.Apameh 25173 ارسال شده در 11 بهمن، 2012 بابا ملت چه بزرگشن میکنن چه فرقی داره معمار یا غیر معمار مهم تفاهمه آخه تجربه ثابت کرده با معمارا زودتر به تفاهم میرسن 3
آرتاش 33340 ارسال شده در 11 بهمن، 2012 آخه تجربه ثابت کرده با معمارا زودتر به تفاهم میرسن یعنی قربون این تجربه عجب تجربه ای 2
Mr. Specific 43573 ارسال شده در 11 بهمن، 2012 آخه تجربه ثابت کرده با معمارا زودتر به تفاهم میرسن تجربیات کی؟ طرف کار درست بوده پس 2
Mr. Specific 43573 ارسال شده در 11 بهمن، 2012 خب یک معمار چه ویژگی خاصی داره که با ازدواج با اون زندگی آدم دگرگون بشه یا چه ایرادی داره زندگی آدم خراب بشه ، معمار هم یکی مث بقیه نمیدونم استارتر واقعا با خودش چی فک کرده هنوز تجربه نداری معمار تا وقتی دانشجویه که دهنت سرویسه هم خرج ابزار و وسایل ماکت و ..... داره هم باید کمکش کنی تا پروژه رو انجام بده و باید مثل خودش شب بیداری بکشی (که یکی از مشخصه های اصلی یک معماره ) بعد نمیدونم چه رقابتیه بین این دخترای معمار که باید خوشتیپ ترین باشن .. پس درنتیجه خرج لباس هم دارند در حد لالیگا. و اینکه همیشه یه حس خود برتر بینی دارند ولی همه اینها فقط توهمه اونم بخاطر نوع لباس پوشیدنشونه فقط وقتی درسشون تموم شد و کار گیرشون نیومد کُرک و پرشون میریزه و تنبیه میشن 5
Strelitzia 17128 ارسال شده در 11 بهمن، 2012 هنوز تجربه نداریمعمار تا وقتی دانشجویه که دهنت سرویسه هم خرج ابزار و وسایل ماکت و ..... داره هم باید کمکش کنی تا پروژه رو انجام بده و باید مثل خودش شب بیداری بکشی (که یکی از مشخصه های اصلی یک معماره ) بعد نمیدونم چه رقابتیه بین این دخترای معمار که باید خوشتیپ ترین باشن .. پس درنتیجه خرج لباس هم دارند در حد لالیگا. و اینکه همیشه یه حس خود برتر بینی دارند ولی همه اینها فقط توهمه اونم بخاطر نوع لباس پوشیدنشونه فقط وقتی درسشون تموم شد و کار گیرشون نیومد کُرک و پرشون میریزه و تنبیه میشن یعنی ارشد معماری رو بیخیال شم؟؟؟ 2
Mr. Specific 43573 ارسال شده در 11 بهمن، 2012 یعنی ارشد معماری رو بیخیال شم؟؟؟ :banel_smiley_52: آره بابا اون واویلاست 3
Lean 56968 ارسال شده در 11 بهمن، 2012 هنوز تجربه نداریمعمار تا وقتی دانشجویه که دهنت سرویسه هم خرج ابزار و وسایل ماکت و ..... داره هم باید کمکش کنی تا پروژه رو انجام بده و باید مثل خودش شب بیداری بکشی (که یکی از مشخصه های اصلی یک معماره ) بعد نمیدونم چه رقابتیه بین این دخترای معمار که باید خوشتیپ ترین باشن .. پس درنتیجه خرج لباس هم دارند در حد لالیگا. و اینکه همیشه یه حس خود برتر بینی دارند ولی همه اینها فقط توهمه اونم بخاطر نوع لباس پوشیدنشونه فقط وقتی درسشون تموم شد و کار گیرشون نیومد کُرک و پرشون میریزه و تنبیه میشن تشکر فراوان که منو از واقعیت آگاه کردی دمت قییییییژ ،دستت مرسی 4
Strelitzia 17128 ارسال شده در 11 بهمن، 2012 :banel_smiley_52: آره بابا اون واویلاست تغییر گرایش میدهیییییییییییییم فرار کنید معمارا اومدن:ag2f893eg0ja83qr8q: 2
Mr. Specific 43573 ارسال شده در 11 بهمن، 2012 تشکر فراوان که منو از واقعیت آگاه کردی دمت قییییییژ ،دستت مرسی خواهش میکنم جیگر رسالت من روشنگری و بیان حقایق است 3
Mr. Specific 43573 ارسال شده در 11 بهمن، 2012 تغییر گرایش میدهیییییییییییییم فرار کنید معمارا اومدن:ag2f893eg0ja83qr8q: سُست عنصر :vahidrk: 4
.Apameh 25173 ارسال شده در 11 بهمن، 2012 تشکر فراوان که منو از واقعیت آگاه کردی دمت قییییییژ ،دستت مرسی بیخود.... 4
Strelitzia 17128 ارسال شده در 11 بهمن، 2012 سُست عنصر :vahidrk: نبابااااااااا خیلی وقت بی خیال شدم بخدا 5
.Apameh 25173 ارسال شده در 11 بهمن، 2012 هنوز تجربه نداریمعمار تا وقتی دانشجویه که دهنت سرویسه هم خرج ابزار و وسایل ماکت و ..... داره هم باید کمکش کنی تا پروژه رو انجام بده و باید مثل خودش شب بیداری بکشی (که یکی از مشخصه های اصلی یک معماره ) بعد نمیدونم چه رقابتیه بین این دخترای معمار که باید خوشتیپ ترین باشن .. پس درنتیجه خرج لباس هم دارند در حد لالیگا. و اینکه همیشه یه حس خود برتر بینی دارند ولی همه اینها فقط توهمه اونم بخاطر نوع لباس پوشیدنشونه فقط وقتی درسشون تموم شد و کار گیرشون نیومد کُرک و پرشون میریزه و تنبیه میشن حقیقت محضه و 100 البته توهم نیس ما بهترینیم کار هم گیرمون نیاد بازم معمارا پرچمشون بالاس 3
Lean 56968 ارسال شده در 11 بهمن، 2012 بیخود.... به به دخمل عمو ، خب تو فرق داری سال آخرته قصد ادامه تحصیلم که نداری کارم که خودم برات پیدا میکنم 3
Mr. Specific 43573 ارسال شده در 11 بهمن، 2012 حقیقت محضهو 100 البته توهم نیس ما بهترینیم کار هم گیرمون نیاد بازم معمارا پرچمشون بالاس حیف که خودم یه معمار دارم وگرنه در ساحت مقدستان ..... یه صلوات ختم کنید :icon_razz: 4
آرتاش 33340 ارسال شده در 11 بهمن، 2012 هنوز تجربه نداریمعمار تا وقتی دانشجویه که دهنت سرویسه هم خرج ابزار و وسایل ماکت و ..... داره هم باید کمکش کنی تا پروژه رو انجام بده و باید مثل خودش شب بیداری بکشی (که یکی از مشخصه های اصلی یک معماره ) بعد نمیدونم چه رقابتیه بین این دخترای معمار که باید خوشتیپ ترین باشن .. پس درنتیجه خرج لباس هم دارند در حد لالیگا. و اینکه همیشه یه حس خود برتر بینی دارند ولی همه اینها فقط توهمه اونم بخاطر نوع لباس پوشیدنشونه فقط وقتی درسشون تموم شد و کار گیرشون نیومد کُرک و پرشون میریزه و تنبیه میشن یا خدا به حق چیزای ندیده و نشنمیده 5
.Apameh 25173 ارسال شده در 11 بهمن، 2012 تجربیات کی؟طرف کار درست بوده پس دقیقا اسمش خاطرم نیس کی بود... اما طبق آخرین آمار ارسالی انسانها 3 دسته اند... 1- کسانیکه معمارند... 2 - کسانیکه دوست داشتن معمار میبودن 3- کسانیکه دوست دارن با معمارا ازدواج کنن 4
Lean 56968 ارسال شده در 11 بهمن، 2012 یا خدا به حق چیزای ندیده و نشنمیده اون نمشنیدس نه نشنمیده:vahidrk: 4
Mr. Specific 43573 ارسال شده در 11 بهمن، 2012 دقیقا اسمش خاطرم نیس کی بود...اما طبق آخرین آمار ارسالی انسانها 3 دسته اند... 1- کسانیکه معمارند... 2 - کسانیکه دوست داشتن معمار میبودن 3- کسانیکه دوست دارن با معمارا ازدواج کنن انسانها سه دسته اند: دسته اول دسته دوم دسته سوم الکی تقسیم بندی نکن :vahidrk: 4
ارسال های توصیه شده