ساز دهني 422 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۸۹ چرا من اينقذه از اين مريمه بدم مياد ؟ 1 لینک به دیدگاه
pesare shad 1097 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۸۹ mosafer جان عزیز میشه یه لطفی کنی و سوالای بچه ها رو طرح جواب نکنی:167: ممنون میشم لطفا" پست شماره 1 این تاپیک رو یه مطالعه بکن شاد باشی 1 لینک به دیدگاه
DiDaX 105 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۸۹ سلام دوستان نماز روزه هاتون قبول باشه منم سوال دینی و شرعی و .. کلا سوال زیاد دارم اول : چجور میشه 100 درصد گفت قرآن تحریف نشده ؟ اگه اشتباه نکنم قرآن واسه 1400 سال پیشه دیگه درسته ؟ و چجور میشه به طور قاطع گفت که تو این 1400 سال تحریف نشده ؟ ما که الان ارتباطی ( منظورم پیامبر و امام هست ) با خداوند نداریم چجوریاس که مطمئن باشیم ؟ لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۸۹ یه سوال ابتداییییییییییی چرا خورشید می تابه :jawdrop: چرا میگرده زمین :jawdrop: لینک به دیدگاه
mosafer 78 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۸۹ mosafer جان عزیزمیشه یه لطفی کنی و سوالای بچه ها رو طرح جواب نکنی:167: ممنون میشم لطفا" پست شماره 1 این تاپیک رو یه مطالعه بکن شاد باشی ها باشه همین آخریشه چرا من اينقذه از اين مريمه بدم مياد ؟ چرا دروغ می گی؟ 2 لینک به دیدگاه
mosafer 78 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۸۹ چرا سرور ایسا همیشه ارور می ده ؟ 2 لینک به دیدگاه
ساز دهني 422 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۸۹ چرا سرور ایسا همیشه ارور می ده ؟ چون هر كه با من درافتاد ، ورافتاد 1 لینک به دیدگاه
ساز دهني 422 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۸۹ هيشكي نميدونه كه چشمام چرا هميشه خيس خيسه ؟ 1 لینک به دیدگاه
pesare shad 1097 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۸۹ توی مملکت به قول دوکتور ، مملکت اسلام ناب محمدی آیا امر به معروف درسته یا جَبر به معروف؟؟؟:w00: اینه واقعا" اون اسلام ناب که میگن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ لینک به دیدگاه
pesare shad 1097 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۸۹ علت اصلی این قطع و وصل شدنهای سایت نواندیشان چیه؟؟؟!؟!؟؟!؟؟!؟!؟؟!؟!؟؟!؟:167: لینک به دیدگاه
hilda 13376 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۸۹ چرا هوا کثیفه انقد.....؟:w00::icon_pf (34): 1 لینک به دیدگاه
pesare shad 1097 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۸۹ چرا باب اعتراض در مملکت ما بسته است؟:w00: لینک به دیدگاه
گـنـجـشـک 24371 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۸۹ بزرگترین سوال من من کی ام؟تو کی ایی؟اینجا کجاست؟:icon_pf (34): 1 لینک به دیدگاه
Cinderella 9897 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۸۹ سوال من اینه: چرا دروغ؟:pichak29: 1 لینک به دیدگاه
pesare shad 1097 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۸۹ چرا حرف دروغ اینقدر طرفدار داره؟ چرا آخوندا توی عزاداری مثل بقیه عزاداری نمی کنند و موزیانه یه گوشه ای می شینند؟ چرا روزه رو باید به ماه قمری گرفت در حالی که ماه رسمی کشور شمسی هستش؟ 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده