Hamed.Ahmadi 1006 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۹۲ سلام پیرو پیشنهاد جالب مطرح شده در خواست تغییر نام کاربری به Hamed.Ahmadi رو داشتم ممنون. 9 لینک به دیدگاه
Abo0ozar 8637 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۹۲ نام کاربری مهدی 72 به Mahdi Mahmudi تغییر یافت نه داداش گلم گفتم که هیچ علامتی قرار داده نمیشه نام کاربری Hilo به Abbas.H تغییر یافت ابوذر میخند :vahidrk:پاک کنم اسپمتو یه دونه دیگه ام بزنم دلم خنک شه:vahidrk::icon_razz: اسپم نيست. تو از كجا ميدوني اسم و فاميل واقعي من چيه؟ شايد يادت نياد. اون موقع ها نبودي. يه مدت اسم كاربري من Mehrshad بود. اگه تغيير ندي رزوممو نميفرستما :دي 6 لینک به دیدگاه
Amir Sadeghipour 1640 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۹۲ سلام خسته نباشید ممنون میشم نام کاربری منو به Amir Sadeghi اصلاح نمایید با تشکر 6 لینک به دیدگاه
شـاهین 8068 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۹۲ نام کاربری مهدی 72 به Mahdi Mahmudi تغییر یافت نه داداش گلم گفتم که هیچ علامتی قرار داده نمیشه نام کاربری Hilo به Abbas.H تغییر یافت ابوذر میخند :vahidrk:پاک کنم اسپمتو یه دونه دیگه ام بزنم دلم خنک شه:vahidrk::icon_razz: نزن بچه مردم گناه داره :vahidrk:اینو بخور ببین چه کیفی داره حالا تو که اسامی همه رو تغییر داری چرا اسم منو تغییر ندادی:vahidrk::vahidrk: ش (shift+j1)اهین = شاهین اکی؟ 6 لینک به دیدگاه
Yekta.M 15459 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۹۲ با سلام و خسته نباشید خدمت ارشدیون گرامی و تشکر بابت زحماتتان لدفن نام کاربری منو به YektaAaتغییر بدهید با سپاس فراوان 3 لینک به دیدگاه
Alireza Hashemi 33392 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۹۲ سلام به همگی تغییر به Ali Akbar.Jممنون نام کاربری 1716 به Ali Akbar.J تغییر یافت سلامپیرو پیشنهاد جالب مطرح شده در خواست تغییر نام کاربری به Hamed.Ahmadi رو داشتم ممنون. نام کاربری H4M3D به Hamed.Ahmadi تغییر یافت اسپم نيست. تو از كجا ميدوني اسم و فاميل واقعي من چيه؟ شايد يادت نياد. اون موقع ها نبودي. يه مدت اسم كاربري من Mehrshad بود. اگه تغيير ندي رزوممو نميفرستما :دي برو بابا خودم رزومتو دارم سر خودت کلاه میره سلامخسته نباشید ممنون میشم نام کاربری منو به Amir Sadeghi اصلاح نمایید با تشکر عزیز این نام وجود داره نزن بچه مردم گناه داره :vahidrk:اینو بخور ببین چه کیفی دارهحالا تو که اسامی همه رو تغییر داری چرا اسم منو تغییر ندادی:vahidrk::vahidrk: ش (shift+j1)اهین = شاهین اکی؟ نام کاربری *نقی* به شـاهین تغییر یافت 6 لینک به دیدگاه
Alireza Hashemi 33392 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۹۲ با سلام و خسته نباشید خدمت ارشدیون گرامی و تشکر بابت زحماتتانلدفن نام کاربری منو به YektaAaتغییر بدهید با سپاس فراوان پست 1 رو مطالعه کن خیلی داری اذیت میکنی تا شیش ماه امکان تغییر وجود ندارد کاربر و مدیر و خودم دیگه هیچ فرقی ندارن 4 لینک به دیدگاه
شـاهین 8068 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۹۲ مرسی ولی من چرا برا من نمیشه نوشت شـاهین این جوری میشه شٱهین؟ 4 لینک به دیدگاه
Alireza Hashemi 33392 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۹۲ مرسی ولی من چرا برا من نمیشه نوشت شـاهین این جوری میشه شٱهین؟ الان که درست اومدی یه خروج بزن یا از اینجا کپی کن اون بالا که میگه نام ورود این شـاهین رو کپی پیست کن دیگه مشکلی نداری شاید فونت هات مورد داره ولی کلا شیفت +ت تو فارسی کلمه رو مـیـــکـــشه 8 لینک به دیدگاه
Maryam Poursoleymani 62 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 تیر، ۱۳۹۲ سلام. لطفا نام کاربری مرا به Maryam Poursoleymani تغییر دهید. 10 لینک به دیدگاه
Alireza Hashemi 33392 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 تیر، ۱۳۹۲ سلام. لطفا نام کاربری مرا به Maryam Poursoleymani تغییر دهید. سلام خوش اومدید نام کاربری maryam1371.2.7 به Maryam Poursoleymani تغییر یافت 10 لینک به دیدگاه
pianist 31129 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 تیر، ۱۳۹۲ متاسفانه من به دلایل شخصی نمیتونم با دوستان دیگه همراه بشم و نام اصلی خودم رو بگذارم فقط خواهشا نام کاربری من رو تغییر بدید به: ...h (اچ با حرف بزرگ) متشکر 9 لینک به دیدگاه
Alireza Hashemi 33392 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 تیر، ۱۳۹۲ mohammad.khoshnood نام کاربری mamad kh به mohammad.khoshnood تغییر یافت متاسفانه من به دلایل شخصی نمیتونم با دوستان دیگه همراه بشم و نام اصلی خودم رو بگذارم فقط خواهشا نام کاربری من رو تغییر بدید به: ...h (اچ با حرف بزرگ) متشکر حامد جان متاسفانه طبق تصمیمات جدید که در پست 1 هم عنوان کردیم ازتغییر نام به نام های کاربری غیر متعارف معذوریم:vahidrk:اینم زدم همینجوری 13 لینک به دیدگاه
.Yaprak 15748 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 تیر، ۱۳۹۲ لطفا تغییر نام منم اعمال کنید Badri Sepehri 17 لینک به دیدگاه
Alireza Hashemi 33392 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مرداد، ۱۳۹۲ لطفا تغییر نام منم اعمال کنید Badri Sepehri سلام مدیر گرام نام کاربری Yarpak. به Badri Sepehri تغییر یافت 11 لینک به دیدگاه
pianist 31129 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مرداد، ۱۳۹۲ نام کاربری mamad kh به mohammad.khoshnood تغییر یافت حامد جان متاسفانه طبق تصمیمات جدید که در پست 1 هم عنوان کردیم ازتغییر نام به نام های کاربری غیر متعارف معذوریم:vahidrk:اینم زدم همینجوری ای بابا چه حیف شد حالا باید بشینم کلی فکر کنم در مورد یه نام دیگه اینم در جواب اون زدن... تشکر 5 لینک به دیدگاه
Ssara 14641 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مرداد، ۱۳۹۲ خیلی ازتون بدم میاد...!:icon_razz: حرکت دسته جمعی میکنند نام کاربری عوض میکنند!:vahidrk: دارم خودم رو میکشم بعضی ها رو تطبیق بدم! 5 لینک به دیدگاه
a.namdar 5908 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مرداد، ۱۳۹۲ سلام. لطفا نام کاربری م رو به a.namdar تغییر بدید. تشکر 9 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده