره و برای یکی دیگه نه.....................فک کنم دارم موضوع تاپیکتو منحرف میکنم.ببخشید.:icon_gol: فقط یه چیزی بگم.اگه فکر میکنی ربطی نداره خودت حذفش کن. بیخیال پاکش کردم. 1 لینک به دیدگاه
am in 25041 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۸۹ منم منظورم خاص خودم نبود عزیز.منظورم اینه که ما نمیتونیم درباره دیگران اظهار نظر کنیم.هر کسی بسته به شرایطی که توش بوده دید خودشو نسبت به جامعه داره.یه چیز برای من ارزشه و برای یکی دیگه ضد ارزش.....برای من اولویت داره و برای یکی دیگه نه.....................فک کنم دارم موضوع تاپیکتو منحرف میکنم.ببخشید.:icon_gol:فقط یه چیزی بگم.اگه فکر میکنی ربطی نداره خودت حذفش کن. بیخیال پاکش کردم. نه بزار باشه اتفاقا ارزش ها و ضد ارزش ها تو یه جامعه نزدیکن!!!!! یعنی بین افرارد اشتراکات زیادی هست و گرنه دیگه بش جامعه نمیگفتن!!!!!! من برای کسی تعیین تکلیف نکردم کسی که هارت و پورت میکنه مثله طبل تو خالیه طبل تو خالی هم پوچه!!!! کسی که سر به زیره یا واقعا چیزی نمیدونه یا انقد علم داره که به اهلش نمایان میکنه!!!! اگه نمیدونه و ساکته یه هیچه خالیه و میتونه پر بشه اگه میدونه و سکوت کرده هم هیچ بوده و خودش رو اشباع کرده 1 لینک به دیدگاه
maryam*arch 1022 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۸۹ هیچ پوچی نیست چون پوچی یعنی مرگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگ لینک به دیدگاه
am in 25041 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۸۹ هیچ پوچی نیستچون پوچی یعنی مرگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگ بعضیا داخلشون مرده روحشون مرده زنده بودن به نفس کشیدن نیست!!!!!!!!! 1 لینک به دیدگاه
*Polaris* 19606 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۸۹ زنده بودن به نفس کشیدن نیست!!!!!!!!! دخیخــا عشق به زندگی را باید بیدار کرد؛به نرمی،با مهربانی و با صبر! 1 لینک به دیدگاه
am in 25041 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۸۹ دخیخــا عشق به زندگی را باید بیدار کرد؛به نرمی،با مهربانی و با صبر! نم نمک میرسد اینک بهار هرکس میتونه بیدار بشه و بیدار کنه اما همه یه جرقه میخوان!!!!! 1 لینک به دیدگاه
*Polaris* 19606 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۸۹ نم نمک میرسد اینک بهار هرکس میتونه بیدار بشه و بیدار کنه اما همه یه جرقه میخوان!!!!! جرقش دیگه با من نیست!با شمـا! 1 لینک به دیدگاه
am in 25041 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۸۹ جرقش دیگه با من نیست!با شمـا! من جرقه خودمو به زور زدم بین خوبها خوب بودن مهم نیست بین بدها خوب بودن ارزش داره!!!!!!! منم فعلا بین بدا بدم!!!!!!! 1 لینک به دیدگاه
*Polaris* 19606 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۸۹ من جرقه خودمو به زور زدمبین خوبها خوب بودن مهم نیست بین بدها خوب بودن ارزش داره!!!!!!! منم فعلا بین بدا بدم!!!!!!! امیدوارم مسیر موفقیت برایمان شیرین و هموار باشد. 1 لینک به دیدگاه
Gizmo 5887 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۸۹ دوستان ازتون خواهش میکنم...... این تاپیک پوچ و امثال این تاپیک تالار آزادو به هیچ برمیگردونن 1 لینک به دیدگاه
am in 25041 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۸۹ دوستان ازتون خواهش میکنم...... این تاپیک پوچ و امثال این تاپیک تالار آزادو به هیچ برمیگردونن نظر لطف شماست!!!!!! 2 لینک به دیدگاه
*Polaris* 19606 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۸۹ نظر لطف شماست!!!!!! سیــلام،خوفی؟ الان اعصاب نداری؟ :banel_smiley_52: 1 لینک به دیدگاه
am in 25041 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۸۹ سیــلام،خوفی؟ الان اعصاب نداری؟ :banel_smiley_52: من همیشه بی اعصابم!!!! 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده