سـارا 20071 ارسال شده در 29 بهمن، 2011 کاملا" موافقم الان دکوراسیون حال و پذیرایی و آشپزخونه ی ما با کاغذهای پوستی چندین برابر زیبا شده... می شه یه عکس از دکوراسیون چندین برابر زیبا شدت بزاری بلکه یکم ایده بگیریم؟؟؟؟ 1
Mahsa.Gha 6571 ارسال شده در 30 بهمن، 2011 من با یه معمار ازدواج کردم حاضرم با یه معمار دیگه هم تعهد ازدواج ببندم گوش مهسا رو بگیرین نشنوه شما همون یکی رو نگه دار دومی و سومی پیش کشت!!! 3
گـنـجـشـک 24371 ارسال شده در 30 بهمن، 2011 یکی از بهترین خاطره هام تو انجمن این تاپیکه. اون روزی که زده شد چقد خوش گذشت به سلامتی بچه های قدیم انجمن 4
from_hell 10964 ارسال شده در 30 بهمن، 2011 یکی از بهترین خاطره هام تو انجمن این تاپیکه.اون روزی که زده شد چقد خوش گذشت به سلامتی بچه های قدیم انجمن یادته میگفتی [h=2][/h] اگر سر به سر تن به کشتن دهیم از آن به که دختر به معمار دهیم الان چی؟ بازم میگی؟ ببین دلت واسمون تنگ میشه سریع... 3
گـنـجـشـک 24371 ارسال شده در 30 بهمن، 2011 یادته میگفتی الان چی؟ بازم میگی؟ ببین دلت واسمون تنگ میشه سریع... هنوزم میگم 2
Mahnaz.D 61917 مالک ارسال شده در 30 بهمن، 2011 می شه یه عکس از دکوراسیون چندین برابر زیبا شدت بزاری بلکه یکم ایده بگیریم؟؟؟؟ خصوصی برات می فرستم 2
from_hell 10964 ارسال شده در 30 بهمن، 2011 هنوزم میگم انجمن که نیست یه پا فیس بوکه...تو قسمت یادآوریها بهم گفت نقل قول گرفتی... منم اومدم ازت نقل قول گرفتم ....که بهت یادآوری کنه.... باز بیای در جوار ما معمارا خوشحال باشی.... 1
گـنـجـشـک 24371 ارسال شده در 30 بهمن، 2011 انجمن که نیست یه پا فیس بوکه...تو قسمت یادآوریها بهم گفت نقل قول گرفتی...منم اومدم ازت نقل قول گرفتم ....که بهت یادآوری کنه.... باز بیای در جوار ما معمارا خوشحال باشی.... من که یه معمار خودفروختم...به معمارا اعتقاد ندارم:2i1d1co: اینههههههههههههههههههههه به سلامتی کاربر ویژه شهرسازی 2
from_hell 10964 ارسال شده در 30 بهمن، 2011 اینهههههههههههههههههههههبه سلامتی کاربر ویژه شهرسازی :icon_pf (12)::icon_pf (12)::w589: چون معماری خونده پتانسیل کاربر ویژه شدن داشته.... 1
گـنـجـشـک 24371 ارسال شده در 1 اسفند، 2011 :icon_pf (12)::icon_pf (12)::w589:چون معماری خونده پتانسیل کاربر ویژه شدن داشته.... نورچچچ چون داره میاد شهرسازی اصن هدا خودت حاضری با یه معمارازدوا ج کنی؟ 2
عاطفه کوچولو 2896 ارسال شده در 1 اسفند، 2011 من حاضرم برای معمار یه دختر خوب و با کلاس پیدا کنم البته باید از گل بهش کمتر نگی 1
* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 1 اسفند، 2011 با اجازه بزرگترا ؛پدر و مادرم؛ علی الخصوص ادمین محمد و مدیرای انجمنا و.... بله
.FatiMa 36559 ارسال شده در 1 اسفند، 2011 والا ما که اول این تاپیک بله رو گفتیم خبری نشده قحطی معمار شده انگار:دی 1
alimec 23102 ارسال شده در 1 اسفند، 2011 خب ... از عنوان تاپیک معلومه که سئوال چیه حالا حاضری با یه معمار ازدواج کنی؟ آره یا نه من فعلا قصد ازدواج ندارم میخوام درسامو ادامه بدم 2
Neutron 60966 ارسال شده در 1 اسفند، 2011 من که یه معمار خودفروختم...به معمارا اعتقاد ندارم:2i1d1co: نه خوشم اومد. همینه. این یعنی یه کاربر ویژه ی شهرسازی ... 2
sam arch 55879 ارسال شده در 1 اسفند، 2011 اونا که ازدواج کردن راضی نبودن!یک داستان بگم براتون. تو یزد فارق التحصیل های یک ورودی باهم ازدواج میکنن،نه همشون تعداد قابل توجه شون بعد میگن بریم باهم یک زمینی بگیریم با نظر خودمون بسازیم لونه های عشقمون رو! آقا جونم واستون بگه می سازن به سبک خونه های بادگیری یزد،اقلیمی اقلیمی! تو اولین طوفان شن خونه ها پر میشه از خاک!نصف زوج ها از هم طلاق می گیرن(مرد:تقصیر تو زن تو گفتی دوست دارم سنتی باشه رو خشت بشینیم و.... زن:اااااا یادت رفته می گفتی میخوام یک تخت بزارم تو حیاط قلیون بکشیم و..... آقا سرتون رو درد نیارم این است فرجام کار. آخه خونت آباد اگه بادگیر تو این زمون(تاکید میکنم تو این زمون با شرایط فعلی) خوب بود که ملت یزد نمی دادن درش رو ببندن! نتیجه گیری اخلاقی:حتما باید امتحانات اقلیمی رو شرکت کنن ،به شرط پاسی ازدواج مذکور بلامانع است! معماری هم یک عنصر کنار هزاران عنصری که بهتره باهم تفاهم داشته باشن.ولی به نظر من جز مستحباته! این نظر قبلی من بود...... هنوزم بر این نظرم استوارم 5
ارسال های توصیه شده