آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 تیر، ۱۳۹۳ :gnugghender: منظورم این بود که مگه یه معمار چه گناهی کرده با مینا ازدواج کنه ، معمار بیچاره 2 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 تیر، ۱۳۹۳ منظورم این بود که مگه یه معمار چه گناهی کرده با مینا ازدواج کنه ، معمار بیچاره ها از اون لحاظ:smiley-gen165::spiteful: 2 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 تیر، ۱۳۹۳ منظورم این بود که مگه یه معمار چه گناهی کرده با مینا ازدواج کنه ، معمار بیچاره اره دیگه هی میخواست خوردهای ماکتشو بریزه رو زمین میزدم ناقضش میکردم مگه صنایع و مکانیک چی بود که نخوند حالا باز عمرانم میخوند ی چیزیهی ریخت و پاش میکنه لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 تیر، ۱۳۹۳ اره دیگههی میخواست خوردهای ماکتشو بریزه رو زمین میزدم ناقضش میکردم مگه صنایع و مکانیک چی بود که نخوند حالا باز عمرانم میخوند ی چیزیهی ریخت و پاش میکنه :banel_smiley_4::banel_smiley_4:3ترم اول اینی هست که شما میگی معماری ماکت درست کردن نیست که 1 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 تیر، ۱۳۹۳ :banel_smiley_4::banel_smiley_4:3ترم اول اینی هست که شما میگی معماری ماکت درست کردن نیست که اصن همون که لب تاب میگیرن نمیزارن زنشون بیاد انجمن همش دارن اتوکد اینا میکشن 1 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 تیر، ۱۳۹۳ عاقا من الان در شرایطی هستم که حاضرم با همه ازدواج کنم هوچ فرقی هم نداره 2 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 تیر، ۱۳۹۳ :banel_smiley_4::banel_smiley_4:3ترم اول اینی هست که شما میگی معماری ماکت درست کردن نیست که اصن همون که لب تاب میگیرن نمیزارن زنشون بیاد انجمنهمش دارن اتوکد اینا میکشن خوبه شما دو تا قرار نیس با هم ازدواج کنید واگرنه خونریزی میشد 2 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 تیر، ۱۳۹۳ عاقا من الان در شرایطی هستم که حاضرم به همه ازدواج کنم هوچ فرقی هم نداره 1 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 تیر، ۱۳۹۳ خوبه شما دو تا قرار نیس با هم ازدواج کنید واگرنه خونریزی میشد دقیقا 1 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 تیر، ۱۳۹۳ اصن همون که لب تاب میگیرن نمیزارن زنشون بیاد انجمنهمش دارن اتوکد اینا میکشن تو که با معمار ازدواج نکردی چرا حرص میخوری آخه 1 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 تیر، ۱۳۹۳ اره دیگههی میخواست خوردهای ماکتشو بریزه رو زمین میزدم ناقضش میکردم مگه صنایع و مکانیک چی بود که نخوند حالا باز عمرانم میخوند ی چیزیهی ریخت و پاش میکنه میشه بپرسم آقای محترم چیکارن ؟ 2 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 تیر، ۱۳۹۳ خوبه شما دو تا قرار نیس با هم ازدواج کنید واگرنه خونریزی میشد حالا خوبه شوهر داریم ننه نه باید یه شووهر معمار داشته باشی هی ماژیکاشو بندازی تو حیاط هی اتوکدشو بریزی بهم ؛ سکته بدیش عاقا من الان در شرایطی هستم که حاضرم با همه ازدواج کنم هوچ فرقی هم نداره خامی الان متوجه نیستی یا با مکانیکا وصلت کن یا صنایعی ها دیگه دیدی نشد یه کامپیوتری که حرف مشترک داشته باشید لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 تیر، ۱۳۹۳ تو که با معمار ازدواج نکردی چرا حرص میخوری آخه خواستم اریو گول نخوره لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 تیر، ۱۳۹۳ حالا خوبه شوهر داریم ننه نه باید یه شووهر معمار داشته باشی هی ماژیکاشو بندازی تو حیاط هی اتوکدشو بریزی بهم ؛ سکته بدیش خامی الان متوجه نیستی یا با مکانیکا وصلت کن یا صنایعی ها دیگه دیدی نشد یه کامپیوتری که حرف مشترک داشته باشید مینا میزنم کتلتت میکنماااااااااااااااااااااااااااااااا 1 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 تیر، ۱۳۹۳ خواستم اریو گول نخوره آریو اگر با معمار ازدواج کنه سعادتمند و خوشبخت میشه لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 تیر، ۱۳۹۳ حالا خوبه شوهر داریم ننه نه باید یه شووهر معمار داشته باشی هی ماژیکاشو بندازی تو حیاط هی اتوکدشو بریزی بهم ؛ سکته بدیش خامی الان متوجه نیستی یا با مکانیکا وصلت کن یا صنایعی ها دیگه دیدی نشد یه کامپیوتری که حرف مشترک داشته باشید عاقا دختر باشه هرچی میخواد خونده باشه لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 تیر، ۱۳۹۳ آریو اگر با معمار ازدواج کنه سعادتمند و خوشبخت میشه بیا با من ازدواج کن معمار لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 تیر، ۱۳۹۳ دهوا دعوا دعوا سر شوهر معمار آجی بد 2 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 تیر، ۱۳۹۳ آجی بد من که درخواست ازدواجمو باهات مطرح کردم 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده