سمندون 19437 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۸۹ من زن معمار نمیشم..............چرا نمیشی؟.............کاری که معمار میکنه.............با تخته الوار میکنه....... ولی اگه قسمت بشه زن معمار دوس دارم.............چون خیلی خوش سلیقه س .............ارهبابا جون :ws28: :167::167::167: 3 لینک به دیدگاه
amirhossein65 386 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۸۹ پیشته بابا...................... پیشته به خودت!! میم میخورمتا!!!! :ws3: حالا تو که معماری نیستی چرا داغ میکنی؟؟ 3 لینک به دیدگاه
سمندون 19437 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۸۹ پیشته به خودت!! میم میخورمتا!!!! :ws3: حالا تو که معماری نیستی چرا داغ میکنی؟؟ هیچی جو گیر شدم.:ws3: 4 لینک به دیدگاه
محمدa 1104 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۸۹ بله البته باید تو زندگیم معمار باشد 5 لینک به دیدگاه
DCBA 8191 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۸۹ فقط به شرط اینکه دکترای معماری داشته باشه!!!! :banel_smiley_4: 3 لینک به دیدگاه
hami_sani 6076 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۸۹ تو اگه تونستی کسی رو پیدا کنی که حاضر باشه زنت بشه ،خرج عروسیتو من میدم ببین مینا این چند روزه بد جور دور من میپلکی ها یه وقت هوا ورت نداره فکر کنی من خر میشم میام تورو میگیرما:ws3: لینک به دیدگاه
hami_sani 6076 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۸۹ چرا هیچکی دوست نداره با معمار مزدوج شه اینا همشون غشو ضعف میرن که با معمارا ازدواج کنن فقط حسادت باعث میشه این حرفارو بزنن :ws28::ws28: 1 لینک به دیدگاه
hami_sani 6076 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۸۹ هه هه!!!! اینکه کاملا معلومه!!! آخه یه معمار فردا تو زندگی میخواد چیکار کنه؟؟؟:icon_pf (34): نه کار راست و درست و پول در بیاری گیرش میاد، نه زن خونه خوبی میشه!!! بیچاره شوور بدبخت یا بایدبچه بازیایه اونو تحمل کنه ، یا بفرستش تو خیابون خرید و اینا که سرش گرم شه که گنج قارون هم داشته باشه ته میکشه البته استثنا هم داره ها!! همه اینجوری نیستن ولی اکثرا به همینجا میرسن مهناز خیلی خوشحال نباش تو جز استثناهاش نیستی!!! تو جز همون دسته کلی هستیی:ws3: :2525s: :w02: :2525s: البته قضیه واسه پسراش یه کم بهتره! باز این حرف زد ینی بزرگتر از تو نبود که باز تو سخنرانی کردی:w00::w00::w00::w00: 2 لینک به دیدگاه
hami_sani 6076 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۸۹ پیشته بابا...................... با این لفظت خیلی حال میکنم یه دونه هم به من بگو:ws3::ws3: 1 لینک به دیدگاه
سمندون 19437 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۸۹ با این لفظت خیلی حال میکنمیه دونه هم به من بگو:ws3::ws3: :ws3: 1 لینک به دیدگاه
hami_sani 6076 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۸۹ فقط به شرط اینکه دکترای معماری داشته باشه!!!! :banel_smiley_4: به قول سمندون پیشته بابا................ 1 لینک به دیدگاه
hami_sani 6076 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۸۹ :ws3: بگو دیگه سردرد مزمن گرفتم توکف این جملتم:icon_pf (34): 1 لینک به دیدگاه
Mehrab413 464 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۸۹ فکر میکنم این سوال مخصوص خانوما باشه ولی در هر حال نه. من ازدواج نمیکنم. تا دخترای مهندسی صنایع هستن چرا معماری ؟ ؟ ؟ لینک به دیدگاه
سمندون 19437 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۸۹ بگو دیگهسردرد مزمن گرفتم توکف این جملتم:icon_pf (34): :6404::6404: 1 لینک به دیدگاه
hami_sani 6076 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۸۹ :6404::6404: ای بابا عجب زمونه ای شده ها فحشم بهت نمیدن ینی زیر لفظی میخای 2 لینک به دیدگاه
hami_sani 6076 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۸۹ فکر میکنم این سوال مخصوص خانوما باشه ولی در هر حال نه.من ازدواج نمیکنم. تا دخترای مهندسی صنایع هستن چرا معماری ؟ ؟ ؟ طفلی حرف ازدواج شد با سر اومد تو دید هیشکی نمونده واسه اینکه ضایع نشه اینارو گفت باشه.عیب نداره:there::there::there::there: 3 لینک به دیدگاه
vahid hipodamus 7044 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۸۹ آخه آدم قحطی بود ایشششششششششش معمار آدم چندشش میشه 1 لینک به دیدگاه
سمندون 19437 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۸۹ ای بابا عجب زمونه ای شده هافحشم بهت نمیدن ینی زیر لفظی میخای :ws28::ws28: 1 لینک به دیدگاه
hami_sani 6076 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۸۹ :ws28::ws28: اصلا حالا که اینجوریه خودت پیشته بابا...............:ws28: اخی دلم وا شد لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده