pesare shad 1097 سازنده ارسال شده در 17 آبان، 2010 mosafer جان عزیز میشه یه لطفی کنی و سوالای بچه ها رو طرح جواب نکنی:167: ممنون میشم لطفا" پست شماره 1 این تاپیک رو یه مطالعه بکن شاد باشی 1
DiDaX 105 ارسال شده در 17 آبان، 2010 سلام دوستان نماز روزه هاتون قبول باشه منم سوال دینی و شرعی و .. کلا سوال زیاد دارم اول : چجور میشه 100 درصد گفت قرآن تحریف نشده ؟ اگه اشتباه نکنم قرآن واسه 1400 سال پیشه دیگه درسته ؟ و چجور میشه به طور قاطع گفت که تو این 1400 سال تحریف نشده ؟ ما که الان ارتباطی ( منظورم پیامبر و امام هست ) با خداوند نداریم چجوریاس که مطمئن باشیم ؟
pesare irani 41807 ارسال شده در 17 آبان، 2010 یه سوال ابتداییییییییییی چرا خورشید می تابه :jawdrop: چرا میگرده زمین :jawdrop:
mosafer 78 ارسال شده در 17 آبان، 2010 mosafer جان عزیزمیشه یه لطفی کنی و سوالای بچه ها رو طرح جواب نکنی:167: ممنون میشم لطفا" پست شماره 1 این تاپیک رو یه مطالعه بکن شاد باشی ها باشه همین آخریشه چرا من اينقذه از اين مريمه بدم مياد ؟ چرا دروغ می گی؟ 2
ساز دهني 422 ارسال شده در 18 آبان، 2010 چرا سرور ایسا همیشه ارور می ده ؟ چون هر كه با من درافتاد ، ورافتاد 1
pesare shad 1097 سازنده ارسال شده در 18 آبان، 2010 توی مملکت به قول دوکتور ، مملکت اسلام ناب محمدی آیا امر به معروف درسته یا جَبر به معروف؟؟؟:w00: اینه واقعا" اون اسلام ناب که میگن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
pesare shad 1097 سازنده ارسال شده در 26 آبان، 2010 علت اصلی این قطع و وصل شدنهای سایت نواندیشان چیه؟؟؟!؟!؟؟!؟؟!؟!؟؟!؟!؟؟!؟:167:
گـنـجـشـک 24371 ارسال شده در 27 آبان، 2010 بزرگترین سوال من من کی ام؟تو کی ایی؟اینجا کجاست؟:icon_pf (34): 1
pesare shad 1097 سازنده ارسال شده در 28 آبان، 2010 چرا حرف دروغ اینقدر طرفدار داره؟ چرا آخوندا توی عزاداری مثل بقیه عزاداری نمی کنند و موزیانه یه گوشه ای می شینند؟ چرا روزه رو باید به ماه قمری گرفت در حالی که ماه رسمی کشور شمسی هستش؟ 1
ارسالهای توصیه شده
برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید
برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید
ایجاد یک حساب کاربری
برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !
ثبت نام یک حساب کاربری جدیدورود به حساب کاربری
دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید
ورود به حساب کاربری