Mahnaz.D 61915 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مرداد، ۱۳۹۱ :hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil:هورااااااااااااااااااا با من موافقی؟:hapydancsmil: :hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil: آری... کلاً به نظر من یه معمار باید با یه طراح ازدواج کنه...حالا چه طراحی صنعتی...چه گرافیک و..... چون این افراد مفهوم طرح رو می فهمن و به آدم نمی گن: اینا چیه می کشی؟ ( چقدر من با این چمله مواجه شدم خدا می دونه) 2 لینک به دیدگاه
+پویا 2049 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مرداد، ۱۳۹۱ آری...کلاً به نظر من یه معمار باید با یه طراح ازدواج کنه...حالا چه طراحی صنعتی...چه گرافیک و..... چون این افراد مفهوم طرح رو می فهمن و به آدم نمی گن: اینا چیه می کشی؟ ( چقدر من با این چمله مواجه شدم خدا می دونه) آی گفتی!منم خیلی مواجه شدم!خیلی هم به این جمله حساسیت پیدا کردم!خدا منو دوست داشت یه معمار سر راه من قرار داد!البته پدرم در اومد اینقدر کاراشو انجام دارم! 1 لینک به دیدگاه
Strelitzia 17128 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مرداد، ۱۳۹۱ کی امسال ارشد معماری دانشگاه آزاد شرکت کرده ه ه ه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ لینک به دیدگاه
+پویا 2049 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۹۱ کی امسال ارشد معماری دانشگاه آزاد شرکت کرده ه ه ه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ الان این ازدواج دانشگاه آزاد بود؟ لینک به دیدگاه
Strelitzia 17128 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۹۱ این معمار ها همجا پیروزو سر بلند هستند!(بشنو ولی باور نکن):w13: 1 لینک به دیدگاه
~ Reza ~ 418 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۹۱ سلام . دوستان ویژگی بارز یه معمار خانوم چیه؟ خصوصیتی که خیلی بارزه و فراوانی داره منظورمه وگرنه میدونم که خواهر برادر دوقلو هم با هم تفاوت دارن. 1 لینک به دیدگاه
+پویا 2049 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۹۱ سلام . دوستان ویژگی بارز یه معمار خانوم چیه؟ خصوصیتی که خیلی بارزه و فراوانی داره منظورمه وگرنه میدونم که خواهر برادر دوقلو هم با هم تفاوت دارن. نکنه میخوای زن معمار بگیری میپرسی؟ یه خصوصیت بارزش اینه که خیلی فکر میکنه و فکراش هم همه درسته! همیشه به آینده فکر میکنه هنر دستش زیاده احساساتی هم هست! البته اینارو من تجربه کردم دارم میگمـــــــــــــــــــآ!!! 1 لینک به دیدگاه
~ Reza ~ 418 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۹۱ نکنه میخوای زن معمار بگیری میپرسی؟ یه خصوصیت بارزش اینه که خیلی فکر میکنه و فکراش هم همه درسته! همیشه به آینده فکر میکنه هنر دستش زیاده احساساتی هم هست! البته اینارو من تجربه کردم دارم میگمـــــــــــــــــــآ!!! خدا رو چه دیدی شاید هنر دستش زیادهاحساساتی هم هست! این دو تارو موافقم ... 1 لینک به دیدگاه
+پویا 2049 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۹۱ خدا رو چه دیدی شاید این دو تارو موافقم ... بقیه همدرسته! 2 لینک به دیدگاه
Strelitzia 17128 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۹۱ عاشقی دد بردیه علیش ...بووووووووووووووووووووووق ق ق. 1 لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۹۱ نه می شه صرفا به خاطر معمار بودن کسی انتخابش کرد و نه می شه به این دلیل ردش کرد !! ولی من فکر کنم دو تا معمار می تونن تو کارهاشون خیلی با همدیگه همفکری کنن اما از طرفی هم حس می کنم اونوقت زندگی و کارشون خیلی با هم ادغام می شه و این خوب نیست 3 لینک به دیدگاه
+پویا 2049 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۹۱ نه می شه صرفا به خاطر معمار بودن کسی انتخابش کرد و نه می شه به این دلیل ردش کرد !! ولی من فکر کنم دو تا معمار می تونن تو کارهاشون خیلی با همدیگه همفکری کنن اما از طرفی هم حس می کنم اونوقت زندگی و کارشون خیلی با هم ادغام می شه و این خوب نیست لینک به دیدگاه
دختر باران 18625 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۹۱ من حاضر نیستم. چرا میزنید خو دلیل دارم این آبجی ما معماره.وای از آخر ترم.و وای از این ماکت ساختنش.از بالا اتاق تا دم اتاق میشه کاغذ و چوب و هر چی که فکرشو بکنی.تازه 1 سری نمیدونم چیم هست.شکل ماکت.اما ماکت نیست.آویزون کرده تو اتاق. 4 لینک به دیدگاه
moein.s 18983 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۹۱ نه می شه صرفا به خاطر معمار بودن کسی انتخابش کرد و نه می شه به این دلیل ردش کرد !! ولی من فکر کنم دو تا معمار می تونن تو کارهاشون خیلی با همدیگه همفکری کنن اما از طرفی هم حس می کنم اونوقت زندگی و کارشون خیلی با هم ادغام می شه و این خوب نیست تبصره! زوجین باید و الزاما دارای یک نگاه زیبایی شناسانه یا همون سبک معمارانه باشند یا از مشتقات یک نوع سبک. در صورت عدم این هم خوانی چون خشت اول نهد معمار کج تا ثریا یکی میرود مریخ یکی می رود ماه مثال:ازدواج یک عدد زاحا حدید با یک عدد حسن فتحی منجر به طلاق می شود و در اون سمت ازدواج یک عدد زاحا حدید با یک عدد گهری یک زندگی کمی تا قسمتی آرام خواهد داشت و ازدواج یک عدد فرشید موسوی(خانوم هستن قابل توجه اونایی که نمی دونستن) با نادر تهرانی یک زندگی ایده آل را فراهم می کند پ.ن:این تبصره دلیل الزامش تجربه ی یک از دوستان هست. 5 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۹۱ تبصره! زوجین باید و الزاما دارای یک نگاه زیبایی شناسانه یا همون سبک معمارانه باشند یا از مشتقات یک نوع سبک. در صورت عدم این هم خوانی چون خشت اول نهد معمار کج تا ثریا یکی میرود مریخ یکی می رود ماه مثال:ازدواج یک عدد زاحا حدید با یک عدد حسن فتحی منجر به طلاق می شود و در اون سمت ازدواج یک عدد زاحا حدید با یک عدد گهری یک زندگی کمی تا قسمتی آرام خواهد داشت و ازدواج یک عدد فرشید موسوی(خانوم هستن قابل توجه اونایی که نمی دونستن) با نادر تهرانی یک زندگی ایده آل را فراهم می کند پ.ن:این تبصره دلیل الزامش تجربه ی یک از دوستان هست. عالـــــــــــــی بود 3 لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۹۱ تبصره! زوجین باید و الزاما دارای یک نگاه زیبایی شناسانه یا همون سبک معمارانه باشند یا از مشتقات یک نوع سبک. در صورت عدم این هم خوانی چون خشت اول نهد معمار کج تا ثریا یکی میرود مریخ یکی می رود ماه مثال:ازدواج یک عدد زاحا حدید با یک عدد حسن فتحی منجر به طلاق می شود و در اون سمت ازدواج یک عدد زاحا حدید با یک عدد گهری یک زندگی کمی تا قسمتی آرام خواهد داشت و ازدواج یک عدد فرشید موسوی(خانوم هستن قابل توجه اونایی که نمی دونستن) با نادر تهرانی یک زندگی ایده آل را فراهم می کند پ.ن:این تبصره دلیل الزامش تجربه ی یک از دوستان هست. بسیـــــــــــــــار عالی منتها وقتی زاحا حدید عاشق حسن فتحی شد دیگه کاریش نمی کشه کرد باید بسوزنن و بسازن 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده