VINA 31339 ارسال شده در 22 شهریور، 2014 آریو اگر با معمار ازدواج کنه سعادتمند و خوشبخت میشه با صنایعی ازدواج کنه بیتره عاقا دختر باشه هرچی میخواد خونده باشه شوما چشماتو باز کن کلی دختر خوب اینجا داریم که خیلی فهمیده هستن مشهدم هستن حالا یا دانشجو یا ساکن والا بخدااا اتفاقا میتونی پستاشم بخونی با عقایدش اشنا شی زرنگ باش دهوا دعوا دعوا سر شوهر معمار 3
Ali.Fatemi4 22826 ارسال شده در 22 شهریور، 2014 خب ... از عنوان تاپیک معلومه که سئوال چیه حالا حاضری با یه معمار ازدواج کنی؟ آره یا نه بابا خودت کجاییی ببینی تاپیکی که زدی 1000 تا پست خوردههه بابا بچه ها اسپم نکنین دیگهههه.... دهههه راست بگین میخواین یا نیمیخواین اصلا اگه خواستگاری باشهههه 3
آرتاش 33340 ارسال شده در 22 شهریور، 2014 با صنایعی ازدواج کنه بیتره شوما چشماتو باز کن کلی دختر خوب اینجا داریم که خیلی فهمیده هستن مشهدم هستن حالا یا دانشجو یا ساکن والا بخدااا اتفاقا میتونی پستاشم بخونی با عقایدش اشنا شی زرنگ باش مینا زرنگیا 1
VINA 31339 ارسال شده در 22 شهریور، 2014 بابا خودت کجاییی ببینی تاپیکی که زدی 1000 تا پست خوردههه بابا بچه ها اسپم نکنین دیگهههه.... دهههه راست بگین میخواین یا نیمیخواین اصلا اگه خواستگاری باشهههه :icon_razz: مینا زرنگیا خو بچه میخواد زن بگیره بده راهنماییش میکنم؟ 3
Lean 56968 ارسال شده در 23 شهریور، 2014 با صنایعی ازدواج کنه بیتره شوما چشماتو باز کن کلی دختر خوب اینجا داریم که خیلی فهمیده هستن مشهدم هستن حالا یا دانشجو یا ساکن والا بخدااا اتفاقا میتونی پستاشم بخونی با عقایدش اشنا شی زرنگ باش کو 2
not found 16275 ارسال شده در 23 شهریور، 2014 هروقت این تایپیک رو میبینم به این فکر میکنم که مگه یه معمار فرقش با دیگران چیه؟؟ منظورم شرایطش به عنوان یک همسر، چه فرقی با دیگران داره؟؟ 4
Paroshat 6378 ارسال شده در 23 شهریور، 2014 خب ... از عنوان تاپیک معلومه که سئوال چیه حالا حاضری با یه معمار ازدواج کنی؟ آره یا نه نههههههههههه معماریا با ما دشمنن 2
آرتاش 33340 ارسال شده در 23 شهریور، 2014 هروقت این تایپیک رو میبینم به این فکر میکنم که مگه یه معمار فرقش با دیگران چیه؟؟منظورم شرایطش به عنوان یک همسر، چه فرقی با دیگران داره؟؟ از خدا پنهون نیست از شما چه پنهون خیلی فرق داره 2
Lean 56968 ارسال شده در 23 شهریور، 2014 هروقت این تایپیک رو میبینم به این فکر میکنم که مگه یه معمار فرقش با دیگران چیه؟؟منظورم شرایطش به عنوان یک همسر، چه فرقی با دیگران داره؟؟ هیچی فقط فرقش اینه که باید یه تریلی تراول داشته باشی تا از پس خرج و مخارج یه معمار بربیای، اصولا ارزش افزوده ندارن و فقط سرمایه بر هستن 3
آرتاش 33340 ارسال شده در 23 شهریور، 2014 هیچی فقط فرقش اینه که باید یه تریلی تراول داشته باشی تا از پس خرج و مخارج یه معمار بربیای، اصولا ارزش افزوده ندارن و فقط سرمایه بر هستن آغا چرا الکی جو میدین:w000:2ترم اول یکم خرج و مخارج داره اونم نه زیاد بعدش خرج چندانی نداره یعنی میشه گفت خرجی نداره من خودم کم خرج ترین بشر موجودم:5c6ipag2mnshmsf5ju3 3
Paroshat 6378 ارسال شده در 23 شهریور، 2014 آرتاش جونم چیه ؟مارو دشمن خودشون میدونن دیگه ناراحت نشیا انگار معماریا از دماغ فیل افتادن فردا میخوان مهندس شن ماهم بریم دنبال کارگری و نوکریشون اه اه دک و پزی دارن که نگو 4
آرتاش 33340 ارسال شده در 23 شهریور، 2014 آرتاش جونم چیه ؟مارو دشمن خودشون میدونن دیگهناراحت نشیا انگار معماریا از دماغ فیل افتادن فردا میخوان مهندس شن ماهم بریم دنبال کارگری و نوکریشون اه اه دک و پزی دارن که نگو خوبه خودم معماریماخواهرم عمران خونده اصلانم اینجوری که تو میگی نیست 2
Lean 56968 ارسال شده در 23 شهریور، 2014 آرتاش جونم چیه ؟مارو دشمن خودشون میدونن دیگهناراحت نشیا انگار معماریا از دماغ فیل افتادن فردا میخوان مهندس شن ماهم بریم دنبال کارگری و نوکریشون اه اه دک و پزی دارن که نگو چی ؟ دک و پز؟ اگه دک و پز به نقاشی کشیدن و کاردستی درس کردن باشه من ابتدایی بودم کلی دک و پز داشتم 2
Paroshat 6378 ارسال شده در 23 شهریور، 2014 خوبه خودم معماریماخواهرم عمران خونده اصلانم اینجوری که تو میگی نیست کاملا هم اینجوریه ما تو دانشگاه خودمون که فقط این مساله روداریم 1
Paroshat 6378 ارسال شده در 23 شهریور، 2014 چی ؟ دک و پز؟ اگه دک و پز به نقاشی کشیدن و کاردستی درس کردن باشه من ابتدایی بودم کلی دک و پز داشتم همینو منم میگم والا 2
ارسال های توصیه شده