آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 تیر، ۱۳۹۳ من که درخواست ازدواجمو باهات مطرح کردم لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 تیر، ۱۳۹۳ آریو اگر با معمار ازدواج کنه سعادتمند و خوشبخت میشه با صنایعی ازدواج کنه بیتره عاقا دختر باشه هرچی میخواد خونده باشه شوما چشماتو باز کن کلی دختر خوب اینجا داریم که خیلی فهمیده هستن مشهدم هستن حالا یا دانشجو یا ساکن والا بخدااا اتفاقا میتونی پستاشم بخونی با عقایدش اشنا شی زرنگ باش دهوا دعوا دعوا سر شوهر معمار 3 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 تیر، ۱۳۹۳ خب ... از عنوان تاپیک معلومه که سئوال چیه حالا حاضری با یه معمار ازدواج کنی؟ آره یا نه بابا خودت کجاییی ببینی تاپیکی که زدی 1000 تا پست خوردههه بابا بچه ها اسپم نکنین دیگهههه.... دهههه راست بگین میخواین یا نیمیخواین اصلا اگه خواستگاری باشهههه 3 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 تیر، ۱۳۹۳ با صنایعی ازدواج کنه بیتره شوما چشماتو باز کن کلی دختر خوب اینجا داریم که خیلی فهمیده هستن مشهدم هستن حالا یا دانشجو یا ساکن والا بخدااا اتفاقا میتونی پستاشم بخونی با عقایدش اشنا شی زرنگ باش مینا زرنگیا 1 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 تیر، ۱۳۹۳ بابا خودت کجاییی ببینی تاپیکی که زدی 1000 تا پست خوردههه بابا بچه ها اسپم نکنین دیگهههه.... دهههه راست بگین میخواین یا نیمیخواین اصلا اگه خواستگاری باشهههه :icon_razz: مینا زرنگیا خو بچه میخواد زن بگیره بده راهنماییش میکنم؟ 3 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 تیر، ۱۳۹۳ برید صنایع هی رو بگیرید یه پسرای خوبین الکی گفتم 3 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 تیر، ۱۳۹۳ با صنایعی ازدواج کنه بیتره شوما چشماتو باز کن کلی دختر خوب اینجا داریم که خیلی فهمیده هستن مشهدم هستن حالا یا دانشجو یا ساکن والا بخدااا اتفاقا میتونی پستاشم بخونی با عقایدش اشنا شی زرنگ باش کو 2 لینک به دیدگاه
not found 16275 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 تیر، ۱۳۹۳ هروقت این تایپیک رو میبینم به این فکر میکنم که مگه یه معمار فرقش با دیگران چیه؟؟ منظورم شرایطش به عنوان یک همسر، چه فرقی با دیگران داره؟؟ 4 لینک به دیدگاه
Paroshat 6378 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 تیر، ۱۳۹۳ خب ... از عنوان تاپیک معلومه که سئوال چیه حالا حاضری با یه معمار ازدواج کنی؟ آره یا نه نههههههههههه معماریا با ما دشمنن 2 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 تیر، ۱۳۹۳ هروقت این تایپیک رو میبینم به این فکر میکنم که مگه یه معمار فرقش با دیگران چیه؟؟منظورم شرایطش به عنوان یک همسر، چه فرقی با دیگران داره؟؟ از خدا پنهون نیست از شما چه پنهون خیلی فرق داره 2 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 تیر، ۱۳۹۳ هروقت این تایپیک رو میبینم به این فکر میکنم که مگه یه معمار فرقش با دیگران چیه؟؟منظورم شرایطش به عنوان یک همسر، چه فرقی با دیگران داره؟؟ هیچی فقط فرقش اینه که باید یه تریلی تراول داشته باشی تا از پس خرج و مخارج یه معمار بربیای، اصولا ارزش افزوده ندارن و فقط سرمایه بر هستن 3 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 تیر، ۱۳۹۳ هیچی فقط فرقش اینه که باید یه تریلی تراول داشته باشی تا از پس خرج و مخارج یه معمار بربیای، اصولا ارزش افزوده ندارن و فقط سرمایه بر هستن آغا چرا الکی جو میدین:w000:2ترم اول یکم خرج و مخارج داره اونم نه زیاد بعدش خرج چندانی نداره یعنی میشه گفت خرجی نداره من خودم کم خرج ترین بشر موجودم:5c6ipag2mnshmsf5ju3 3 لینک به دیدگاه
Paroshat 6378 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 تیر، ۱۳۹۳ آرتاش جونم چیه ؟مارو دشمن خودشون میدونن دیگه ناراحت نشیا انگار معماریا از دماغ فیل افتادن فردا میخوان مهندس شن ماهم بریم دنبال کارگری و نوکریشون اه اه دک و پزی دارن که نگو 4 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 تیر، ۱۳۹۳ آرتاش جونم چیه ؟مارو دشمن خودشون میدونن دیگهناراحت نشیا انگار معماریا از دماغ فیل افتادن فردا میخوان مهندس شن ماهم بریم دنبال کارگری و نوکریشون اه اه دک و پزی دارن که نگو خوبه خودم معماریماخواهرم عمران خونده اصلانم اینجوری که تو میگی نیست 2 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 تیر، ۱۳۹۳ آرتاش جونم چیه ؟مارو دشمن خودشون میدونن دیگهناراحت نشیا انگار معماریا از دماغ فیل افتادن فردا میخوان مهندس شن ماهم بریم دنبال کارگری و نوکریشون اه اه دک و پزی دارن که نگو چی ؟ دک و پز؟ اگه دک و پز به نقاشی کشیدن و کاردستی درس کردن باشه من ابتدایی بودم کلی دک و پز داشتم 2 لینک به دیدگاه
Paroshat 6378 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 تیر، ۱۳۹۳ خوبه خودم معماریماخواهرم عمران خونده اصلانم اینجوری که تو میگی نیست کاملا هم اینجوریه ما تو دانشگاه خودمون که فقط این مساله روداریم 1 لینک به دیدگاه
Paroshat 6378 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 تیر، ۱۳۹۳ چی ؟ دک و پز؟ اگه دک و پز به نقاشی کشیدن و کاردستی درس کردن باشه من ابتدایی بودم کلی دک و پز داشتم همینو منم میگم والا 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده