هوتن 15061 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۸۹ دمت گرم سمن.............صفا دادی به تاپیک 1 لینک به دیدگاه
سمندون 19437 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۸۹ دمت گرم سمن.............صفا دادی به تاپیک شما فقط با حضورت به همه جا رونق میدی. اختیار داری:icon_gol: 1 لینک به دیدگاه
سمندون 19437 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۸۹ :shad::shad::626gdau:گول خوردی هوتن ........... یه لحظه جوگیر شدم گفتم :girlhi: 3 لینک به دیدگاه
*Polaris* 19606 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۸۹ کودکي هايم کو؟ مادرم مي گفت هيس ! پدر در خواب است کودکي هايم رفت! همسرم مي گويد: هيس! بچه ها در خوابند کودکي ها گم شد بين دو خواب دو سکوت مادر فرداها همه را خواهد گفت: هيس! سکوت! بي صدا خواهد بود زندگي و زبان زائده اي. 1 لینک به دیدگاه
*Polaris* 19606 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۸۹ بازی چرخ و فلک چرخش چرخ فلک ... کودکی رفت کودکی رفت کودکی رفت کودکی رفت کودکی رفت کودکی رفت 2 لینک به دیدگاه
هوتن 15061 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۸۹ :shad::shad::626gdau:گول خوردی هوتن ...........یه لحظه جوگیر شدم گفتم :girlhi: برق گرفتت دوباره..........بیخود نیست مهندس برق شدی.............سوالی داشتی تو رشته ت که توش موندی بگو تا برات جواب بدم............اخه برق ما سه فازه...........نمیگیره...........ولی وقتی میگیره ...............سه فاز میشیم........ 3 لینک به دیدگاه
سمندون 19437 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۸۹ برق گرفتت دوباره..........بیخود نیست مهندس برق شدی.............سوالی داشتی تو رشته ت که توش موندی بگو تا برات جواب بدم............اخه برق ما سه فازه...........نمیگیره...........ولی وقتی میگیره ...............سه فاز میشیم........ :ws3:پیشته........ 2 لینک به دیدگاه
هوتن 15061 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۸۹ :ws3:پیشته........ دختر یه انجمن نشستن تو صف تو بهشون بگی پیشته میدونستی؟؟ 2 لینک به دیدگاه
سمندون 19437 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۸۹ دختر یه انجمن نشستن تو صف تو بهشون بگی پیشته میدونستی؟؟ :jawdrop::jawdrop:یه انجمننننننننننننننن اووووووووووووووووووووووووووووووووه من امضا نمیدم خواهش میکککککککککککککککنم اصرار نکنین:a030::persiana__hahaha: جوه دیگه میگیره یهووووو 3 لینک به دیدگاه
maryam*arch 1022 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۸۹ سلام مگه کسی جرات داره حال منو بگیره؟ :w74: 1 لینک به دیدگاه
spow 44197 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۸۹ نه من فقط حال همه رو میگیرم دی: مخلصیم 3 لینک به دیدگاه
maryam*arch 1022 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۸۹ مرسی ولی از مادر زاده نشده؟ حالا چه جولی حال می گیری؟ لینک به دیدگاه
mohsen 88 10106 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۸۹ نهمن فقط حال همه رو میگیرم دی: مخلصیم کجایی تو؟خوب مسافرت میریا.بابا دلمون تنگید 2 لینک به دیدگاه
هوتن 15061 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۸۹ کجایی تو؟خوب مسافرت میریا.بابا دلمون تنگید آری....آری 3 لینک به دیدگاه
spow 44197 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۸۹ مرسی ولی از مادر زاده نشده؟ حالا چه جولی حال می گیری؟ خب تاریخ راهنمای بزرگیست همه از مادر زاده نشده اند بعضیها!! بدون واسطه خلق شدن شاید یکیش هم من باشم دی: 1 لینک به دیدگاه
spow 44197 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۸۹ بالاخره نگفتی؟ گفتم!:banel_smiley_4: 1 لینک به دیدگاه
maryam*arch 1022 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۸۹ خب تاریخ راهنمای بزرگیستهمه از مادر زاده نشده اند بعضیها!! بدون واسطه خلق شدن شاید یکیش هم من باشم دی: من منظورم کسای بی واسطه ام بود حالا کی جرات داله؟:banel_smiley_90: لینک به دیدگاه
spow 44197 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۸۹ من منظورم کسای بی واسطه ام بودحالا کی جرات داله؟:banel_smiley_90: الان باید بترسم خب باشه میترسم :banel_smiley_52::banel_smiley_52: 2 لینک به دیدگاه
maryam*arch 1022 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۸۹ الان باید بترسمخب باشه میترسم :banel_smiley_52::banel_smiley_52: نمی دونم می ترسی؟:there: 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده