سمندون 19440 ارسال شده در 8 آبان، 2010 دمت گرم سمن.............صفا دادی به تاپیک شما فقط با حضورت به همه جا رونق میدی. اختیار داری:icon_gol: 1
سمندون 19440 ارسال شده در 8 آبان، 2010 :shad::shad::626gdau:گول خوردی هوتن ........... یه لحظه جوگیر شدم گفتم :girlhi: 3
*Polaris* 19606 ارسال شده در 8 آبان، 2010 کودکي هايم کو؟ مادرم مي گفت هيس ! پدر در خواب است کودکي هايم رفت! همسرم مي گويد: هيس! بچه ها در خوابند کودکي ها گم شد بين دو خواب دو سکوت مادر فرداها همه را خواهد گفت: هيس! سکوت! بي صدا خواهد بود زندگي و زبان زائده اي. 1
*Polaris* 19606 ارسال شده در 8 آبان، 2010 بازی چرخ و فلک چرخش چرخ فلک ... کودکی رفت کودکی رفت کودکی رفت کودکی رفت کودکی رفت کودکی رفت 2
هوتن 15061 ارسال شده در 8 آبان، 2010 :shad::shad::626gdau:گول خوردی هوتن ...........یه لحظه جوگیر شدم گفتم :girlhi: برق گرفتت دوباره..........بیخود نیست مهندس برق شدی.............سوالی داشتی تو رشته ت که توش موندی بگو تا برات جواب بدم............اخه برق ما سه فازه...........نمیگیره...........ولی وقتی میگیره ...............سه فاز میشیم........ 3
سمندون 19440 ارسال شده در 8 آبان، 2010 برق گرفتت دوباره..........بیخود نیست مهندس برق شدی.............سوالی داشتی تو رشته ت که توش موندی بگو تا برات جواب بدم............اخه برق ما سه فازه...........نمیگیره...........ولی وقتی میگیره ...............سه فاز میشیم........ :ws3:پیشته........ 2
هوتن 15061 ارسال شده در 8 آبان، 2010 :ws3:پیشته........ دختر یه انجمن نشستن تو صف تو بهشون بگی پیشته میدونستی؟؟ 2
سمندون 19440 ارسال شده در 8 آبان، 2010 دختر یه انجمن نشستن تو صف تو بهشون بگی پیشته میدونستی؟؟ :jawdrop::jawdrop:یه انجمننننننننننننننن اووووووووووووووووووووووووووووووووه من امضا نمیدم خواهش میکککککککککککککککنم اصرار نکنین:a030::persiana__hahaha: جوه دیگه میگیره یهووووو 3
mohsen 88 10106 ارسال شده در 8 آبان، 2010 نهمن فقط حال همه رو میگیرم دی: مخلصیم کجایی تو؟خوب مسافرت میریا.بابا دلمون تنگید 2
spow 44202 سازنده ارسال شده در 8 آبان، 2010 مرسی ولی از مادر زاده نشده؟ حالا چه جولی حال می گیری؟ خب تاریخ راهنمای بزرگیست همه از مادر زاده نشده اند بعضیها!! بدون واسطه خلق شدن شاید یکیش هم من باشم دی: 1
maryam*arch 1022 ارسال شده در 8 آبان، 2010 خب تاریخ راهنمای بزرگیستهمه از مادر زاده نشده اند بعضیها!! بدون واسطه خلق شدن شاید یکیش هم من باشم دی: من منظورم کسای بی واسطه ام بود حالا کی جرات داله؟:banel_smiley_90:
spow 44202 سازنده ارسال شده در 8 آبان، 2010 من منظورم کسای بی واسطه ام بودحالا کی جرات داله؟:banel_smiley_90: الان باید بترسم خب باشه میترسم :banel_smiley_52::banel_smiley_52: 2
maryam*arch 1022 ارسال شده در 8 آبان، 2010 الان باید بترسمخب باشه میترسم :banel_smiley_52::banel_smiley_52: نمی دونم می ترسی؟:there: 1
ارسالهای توصیه شده
برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید
برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید
ایجاد یک حساب کاربری
برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !
ثبت نام یک حساب کاربری جدیدورود به حساب کاربری
دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید
ورود به حساب کاربری