مهندس خوش فکر 11397 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۸۹ آقا جون بیا نظرتو بده برو اگه معمار نیستی هرجا صحبت زن و ازدواج میشه این یک قلم جنس اونجا چترو وا میکنه:w00: من معمار نیستم ولی دوستام معماری میخونن........ یادم رفته بود تو هم معماری میخونی....... مهناز این چه تاپیکیه زدیعوض اینکارا برو یه زن واسه من پیدا کن:banel_smiley_4: مگه اینجا بنگاه همسر یابیه........... 2 لینک به دیدگاه
hami_sani 6076 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۸۹ یعنی الان داری از من خواستگاری میکنی؟!! کی؟من؟:banel_smiley_52::banel_smiley_52::banel_smiley_52::banel_smiley_52: 1 لینک به دیدگاه
hami_sani 6076 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۸۹ من معمار نیستم ولی دوستام معماری میخونن........یادم رفته بود تو هم معماری میخونی....... مگه اینجا بنگاه همسر یابیه........... :ws17: 2 لینک به دیدگاه
shanli 294 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۸۹ کی من.......................... :ws37: کی؟من؟:banel_smiley_52::banel_smiley_52::banel_smiley_52::banel_smiley_52: با مهناز بودم! شوما خودشو ناراحت نکن! 3 لینک به دیدگاه
!... 1099 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۸۹ اگه خانمی اعتقاد کامل و راسخ به ولایت مطلقه فقیه داشت, حتما باهاش ازدواج میکنم! :دی 4 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۸۹ با مهناز بودم! شوما خودشو ناراحت نکن! :ws44: :ws44: 2 لینک به دیدگاه
hami_sani 6076 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۸۹ با مهناز بودم! شوما خودشو ناراحت نکن! خداروشکر صدقه امروز کار خودشو کرد میگن صدقه دفع بلاست:ws28: ینی تو و مهناز میخاین با هم ازدواج کنین فکر نکنم شوهرش اجازه بده:ws3: 4 لینک به دیدگاه
hami_sani 6076 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۸۹ اگه خانمی اعتقاد کامل و راسخ به ولایت مطلقه فقیه داشت, حتما باهاش ازدواج میکنم! :دی سرچ کردم دیدم نداریم بعدی لطفا 1 لینک به دیدگاه
shanli 294 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۸۹ خداروشکر صدقه امروز کار خودشو کردمیگن صدقه دفع بلاست:ws28: ینی تو و مهناز میخاین با هم ازدواج کنین فکر نکنم شوهرش اجازه بده:ws3: صدقه دفع بلای ناخواسته ست! نه خواسته!! راضیش میکنم! 3 لینک به دیدگاه
مهندس خوش فکر 11397 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۸۹ اگه خانمی اعتقاد کامل و راسخ به ولایت مطلقه فقیه داشت, حتما باهاش ازدواج میکنم! :دی !... :ws52: 2 لینک به دیدگاه
hami_sani 6076 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۸۹ صدقه دفع بلای ناخواسته ست! نه خواسته!! راضیش میکنم! راضی نمیشه:w00::w00::w00::w00::w00::w00: 2 لینک به دیدگاه
!... 1099 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۸۹ حالا اگه هم به ولایت مطلقه!!!!!!!! فقیه اعتقاد نداشت و به ولایت فقیه خالی هم اعتقاد داشت, قبول میکنم که به شکل موقت است! :دی ببینین چقدر به فکر دخترایی هستم که هیچکس به فکرشون نیست؟ :دی 4 لینک به دیدگاه
asal sadra 3752 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۸۹ من که دیر رسیدم.. ولی ازدواج با یه معمار که برایه هرکسی باعث افتخار ازدواج با غیر معمار جایه فکر داره مثه این مکانیکایه خودپسند.. 3 لینک به دیدگاه
گـنـجـشـک 24371 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۸۹ مامان من زن میخامظهری هم گفتی برات میگیرم ولی نگرفتی اگه نکیری مجبورم برم خودم تنهایی زن بگیرما تو اگه تونستی کسی رو پیدا کنی که حاضر باشه زنت بشه ،خرج عروسیتو من میدم 2 لینک به دیدگاه
mohandese shahrsaz 947 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۸۹ نه خدا اون روزو نیاره که یک معمار بشه شوهرم 1 لینک به دیدگاه
سمندون 19437 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۸۹ نه خدا اون روزو نیاره که یک معمار بشه شوهرم چرا هیچکی دوست نداره با معمار مزدوج شه 3 لینک به دیدگاه
amirhossein65 386 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۸۹ چرا هیچکی دوست نداره با معمار مزدوج شه هه هه!!!! اینکه کاملا معلومه!!! آخه یه معمار فردا تو زندگی میخواد چیکار کنه؟؟؟:icon_pf (34): نه کار راست و درست و پول در بیاری گیرش میاد، نه زن خونه خوبی میشه!!! بیچاره شوور بدبخت یا بایدبچه بازیایه اونو تحمل کنه ، یا بفرستش تو خیابون خرید و اینا که سرش گرم شه که گنج قارون هم داشته باشه ته میکشه البته استثنا هم داره ها!! همه اینجوری نیستن ولی اکثرا به همینجا میرسن مهناز خیلی خوشحال نباش تو جز استثناهاش نیستی!!! تو جز همون دسته کلی هستیی:ws3: :2525s: :w02: :2525s: البته قضیه واسه پسراش یه کم بهتره! 4 لینک به دیدگاه
سمندون 19437 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۸۹ هه هه!!!! اینکه کاملا معلومه!!! آخه یه معمار فردا تو زندگی میخواد چیکار کنه؟؟؟:icon_pf (34): نه کار راست و درست و پول در بیاری گیرش میاد، نه زن خونه خوبی میشه!!! بیچاره شوور بدبخت یا بایدبچه بازیایه اونو تحمل کنه ، یا بفرستش تو خیابون خرید و اینا که سرش گرم شه که گنج قارون هم داشته باشه ته میکشه البته استثنا هم داره ها!! همه اینجوری نیستن ولی اکثرا به همینجا میرسن مهناز خیلی خوشحال نباش تو جز استثناهاش نیستی!!! تو جز همون دسته کلی هستیی:ws3: :2525s: :w02: :2525s: البته قضیه واسه پسراش یه کم بهتره! پیشته بابا...................... 3 لینک به دیدگاه
هوتن 15061 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۸۹ من زن معمار نمیشم..............چرا نمیشی؟.............کاری که معمار میکنه.............با تخته الوار میکنه....... ولی اگه قسمت بشه زن معمار دوس دارم.............چون خیلی خوش سلیقه س .............ارهبابا جون 6 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده