رفتن به مطلب

حاضری با یه معمار ازدواج کنی؟

Mahnaz.D

ارسال های توصیه شده

ببخشید خواهر!!

شما با اون اواتار زننده ای که دارین:ws3: ، بیشتر میخوره در دسته بانوان افریقایی یا امریکایی باشید تا افغانی یا ایرانی!!:ws3:

پس اگر هم شما قبول می کردید من معذور بودم!!:ws3:

من هندی ام :ws3:

• Like 1
لینک به دیدگاه
  • پاسخ 1.1k
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

من هندی ام :ws3:

avatar40543_8.gifavatar40543_8.gifavatar40543_8.gifavatar40543_8.gifavatar40543_8.gif

اوووووو!

پس هیچی دیگه، اصلا حرفشم رو هم نزن ، از اونجایی که هندی ها علاوه بر کافر بودن(!!؟؟) قرتی هم هستند ، جرم شما دوتا شد ، یعنی یک هندی قرتی کافر!!:ws3:

[FLASH=width=1 heigh=1]

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.
[/FLASH]

• Like 1
لینک به دیدگاه

من که دنبال یک همسر هم رشته ای میگردم .من یه پسر 24 ساله دانشجوی کارشناسی معماری هستم .ااز اهواز .اگر کسی قصد ازداج داره با من تماس بگیره 0916....

لینک به دیدگاه
من که دنبال یک همسر هم رشته ای میگردم .من یه پسر 24 ساله دانشجوی کارشناسی معماری هستم .ااز اهواز .اگر کسی قصد ازداج داره با من تماس بگیره 0916....

:banel_smiley_52:

• Like 1
لینک به دیدگاه
من که دنبال یک همسر هم رشته ای میگردم .من یه پسر 24 ساله دانشجوی کارشناسی معماری هستم .ااز اهواز .اگر کسی قصد ازداج داره با من تماس بگیره 0916....3

:w58: :w58: :w58: :w58: :w58:

• Like 2
لینک به دیدگاه
  • 2 هفته بعد...
اگه مدیر سایت باشه. شاید .... بله.... اخه شهرسازی گفتند و معماری ای ............

:w58::w58::w58:

تا اونجا که من میدونم مدیر معمار اونم مجرد نداریماااااااااااا :ws52:

همین که توی شهرساز از اینجا سردرآوردی معلومه که شهرساز بشو نیستی:banel_smiley_4:

امیدی بهت نیست :banel_smiley_4:

ضمنا دیگه بو نکشم ببینم کسی درباره ازدواج با مدیرای معمار انجمن حرفی زده باشه هاااا:ubhuekdv133q83a7yy7 چه مردش چه زنش. همین که گفتم.

• Like 4
لینک به دیدگاه

شعار این انجمن اینه که هیچ کدام از اعضا خودشونو با یه پست نگیرن ولی الان میبینم یکی از مدیرا فقط توهین میکنه و زور میگه:w00:. این دیگه چه جورشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ گفتید نظر بدید که دادیم حالا چرا شوخی می کنیم به بعضی هااااا برمی خوره!!!! نیمدونم:ws46:

لینک به دیدگاه
شعار این انجمن اینه که هیچ کدام از اعضا خودشونو با یه پست نگیرن ولی الان میبینم یکی از مدیرا فقط توهین میکنه و زور میگه:w00:. این دیگه چه جورشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ گفتید نظر بدید که دادیم حالا چرا شوخی می کنیم به بعضی هااااا برمی خوره!!!! نیمدونم:ws46:

مهدی جان اگه منظورت منم که بگم من هیچ سمتی توی این انجمن ندارم. این کاربر ویژه هم که میبینی برام گذاشتن هیچ مزیت و برتری نسبت به دیگران نداره برای من.:rose:

ضمنا حرفی که زدی اگه شوخی بود که اشتباه بود. اگه هم شوخی نبود که گناهی نابخشودنی بود. منم به شوخی جواب دادم.:rose:

فکر میکنم کاملا متوجه منظورم شده باشی. ضمنا این بحثو دیگه لطفا از این جا جمش کن و اگر گلایه ای از من داری به مدیران سایت بگو. این تاپیک جاش نیست.:rose:

یا حق:wubpink:

• Like 3
لینک به دیدگاه
مهمان
این موضوع برای عدم ارسال قفل گردیده است.

• اضافه کردن...