رفتن به مطلب

میخوام حالتو بگیرم بیاتو

spow

ارسال های توصیه شده

• پاسخ 92
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

آآآآآآآآآآآآآآآآآآ

منم راهیان فضیلت بودم راهنمایی ، دبستان هم ایمان بالاتر از میدون سرو :4chsmu1:

شوخی می کنی؟؟؟؟؟؟؟؟:jawdrop::jawdrop::jawdrop:....من سال پنجم دبستان بقل مدرسه شما بودم(راهیان فضیلت پسرونه)....وای خدا...راهنمایی که بودیم چه دهنی از این دخترای راهیان فضیلت سرویس کردیم بس که بهشون تیکه انداختیم ... احیانا یه وقت تیکه خور من نشده باشی؟:ws28:...خیلی جالب بود...خونتون کجاست؟من تامین اجتماعی می شینم بالای شهرک کیهان:ws3:

• Like 1
لینک به دیدگاه
شوخی می کنی؟؟؟؟؟؟؟؟:jawdrop::jawdrop::jawdrop:....من سال پنجم دبستان بقل مدرسه شما بودم(راهیان فضیلت پسرونه)....وای خدا...راهنمایی که بودیم چه دهنی از این دخترای راهیان فضیلت سرویس کردیم بس که بهشون تیکه انداختیم ... احیانا یه وقت تیکه خور من نشده باشی؟:ws28:...خیلی جالب بود...خونتون کجاست؟من تامین اجتماعی می شینم بالای شهرک کیهان:ws3:

چه جالب

نه بابا چه شوخی ای

خونه مون رو دیگه اینجا نمتونم بگم ولی خب همون طرفاییم :4chsmu1:

• Like 1
لینک به دیدگاه

چه جالب

نه بابا چه شوخی ای

خونه مون رو دیگه اینجا نمتونم بگم ولی خب همون طرفاییم :4chsmu1:

عجب...جالب بود...خوب باشه فقط بگو کوچه چندم می شینی؟:ws3:...واقعا پارس خودرو زمان ما آلکاتراز بود...پیش دانشگاهی هم حتما ملاصدرا بودی:ws3:

لینک به دیدگاه

راستی برادرم هم پارس خودرو میرفت ... ولی خیلی مدرسه بدی بود خداییش ؛همیشه میگه :wubpink:

• Like 1
لینک به دیدگاه
راستی برادرم هم پارس خودرو میرفت ... ولی خیلی مدرسه بدی بود خداییش ؛همیشه میگه :wubpink:

بد واسه یه دقیقه اش بود...توتاپیک خاطرات تعریف کردم که چجوری یه احمق زد 2 تا از انگشتامو شیکوند:ws44:...داداشت چه سالی تو پارس خودرو بود؟:ws52:

• Like 1
لینک به دیدگاه
عجب...جالب بود...خوب باشه فقط بگو کوچه چندم می شینی؟:ws3:...واقعا پارس خودرو زمان ما آلکاتراز بود...پیش دانشگاهی هم حتما ملاصدرا بودی:ws3:

آرهههههههههه پیش دانشگاهی ملاصدرا

دبیرستان هم راه زینب میرفتم

منظورم از همون طرفا ، تقریبی بود دیگه :whistle:

خونمون دم راه زینب ِ :4chsmu1:

• Like 1
لینک به دیدگاه
بد واسه یه دقیقه اش بود...توتاپیک خاطرات تعریف کردم که چجوری یه احمق زد 2 تا از انگشتامو شیکوند:ws44:...داداشت چه سالی تو پارس خودرو بود؟:ws52:

فکر میکنم سال 74-73 اینا :girl_yes2:

• Like 1
لینک به دیدگاه

اوه اوه...چه سالهایی..باز من وضعم بهتر بود من 78 تا 80 اونجا بودم...تازه وقتی ما رفتیم یکم وضعش بهتر شد فکر کنم دادشت نجفی رو بشناسه(از تخسای پارس خودرو بود)...معلم ریاضیش به احتمال 90% یا کبودی بوده یا اسدی یا معتمد...اه اه ... یاد اون دوران مسخره افتادم...ولی جالب بود...:ws37:

• Like 1
لینک به دیدگاه
  • 10 ماه بعد...
حال گیــری تموم نشد؟ :banel_smiley_4:

دنباله داره؟سریاله؟چند قسمت؟ :icon_pf (34):

قسمت دومش از امروز شروع میشه خوبه؟

• Like 1
لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...