Mohammad Aref 120452 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 فروردین، ۱۳۹۰ نام کاربری eros_67 به *jaguar* تغییر یافت. 1 لینک به دیدگاه
Saman_88 8062 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 فروردین، ۱۳۹۰ لطفا نام کاربری من رو به Saman_88 تغییر بدید !:icon_pf (44): لینک به دیدگاه
SH E I KH 18713 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 فروردین، ۱۳۹۰ سلام لطفا نام کاربری من به SHEIKH تغییر کنه. یه کاربر با حروف کوچیک داریم. اگه امکانش هست برای من کلا با حروف بزرگ باشه. اگه امکانش نیست بشه SH E I KH . سپاس فراوان:rose: لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 فروردین، ۱۳۹۰ سلاملطفا نام کاربری من به SHEIKH تغییر کنه. یه کاربر با حروف کوچیک داریم. اگه امکانش هست برای من کلا با حروف بزرگ باشه. اگه امکانش نیست بشه SH E I KH . سپاس فراوان:rose: اقلا شیخ فارسی بنویس.... یا اگه انگلیسی میگی بین همه حروفت یک فاصله بده،مثل s h e i k h..... 1 لینک به دیدگاه
SH E I KH 18713 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 فروردین، ۱۳۹۰ اقلا شیخ فارسی بنویس.... یا اگه انگلیسی میگی بین همه حروفت یک فاصله بده،مثل s h e i k h..... من که به عالم و آدم جواب پس میدم تو هم روش. برای جلوگیری از مشکلات فنی بهتر فارسی نباشه. ضمنا چون sh با هم صدای ش میده نباید فاصله داشته باشه و همینطور kh. الآن توجیه شدی دیگه لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 فروردین، ۱۳۹۰ برای جلوگیری از مشکلات فنی بهتر فارسی نباشه.ضمنا چون sh با هم صدای ش میده نباید فاصله داشته باشه و همینطور kh. الآن توجیه شدی دیگه اگر کسی بخواد بهت پیام خصوصی بده سختش براش تایپ کردن اینجوری،چون ممکنه space ها به چشم نیاد..... صلاح پروفایل شیخ،شیخ الشیوخ داند..... 3 لینک به دیدگاه
SH E I KH 18713 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 فروردین، ۱۳۹۰ اگر کسی بخواد بهت پیام خصوصی بده سختش براش تایپ کردن اینجوری،چون ممکنه space ها به چشم نیاد..... صلاح پروفایل شیخ،شیخ الشیوخ داند..... :icon_gol: اگه خواست پیغام خصوصی بده میتونه بیاد تو پرفم و گزینه ارسال پیام خصوصی رو از قسمت ارسال پیام در زیر عکس پروفم انتخاب کنه. 2 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 فروردین، ۱۳۹۰ نام کاربری Samy_S به Saman_88 تغییر یافت. نام کاربری sheikh.m737 به SH E I KH تغییر یافت. 2 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 فروردین، ۱۳۹۰ خدایا توبه !!!! http://www.noandishaan.com/forums/member.php?u=55283 10 لینک به دیدگاه
Nightingale 10531 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 فروردین، ۱۳۹۰ خدایا توبه !!!! http://www.noandishaan.com/forums/member.php?u=55283 :ws28: :ws28: :ws28: :ws28: یه تاپیک زدید وقتی تنهایی چطور میخندی؟ با توجه به توضیحاتم بدون چطوری ......:ws28::ws28: 2 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 فروردین، ۱۳۹۰ یه تاپیک زدید وقتی تنهایی چطور میخندی؟ با توجه به توضیحاتم بدون چطوری ......:ws28: اگر میخواهین بیشتر بخندین،برین تو پروفایلش و بعد قسمت آمار را بزنید. سپس همه چیز را بلند بلند بخوانید. من دلم درد گرفته و مجبور شدم محکم بخندم،اشکم دراومد...... 5 لینک به دیدگاه
Nightingale 10531 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 فروردین، ۱۳۹۰ اگر میخواهین بیشتر بخندین،برین تو پروفایلش و بعد قسمت آمار را بزنید. سپس همه چیز را بلند بلند بخوانید. من دلم درد گرفته و مجبور شدم محکم بخندم،اشکم دراومد...... همون موقع دیدم و خندیدم :ws28: 1 لینک به دیدگاه
.MohammadReza. 19850 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 فروردین، ۱۳۹۰ سلام فرناز جانلطفا عنوان من رو به شبستان تغییر بده ممنونم این یادت رفت 1 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 فروردین، ۱۳۹۰ چرا اسم من تو این صفحه Essi سبز نشان داده شده !!!!!! 4 لینک به دیدگاه
Matin H-d 18145 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 فروردین، ۱۳۹۰ چرا اسم من تو این صفحه Essi سبز نشان داده شده !!!!!! با اجازه بزگترها بعضی اوقات این سبز کناره اسامی دیگه هم قرار میگیره اونم به خاطر نامه کاربریهmohammad 87 سبز هست... چون فارسی میپره اینور اونور 3 لینک به دیدگاه
FrnzT 18194 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 فروردین، ۱۳۹۰ سلام فرناز جانلطفا عنوان من رو به شبستان تغییر بده ممنونم نام کاربری fanous به شبستان تغییر نام یافت. لینک به دیدگاه
Zeshto 514 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 فروردین، ۱۳۹۰ سلام ميخوام بدونم چه طور بايد كل پرفايلمو از رو سايت حذف كرد 1 لینک به دیدگاه
am in 25041 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 فروردین، ۱۳۹۰ سلامميخوام بدونم چه طور بايد كل پرفايلمو از رو سايت حذف كرد متاسفانه از راه قانونی ممکن نیست ولی شما صدهزار تومن بده به من تا حلش کنم لینک به دیدگاه
FrnzT 18194 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 فروردین، ۱۳۹۰ سلامميخوام بدونم چه طور بايد كل پرفايلمو از رو سايت حذف كرد چرا میخواید این کار رو بکنید؟ لینک به دیدگاه
Zeshto 514 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 فروردین، ۱۳۹۰ چرا میخواید این کار رو بکنید؟ دليلش شايد فقط واسه خودم قانع كننده باشه پس ترجيح ميدم نگم لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده