lady architect 5358 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 فروردین، ۱۳۹۰ ببخشید خواهر!!شما با اون اواتار زننده ای که دارین ، بیشتر میخوره در دسته بانوان افریقایی یا امریکایی باشید تا افغانی یا ایرانی!! پس اگر هم شما قبول می کردید من معذور بودم!! من هندی ام 1 لینک به دیدگاه
>>> محمــــد < 378 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 فروردین، ۱۳۹۰ من هندی ام اوووووو! پس هیچی دیگه، اصلا حرفشم رو هم نزن ، از اونجایی که هندی ها علاوه بر کافر بودن(!!؟؟) قرتی هم هستند ، جرم شما دوتا شد ، یعنی یک هندی قرتی کافر!! [FLASH=width=1 heigh=1] برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام [/FLASH] 1 لینک به دیدگاه
mjhd 12 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 فروردین، ۱۳۹۰ من که دنبال یک همسر هم رشته ای میگردم .من یه پسر 24 ساله دانشجوی کارشناسی معماری هستم .ااز اهواز .اگر کسی قصد ازداج داره با من تماس بگیره 0916.... لینک به دیدگاه
b4gher 442 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 فروردین، ۱۳۹۰ من که دنبال یک همسر هم رشته ای میگردم .من یه پسر 24 ساله دانشجوی کارشناسی معماری هستم .ااز اهواز .اگر کسی قصد ازداج داره با من تماس بگیره 0916.... :banel_smiley_52: 1 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 فروردین، ۱۳۹۰ من که دنبال یک همسر هم رشته ای میگردم .من یه پسر 24 ساله دانشجوی کارشناسی معماری هستم .ااز اهواز .اگر کسی قصد ازداج داره با من تماس بگیره 0916....3 :w58: :w58: 2 لینک به دیدگاه
گـنـجـشـک 24371 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 فروردین، ۱۳۹۰ من قصد ازدواج دارما...:persiana__hahaha: 2 لینک به دیدگاه
pianist 31129 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 فروردین، ۱۳۹۰ بايد فكرامو بكنم بعد جواب ميدم... 1 لینک به دیدگاه
ashegh20 1559 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 فروردین، ۱۳۹۰ من قصد ازدواج دارما...:persiana__hahaha: رو من حساب نکن:ws28::ws28: لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اردیبهشت، ۱۳۹۰ خدا نکنه با معمار ازدواج کنم ای بابا دلت خونه ها لینک به دیدگاه
Nima32 196 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اردیبهشت، ۱۳۹۰ ای بابا دلت خونه ها شنیدم دلشان خون است من هنوز خون نیست محض پیشگیری گفتم 1 لینک به دیدگاه
MEHDI RAHBAR 233 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اردیبهشت، ۱۳۹۰ اگه مدیر سایت باشه. شاید .... بله.... اخه شهرسازی گفتند و معماری ای ............ لینک به دیدگاه
MOJTABA 77 8304 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اردیبهشت، ۱۳۹۰ معمارررر :icon_pf (34)::icon_pf (34)::icon_pf (34): 1 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اردیبهشت، ۱۳۹۰ معمارررر :icon_pf (34)::icon_pf (34)::icon_pf (34): از خدات باشه 1 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اردیبهشت، ۱۳۹۰ شنیدم دلشان خون است من هنوز خون نیست محض پیشگیری گفتم پیشگیری بهتر از درمان است 1 لینک به دیدگاه
SH E I KH 18713 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اردیبهشت، ۱۳۹۰ اگه مدیر سایت باشه. شاید .... بله.... اخه شهرسازی گفتند و معماری ای ............ :w58: تا اونجا که من میدونم مدیر معمار اونم مجرد نداریماااااااااااا همین که توی شهرساز از اینجا سردرآوردی معلومه که شهرساز بشو نیستی امیدی بهت نیست ضمنا دیگه بو نکشم ببینم کسی درباره ازدواج با مدیرای معمار انجمن حرفی زده باشه هاااا:ubhuekdv133q83a7yy7 چه مردش چه زنش. همین که گفتم. 4 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اردیبهشت، ۱۳۹۰ ووووووووووووووو ؛ مردم چه کلاس میذارنا!!!!!!!!! از خداشونم باید باشه با یه معمار ازدواج کنن لینک به دیدگاه
MEHDI RAHBAR 233 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اردیبهشت، ۱۳۹۰ شعار این انجمن اینه که هیچ کدام از اعضا خودشونو با یه پست نگیرن ولی الان میبینم یکی از مدیرا فقط توهین میکنه و زور میگه:w00:. این دیگه چه جورشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ گفتید نظر بدید که دادیم حالا چرا شوخی می کنیم به بعضی هااااا برمی خوره!!!! نیمدونم لینک به دیدگاه
SH E I KH 18713 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اردیبهشت، ۱۳۹۰ شعار این انجمن اینه که هیچ کدام از اعضا خودشونو با یه پست نگیرن ولی الان میبینم یکی از مدیرا فقط توهین میکنه و زور میگه:w00:. این دیگه چه جورشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ گفتید نظر بدید که دادیم حالا چرا شوخی می کنیم به بعضی هااااا برمی خوره!!!! نیمدونم مهدی جان اگه منظورت منم که بگم من هیچ سمتی توی این انجمن ندارم. این کاربر ویژه هم که میبینی برام گذاشتن هیچ مزیت و برتری نسبت به دیگران نداره برای من.:rose: ضمنا حرفی که زدی اگه شوخی بود که اشتباه بود. اگه هم شوخی نبود که گناهی نابخشودنی بود. منم به شوخی جواب دادم.:rose: فکر میکنم کاملا متوجه منظورم شده باشی. ضمنا این بحثو دیگه لطفا از این جا جمش کن و اگر گلایه ای از من داری به مدیران سایت بگو. این تاپیک جاش نیست.:rose: یا حق:wubpink: 3 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اردیبهشت، ۱۳۹۰ معمارررر :icon_pf (34)::icon_pf (34)::icon_pf (34): تا دلتم بخوااااااااااااااااااااااااااااااد:w00: 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده