Hamed.Ahmadi 1006 ارسال شده در 19 مهر، 2013 سلام پیرو پیشنهاد جالب مطرح شده در خواست تغییر نام کاربری به Hamed.Ahmadi رو داشتم ممنون. 9
Abo0ozar 8637 ارسال شده در 19 مهر، 2013 نام کاربری مهدی 72 به Mahdi Mahmudi تغییر یافت نه داداش گلم گفتم که هیچ علامتی قرار داده نمیشه نام کاربری Hilo به Abbas.H تغییر یافت ابوذر میخند :vahidrk:پاک کنم اسپمتو یه دونه دیگه ام بزنم دلم خنک شه:vahidrk::icon_razz: اسپم نيست. تو از كجا ميدوني اسم و فاميل واقعي من چيه؟ شايد يادت نياد. اون موقع ها نبودي. يه مدت اسم كاربري من Mehrshad بود. اگه تغيير ندي رزوممو نميفرستما :دي 6
Amir Sadeghipour 1640 ارسال شده در 19 مهر، 2013 سلام خسته نباشید ممنون میشم نام کاربری منو به Amir Sadeghi اصلاح نمایید با تشکر 6
شـاهین 8068 ارسال شده در 19 مهر، 2013 نام کاربری مهدی 72 به Mahdi Mahmudi تغییر یافت نه داداش گلم گفتم که هیچ علامتی قرار داده نمیشه نام کاربری Hilo به Abbas.H تغییر یافت ابوذر میخند :vahidrk:پاک کنم اسپمتو یه دونه دیگه ام بزنم دلم خنک شه:vahidrk::icon_razz: نزن بچه مردم گناه داره :vahidrk:اینو بخور ببین چه کیفی داره حالا تو که اسامی همه رو تغییر داری چرا اسم منو تغییر ندادی:vahidrk::vahidrk: ش (shift+j1)اهین = شاهین اکی؟ 6
Yekta.M 15459 ارسال شده در 19 مهر، 2013 با سلام و خسته نباشید خدمت ارشدیون گرامی و تشکر بابت زحماتتان لدفن نام کاربری منو به YektaAaتغییر بدهید با سپاس فراوان 3
Alireza Hashemi 33392 ارسال شده در 19 مهر، 2013 سلام به همگی تغییر به Ali Akbar.Jممنون نام کاربری 1716 به Ali Akbar.J تغییر یافت سلامپیرو پیشنهاد جالب مطرح شده در خواست تغییر نام کاربری به Hamed.Ahmadi رو داشتم ممنون. نام کاربری H4M3D به Hamed.Ahmadi تغییر یافت اسپم نيست. تو از كجا ميدوني اسم و فاميل واقعي من چيه؟ شايد يادت نياد. اون موقع ها نبودي. يه مدت اسم كاربري من Mehrshad بود. اگه تغيير ندي رزوممو نميفرستما :دي برو بابا خودم رزومتو دارم سر خودت کلاه میره سلامخسته نباشید ممنون میشم نام کاربری منو به Amir Sadeghi اصلاح نمایید با تشکر عزیز این نام وجود داره نزن بچه مردم گناه داره :vahidrk:اینو بخور ببین چه کیفی دارهحالا تو که اسامی همه رو تغییر داری چرا اسم منو تغییر ندادی:vahidrk::vahidrk: ش (shift+j1)اهین = شاهین اکی؟ نام کاربری *نقی* به شـاهین تغییر یافت 6
Alireza Hashemi 33392 ارسال شده در 19 مهر، 2013 با سلام و خسته نباشید خدمت ارشدیون گرامی و تشکر بابت زحماتتانلدفن نام کاربری منو به YektaAaتغییر بدهید با سپاس فراوان پست 1 رو مطالعه کن خیلی داری اذیت میکنی تا شیش ماه امکان تغییر وجود ندارد کاربر و مدیر و خودم دیگه هیچ فرقی ندارن 4
شـاهین 8068 ارسال شده در 19 مهر، 2013 مرسی ولی من چرا برا من نمیشه نوشت شـاهین این جوری میشه شٱهین؟ 4
Alireza Hashemi 33392 ارسال شده در 19 مهر، 2013 مرسی ولی من چرا برا من نمیشه نوشت شـاهین این جوری میشه شٱهین؟ الان که درست اومدی یه خروج بزن یا از اینجا کپی کن اون بالا که میگه نام ورود این شـاهین رو کپی پیست کن دیگه مشکلی نداری شاید فونت هات مورد داره ولی کلا شیفت +ت تو فارسی کلمه رو مـیـــکـــشه 8
Maryam Poursoleymani 62 ارسال شده در 19 مهر، 2013 سلام. لطفا نام کاربری مرا به Maryam Poursoleymani تغییر دهید. 10
Alireza Hashemi 33392 ارسال شده در 19 مهر، 2013 سلام. لطفا نام کاربری مرا به Maryam Poursoleymani تغییر دهید. سلام خوش اومدید نام کاربری maryam1371.2.7 به Maryam Poursoleymani تغییر یافت 10
pianist 31129 ارسال شده در 21 مهر، 2013 متاسفانه من به دلایل شخصی نمیتونم با دوستان دیگه همراه بشم و نام اصلی خودم رو بگذارم فقط خواهشا نام کاربری من رو تغییر بدید به: ...h (اچ با حرف بزرگ) متشکر 9
Alireza Hashemi 33392 ارسال شده در 22 مهر، 2013 mohammad.khoshnood نام کاربری mamad kh به mohammad.khoshnood تغییر یافت متاسفانه من به دلایل شخصی نمیتونم با دوستان دیگه همراه بشم و نام اصلی خودم رو بگذارم فقط خواهشا نام کاربری من رو تغییر بدید به: ...h (اچ با حرف بزرگ) متشکر حامد جان متاسفانه طبق تصمیمات جدید که در پست 1 هم عنوان کردیم ازتغییر نام به نام های کاربری غیر متعارف معذوریم:vahidrk:اینم زدم همینجوری 13
Alireza Hashemi 33392 ارسال شده در 22 مهر، 2013 لطفا تغییر نام منم اعمال کنید Badri Sepehri سلام مدیر گرام نام کاربری Yarpak. به Badri Sepehri تغییر یافت 11
pianist 31129 ارسال شده در 23 مهر، 2013 نام کاربری mamad kh به mohammad.khoshnood تغییر یافت حامد جان متاسفانه طبق تصمیمات جدید که در پست 1 هم عنوان کردیم ازتغییر نام به نام های کاربری غیر متعارف معذوریم:vahidrk:اینم زدم همینجوری ای بابا چه حیف شد حالا باید بشینم کلی فکر کنم در مورد یه نام دیگه اینم در جواب اون زدن... تشکر 5
Ssara 14641 ارسال شده در 26 مهر، 2013 خیلی ازتون بدم میاد...!:icon_razz: حرکت دسته جمعی میکنند نام کاربری عوض میکنند!:vahidrk: دارم خودم رو میکشم بعضی ها رو تطبیق بدم! 5
ارسال های توصیه شده