Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آبان، ۱۳۹۱ یا خدا به حق چیزای ندیده و نشنمیده شما خودتون توی جو هستید و نمیتونید درک کنید باید کسی از بیرون به شما نظاره کنه 2 لینک به دیدگاه
Strelitzia 17128 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آبان، ۱۳۹۱ آقایون و خانوما دعوا نکنییییییید هرچی قسمت باشه... 2 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آبان، ۱۳۹۱ اون نمشنیدس نه نشنمیده:vahidrk: بابا اون م وسط اضافیه منظورم نشنیده بود 3 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آبان، ۱۳۹۱ شما خودتون توی جو هستید و نمیتونید درک کنیدباید کسی از بیرون به شما نظاره کنه کدوم جو بابا جوی نیست الکی جو ندید ملت فکر میکنن چه خبره حالا والا 3 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آبان، ۱۳۹۱ آقایون و خانوما دعوا نکنیییییییدهرچی قسمت باشه... جمله ای که پدران و مادران در زمان های سخت به بچه های خود یادآور می شوند..... دلداری در حد لالیگا 4 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آبان، ۱۳۹۱ کدوم جو بابا جوی نیست الکی جو ندید ملت فکر میکنن چه خبره حالا والا ملت که نمیدونند چه خبره من میدونم چه خبره باید روشنگری کنم رسالت من همینه 4 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آبان، ۱۳۹۱ آقایون و خانوما دعوا نکنیییییییدهرچی قسمت باشه... اول فکر کردم میخوای اینو بگی: آقایون و خانوما.. دعوا نکنید به همه میرسه 3 لینک به دیدگاه
.Apameh 25173 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آبان، ۱۳۹۱ به به دخمل عمو ، خب تو فرق داری سال آخرته قصد ادامه تحصیلم که نداری کارم که خودم برات پیدا میکنم قصد ادامه تحصیل دارم چــــــــــــــــــــــــــــــــــه جورم دارم آفرین 2 لینک به دیدگاه
Strelitzia 17128 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آبان، ۱۳۹۱ اول فکر کردم میخوای اینو بگی:آقایون و خانوما.. دعوا نکنید به همه میرسه هع به همه که نمیرسه در حقیقت 2 لینک به دیدگاه
.Apameh 25173 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آبان، ۱۳۹۱ حیف که خودم یه معمار دارم وگرنه در ساحت مقدستان ..... یه صلوات ختم کنید :icon_razz: 2 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آبان، ۱۳۹۱ ملت که نمیدونند چه خبرهمن میدونم چه خبره باید روشنگری کنم رسالت من همینه عجب رسالتی دارین شمابه خانومتون بگین بیان اینجا با هم یه دو کلمه حرف بزنیم 3 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آبان، ۱۳۹۱ هعبه همه که نمیرسه در حقیقت چه دل خوشی داری هااااااااااااا خخخخخخخخخخ شوهر کجا بود کم کم از کشور داره بوی ترشی لیته به مشام میرسه ولی آمار نشون میده به ازای هر مرد 3 تا دختر موجوده 3 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آبان، ۱۳۹۱ عجب رسالتی دارین شمابه خانومتون بگین بیان اینجا با هم یه دو کلمه حرف بزنیم رسالت من در حد رسالت پیامبران است میخوای بین ما رو شکر آب کنی؟ :vahidrk: 2 لینک به دیدگاه
Strelitzia 17128 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آبان، ۱۳۹۱ چه دل خوشی داری هاااااااااااااخخخخخخخخخخ شوهر کجا بود کم کم از کشور داره بوی ترشی لیته به مشام میرسه ولی آمار نشون میده به ازای هر مرد 3 تا دختر موجوده جلو خانومتم از این حرفا میزنی؟؟؟؟؟؟؟؟ دخترخانوما ازدواج نکنن بهتره بخدا:icon_razz: 3 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آبان، ۱۳۹۱ جلو خانومتم از این حرفا میزنی؟؟؟؟؟؟؟؟دخترخانوما ازدواج نکنن بهتره بخدا:icon_razz: توام که چقد دوس داری مجرد بمونی خخخخخخخخخخخخخخ 3 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آبان، ۱۳۹۱ رسالت من در حد رسالت پیامبران است میخوای بین ما رو شکر آب کنی؟ :vahidrk: نه بابا من چیکار دارم فقط خواستم خانومتون متوجه بشن که چه رسالت مهمی دارین 3 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آبان، ۱۳۹۱ هیچی راحت باشین شما ارادت داریم زهرا خانم زیاد حرفای اینارو جدی نگیر 2 لینک به دیدگاه
.Apameh 25173 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آبان، ۱۳۹۱ ارادت داریم زهرا خانم زیاد حرفای اینارو جدی نگیر چشم پسر عمو 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده