قاصدکــــــــ 20162 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۹۵ لطفا Amin باشمنشد am in میشم و در آخر AminNePo سلام Z!ZA به am in تغيير كرد. مباركت باشه 4 لینک به دیدگاه
am in 25041 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 شهریور، ۱۳۹۵ سلام Z!ZA به am in تغيير كرد. مباركت باشه جای مهتاب به تاریکی شبها تو بتاب 4 لینک به دیدگاه
am in 25041 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 شهریور، ۱۳۹۵ سلام Z!ZA به am in تغيير كرد. مباركت باشه جای مهتاب به تاریکی شبها تو بتاب 4 لینک به دیدگاه
Strelitzia 17128 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 شهریور، ۱۳۹۵ کی میخواست اسم منو عوض کنه؟؟؟ 4 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 شهریور، ۱۳۹۵ کی میخواست اسم منو عوض کنه؟؟؟ سلام نکرده میخوای اسمت عوض کنیم؟ هر وقت از اون پاستیلا به منم دادین اسمتو عوض میکنم والا:icon_razz: 4 لینک به دیدگاه
Strelitzia 17128 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 شهریور، ۱۳۹۵ سلام نکرده میخوای اسمت عوض کنیم؟ هر وقت از اون پاستیلا به منم دادین اسمتو عوض میکنم والا:icon_razz: نه من از اسم خودم کاملا راضی ام:hrqr6zeqheyjho1f9mx یه بنده خدایی فکر کرده میتونه عوضش کنه ..اومدم ادعاشو ثابت کنه:w12: کدوم پاستیلااااا؟؟؟ 4 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 شهریور، ۱۳۹۵ نه من از اسم خودم کاملا راضی ام:hrqr6zeqheyjho1f9mxیه بنده خدایی فکر کرده میتونه عوضش کنه ..اومدم ادعاشو ثابت کنه:w12: کدوم پاستیلااااا؟؟؟ از اونایی که دیروز با پوست طالبی خوردین حالا که اینجوریه اسمتو میذارم تک خور شایدم طالبی خور 4 لینک به دیدگاه
Strelitzia 17128 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 شهریور، ۱۳۹۵ از اونایی که دیروز با پوست طالبی خوردینحالا که اینجوریه اسمتو میذارم تک خور شایدم طالبی خور خوبه گفتن به کسی نگیم پوست طالبی خوردیم جای آب طالبی چه دهن لقی ان این 2تااااا آبروی خودشون و بردن چون سفارش خودشون بود نه ولی جدا من پاستیل نخوردم ...انکار میکنم 4 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 شهریور، ۱۳۹۵ خوبه گفتن به کسی نگیم پوست طالبی خوردیم جای آب طالبیچه دهن لقی ان این 2تااااا آبروی خودشون و بردن چون سفارش خودشون بود نه ولی جدا من پاستیل نخوردم ...انکار میکنم دیه من نمیدونم:| پوست طالبی که خوردین:| شکلات خوردید ترشک خوردید چی میخواید؟:icon_razz: خودت یه اسم آبرو دار برا خودت انتخاب کن وگرنه عوض میکنم یه چی خودم میذارم 5 لینک به دیدگاه
Eng.KouRosH 9176 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آذر، ۱۳۹۵ درود لطفا نام کاربریم رو به "مدافع حرم" تغییر بدین 3 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آذر، ۱۳۹۵ درودلطفا نام کاربریم رو به "مدافع حرم" تغییر بدین درود نام شما از koroshe_Hakhamanesh به مدافع حرم تغییر یافت. 3 لینک به دیدگاه
Eng.KouRosH 9176 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آذر، ۱۳۹۵ درودنام شما از koroshe_Hakhamanesh به "مدافع حرم" تغییر یافت. ببخشید اون کوتیشن ها رو نذارین برای جدا کردن گذاشته بودم فقط 2 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آذر، ۱۳۹۵ ببخشید اون کوتیشن ها رو نذارین برای جدا کردن گذاشته بودم فقط اصلاح شد 2 لینک به دیدگاه
Eng.KouRosH 9176 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آذر، ۱۳۹۵ اصلاح شد ممنونم مهندس زحمت شد 2 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 بهمن، ۱۳۹۵ لطفا نام کاربری اینجانب به Mehrshad تغییر یابد. لازم به ذکر است حرف M بزرگ نوشته شود. با تشکر بیت آقای خاص 2 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 فروردین، ۱۳۹۶ نام کاربری levrone به vf1 تغییر یافت. 1 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 فروردین، ۱۳۹۶ لطفا نام کاربری اینجانب به Mehrshad تغییر یابد.لازم به ذکر است حرف M بزرگ نوشته شود. با تشکر بیت آقای خاص اسپم میکنم ولی لازم بود بگم: :ws28: 1 لینک به دیدگاه
!Hooman 10133 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اردیبهشت، ۱۳۹۶ سلام میخواستم بدونم اگه اکانت من حذف بشه پیام هام تو پروفابل کاربرای دیگه حذف میشه ؟ و اینکه میشه تمام پیغام های عمومی رو یکجا حذف کرد ؟ 1 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اردیبهشت، ۱۳۹۶ سلاممیخواستم بدونم اگه اکانت من حذف بشه پیام هام تو پروفابل کاربرای دیگه حذف میشه ؟ و اینکه میشه تمام پیغام های عمومی رو یکجا حذف کرد ؟ درود با توجه به محدودیت های وی بلوتین هیچ کدام از اکانت ها حذف نمیشن پیامهایی که در پروفایل های دیگه دارید حذف نمیشن 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده