Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آبان، ۱۳۹۱ جلو خانومتم از این حرفا میزنی؟؟؟؟؟؟؟؟دخترخانوما ازدواج نکنن بهتره بخدا:icon_razz: آره تااازه من همیشه هم به خودش و هم به داداشش که اونم معماریه میگم: مگه شما هم مهندسیت شما نقاشید آره...گربه دستش به گوشت نمیرسید میگفت: پیفه 4 لینک به دیدگاه
Strelitzia 17128 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آبان، ۱۳۹۱ توام که چقد دوس داری مجرد بمونی خخخخخخخخخخخخخخ فعلا که به ازای من یه دونه دختر، 500تا پسر وجود داره قابل توجه Mr . specific 2 لینک به دیدگاه
Strelitzia 17128 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آبان، ۱۳۹۱ آره تااازه من همیشه هم به خودش و هم به داداشش که اونم معماریه میگم: مگه شما هم مهندسیت شما نقاشید آره...گربه دستش به گوشت نمیرسید میگفت: پیفه خانومه بخدا باهات زندگی میکنه:icon_razz: 1 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آبان، ۱۳۹۱ ارادت داریم زهرا خانم زیاد حرفای اینارو جدی نگیر با تو کار دارم بعد از این جلسه بعدش بیا دفترم 3 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آبان، ۱۳۹۱ فعلا که به ازای من یه دونه دختر، 500تا پسر وجود دارهقابل توجه Mr . specific :jawdrop:چه آمار دقیقی 2 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آبان، ۱۳۹۱ با تو کار دارم بعد از این جلسه بعدش بیا دفترم تو مسایل خونوادگی دخالت نکون:vahidrk: 2 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آبان، ۱۳۹۱ خانومه بخدا باهات زندگی میکنه:icon_razz: هههههههههه من با خودش که خیلی خوبم کلا زندگی ما خیلی خوب و با نشاطه من با رشته اش مشکل دارم..... اونم نه با خود رشته با اون عنوان مهندس که اولشه مهندس یعنی مهندس مکانیک 2 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آبان، ۱۳۹۱ فعلا که به ازای من یه دونه دختر، 500تا پسر وجود دارهقابل توجه Mr . specific به همین خیال باش همون 500 تا پسر هر کدوم با 10 تا مثل شما هستند خخخخخخخخخخخ 1 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آبان، ۱۳۹۱ تو مسایل خونوادگی دخالت نکون:vahidrk: لازم شد با ولی بیای دفترم 3 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آبان، ۱۳۹۱ فعلا که به ازای من یه دونه دختر، 500تا پسر وجود دارهقابل توجه Mr . specific راستی قابل توجه شاهین 3 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آبان، ۱۳۹۱ نه بابا من چیکار دارم فقط خواستم خانومتون متوجه بشن که چه رسالت مهمی دارین رسالت من جهانیه مرز نمیشناسه همه دنیا منو میشناسند ( 2 تا دنیا البته. زن عموم و دوست خانمم) 3 لینک به دیدگاه
Strelitzia 17128 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آبان، ۱۳۹۱ راستیقابل توجه شاهین خبر داره 2 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آبان، ۱۳۹۱ خبر داره سلام من رو بهش برسون بگو: روشنفکر 2 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آبان، ۱۳۹۱ رسالت من جهانیهمرز نمیشناسه همه دنیا منو میشناسند ( 2 تا دنیا البته. زن عموم و دوست خانمم) ای بابا باشه پیامبر گرامی گرد جهان بگردین و ابلاغ رسالت کنین امید است موفق شوید 2 لینک به دیدگاه
Strelitzia 17128 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آبان، ۱۳۹۱ به همین خیال باشهمون 500 تا پسر هر کدوم با 10 تا مثل شما هستند خخخخخخخخخخخ ببخشیداااااااا، زرشک. منم که انتخابشون نکردم... بجاش یه انتخاب شایسته کردم:w589::5c6ipag2mnshmsf5ju3 پپپخخخخخخخخخخخخخ 1 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آبان، ۱۳۹۱ ای بابا باشه پیامبر گرامی گرد جهان بگردین و ابلاغ رسالت کنین امید است موفق شوید باشد که به راه راست هدایت شوید 1 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آبان، ۱۳۹۱ ببخشیداااااااا،زرشک. منم که انتخابشون نکردم... بجاش یه انتخاب شایسته کردم:w589::5c6ipag2mnshmsf5ju3 پپپخخخخخخخخخخخخخ چرا برافروخته شدی؟ خوشمان آمد انتخاب خوب واقعا به آدم امید و انرژی میده مثل من 3 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آبان، ۱۳۹۱ تاپیک به گند کشیده شد دقیقاً فرااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااار 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده