saman 7 8787 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 تیر، ۱۳۹۲ من حاضرم هرکی موافقه بگه من بیام خواستگاریش. لینک به دیدگاه
باپوک 96 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۹۲ بله ! چه سوال عجیبی ! :persiana__hahaha: لینک به دیدگاه
romemar 12 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 شهریور، ۱۳۹۲ چرا که نه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ کی بهتر از معماراااااااااااااااا البته با جروزه هاششششششششششش لینک به دیدگاه
elh@m_arch 1548 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 شهریور، ۱۳۹۲ با اجازه بزرگترا بــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــعله! عمران هم دوست دارم. لینک به دیدگاه
+پویا 2049 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 شهریور، ۱۳۹۲ m_a[/MENTION]rch;1308958]با اجازه بزرگترا بــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــعله!عمران هم دوست دارم. پس مبارکه!به پای هم عصا بدست بشین...... لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 شهریور، ۱۳۹۲ واللا چه سوالاییه هااا....:icon_pf (34): لینک به دیدگاه
معماری منظر 354 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 شهریور، ۱۳۹۲ اول معمار بعد عمران باشه (البته نه از این معمار الکیا ) بله چرا که نه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 شهریور، ۱۳۹۲ چرا آرتاش؟؟؟؟؟؟؟ 2پادشاه در یک اقلیم نگنجند لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 شهریور، ۱۳۹۲ 2پادشاه در یک اقلیم نگنجند اعتماد به نفست تو حلقم لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 شهریور، ۱۳۹۲ اعتماد به نفست تو حلقم واقعیته داداش لینک به دیدگاه
+پویا 2049 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 شهریور، ۱۳۹۲ 2پادشاه در یک اقلیم نگنجند دمتون گرم!یاشاسین.... حرفت دهنه خیلی رو بسته .........:4uboxsmiley: اما من حاضرم با یه پادشاه باشما.....حالا کدوم پاداشاه به این مهربونیه....!!؟؟؟؟ لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 شهریور، ۱۳۹۲ یعنی کسی هست آرزوی زندگی با یه معمار رو نداشته باشه؟؟ لینک به دیدگاه
R@M!N 2978 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 شهریور، ۱۳۹۲ یعنی کسی هست آرزوی زندگی با یه معمار رو نداشته باشه؟؟ نهههههه نداریم اصلا همچین چیزی.... اصلا عقد رشته های دیگر با رشته ی معماری رو توی آسمونا بستن! :184: لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 شهریور، ۱۳۹۲ نههههههنداریم اصلا همچین چیزی.... اصلا عقد رشته های دیگر با رشته ی معماری رو توی آسمونا بستن! :184: اون قیافه برای چیه الان ؟ زود توضیح بده تا یه دختر معمار برات پیدا نکردم لینک به دیدگاه
R@M!N 2978 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 شهریور، ۱۳۹۲ اون قیافه برای چیه الان ؟ زود توضیح بده تا یه دختر معمار برات پیدا نکردم اشتباه شد حاضرم 100 بار از روش بنویسم ولی اینجوری تنبیه نشم!:icon_pf (34): لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 شهریور، ۱۳۹۲ اشتباه شد حاضرم 100 بار از روش بنویسم ولی اینجوری تنبیه نشم!:icon_pf (34): :ws28: خیلی دلتونم بخواد لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 شهریور، ۱۳۹۲ :ws28:خیلی دلتونم بخواد اعتماد به نفستون همه را کشته است... در خبر آمده است که عده کثیری از بزرگان و فقیدان راه علم در طلب زوجه ای از معماران سر خویشتن را در گونی فرو بردندی و از گردن خویش را به گاری بستندی و گاری را در دره رها کردندی سپس از آنجا که کفایت ننمود، خویشتن را از لوستر حلق آویز نمودندی لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده