Bahram Sh مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۸۹ آره من همون طرحو ميگم.من گفتم كه نقدي ندارم جالب بود كاش منم كارامو داشتم. البته يه سري هنوز مونده دستم ميزارمشون.يه 4/5 تايي هست از آبرنگو ماركر منم چند تاشونو اونم تنها عکساشونو دارم ....:icon_pf (34): لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۸۹ این کار مقدمات دو می باشد طراحی نشیمن که ان شالله کل طرح های بچه ها را در تالار قرار می دهم.:ws2: (جا دارد از زحمات استاد عزیز جناب مهندس رحیمی تشکر کنم که بسیار ما را در طرح کمک کرد و تجاربی به ما منتقل کرد که واقعا جای تقدیربسیار دارد.) طراح: یلدا هاشم پور و راندو : یلدا هاشم پور عالیه :icon_pf (34): چیز دیگه ای نمی تونم بگم.امیدوارم یه روزی بتونم اینطوری کار کنم 1 لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۸۹ دوستان نظرشون را در مورد این شیت بیان کنندنکات زیر : 1 در مورد فضای آزاد و تنفس که در اکثر کارها توضیح دادم را می توانید در این کار ببینید.... که در نما و سکشن بیشتر نشان داده شده است ... ( البته قضاوت اینکه خوب شده یا نه با شما) 2. کنتراس که همان تصاد رنگی هست را شما ی توانید در نما این کار ببینید که با رنگ تیره عمق و جلو عقبی کار مشخص شده است .... ممنون میشم اگه نظرات خودتان را بیان کنید..(طرح این کار از خودم نیست و تنها راندوی آن را انجام دادم.) من این کارو نمی تونم ببینم لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۸۹ من فکر می کنم راندوی توی شیت بندی با راندوی یه کار تکی خیلی فرق داره... برای همین نظر نمی دم. این شیتها احتمالا از این تاپیک به تاپیک نمونه اسکیس منتقل می شه. لینک به دیدگاه
Bahram Sh مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مرداد، ۱۳۸۹ عالیه :icon_pf (34):چیز دیگه ای نمی تونم بگم.امیدوارم یه روزی بتونم اینطوری کار کنم اشالله ./..... البته یلدا جزو بهترینهاست .. کارش درسته .. اساتید ما که کفبر شده بودند .. ولی رسیدن به چنین کاری غییر ممکن نیست ... لینک به دیدگاه
Bahram Sh مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مرداد، ۱۳۸۹ من فکر می کنم راندوی توی شیت بندی با راندوی یه کار تکی خیلی فرق داره... برای همین نظر نمی دم.این شیتها احتمالا از این تاپیک به تاپیک نمونه اسکیس منتقل می شه. مهناز جان منتقلشون کن ... گفتم شاید بچه ها بخواهند توضیحات منو تصویری ببینند .... ونظری هم بدهند ... ولی با این حال منتقلشون کن. لینک به دیدگاه
Bahram Sh مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مرداد، ۱۳۸۹ من این کارو نمی تونم ببینم کار مربوطه آخرین پست صفحه قبله سارا جان لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۸۹ خب می بینم که ..... دوستان مجددا تنبلی پیشه کرده و کارهاشون رو نذاشتن.... :w00: خیلی زشته؟ نه؟ گفتید جمعه نباشه،شنبه باشه...گفتیم باشه یه سری اومدن گفتن: 2 روز دیگه.... گفتیم باشه.... امروز چند شنبه است؟ 5 شنبه..... طبق برنامه ریزیمون هفته ای 1 راندو باید انجام میدادیم... دادیم؟ اگه واقعا نمی خواید و نمی تونید.... بگید در تاپیک و ببندیم و بریم.... چون اینجور تمرین کردن هیچ فایده ای نداره منتظر نظراتتون هستم.... 4 لینک به دیدگاه
Bahram Sh مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۸۹ خب می بینم که ..... دوستان مجددا تنبلی پیشه کرده و کارهاشون رو نذاشتن.... :w00:خیلی زشته؟ نه؟ گفتید جمعه نباشه،شنبه باشه...گفتیم باشه یه سری اومدن گفتن: 2 روز دیگه.... گفتیم باشه.... امروز چند شنبه است؟ 5 شنبه..... طبق برنامه ریزیمون هفته ای 1 راندو باید انجام میدادیم... دادیم؟ اگه واقعا نمی خواید و نمی تونید.... بگید در تاپیک و ببندیم و بریم.... چون اینجور تمرین کردن هیچ فایده ای نداره منتظر نظراتتون هستم.... من این هفته حتمما شرکت می کنم .. مشکل ماژیک برطرف شده ... لینک به دیدگاه
armin.eleman 5393 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۸۹ خب می بینم که ..... دوستان مجددا تنبلی پیشه کرده و کارهاشون رو نذاشتن.... :w00:خیلی زشته؟ نه؟ گفتید جمعه نباشه،شنبه باشه...گفتیم باشه یه سری اومدن گفتن: 2 روز دیگه.... گفتیم باشه.... امروز چند شنبه است؟ 5 شنبه..... طبق برنامه ریزیمون هفته ای 1 راندو باید انجام میدادیم... دادیم؟ اگه واقعا نمی خواید و نمی تونید.... بگید در تاپیک و ببندیم و بریم.... چون اینجور تمرین کردن هیچ فایده ای نداره منتظر نظراتتون هستم.... ایول به جَنَم ایشالله که بچه ها میانو دوباره مثل اول میشه خداییش خوب داشت پیش میرفت ها:thk: 1 لینک به دیدگاه
Bahram Sh مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۸۹ ایول به جَنَم ایشالله که بچه ها میانو دوباره مثل اول میشه خداییش خوب داشت پیش میرفت ها:thk: :icon_gol: لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۸۹ خب می بینم که ..... دوستان مجددا تنبلی پیشه کرده و کارهاشون رو نذاشتن.... :w00:خیلی زشته؟ نه؟ گفتید جمعه نباشه،شنبه باشه...گفتیم باشه یه سری اومدن گفتن: 2 روز دیگه.... گفتیم باشه.... امروز چند شنبه است؟ 5 شنبه..... طبق برنامه ریزیمون هفته ای 1 راندو باید انجام میدادیم... دادیم؟ اگه واقعا نمی خواید و نمی تونید.... بگید در تاپیک و ببندیم و بریم.... چون اینجور تمرین کردن هیچ فایده ای نداره منتظر نظراتتون هستم.... من که گذاشتم این هفته راستی راندو نمیکنیم؟؟؟ 1 لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۸۹ نههههههههه مهناز جون میکشیم این دفعه کار جدید انتخاب بشه می کشیم حتما 3 لینک به دیدگاه
.FatiMa 36559 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۸۹ مهناااااااااااااااز.................:w00: نکن دیجه ........! دفه بعد هر کی تنبلی کرد تنبه کن 3 لینک به دیدگاه
sarai 769 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۸۹ سلام به همگي من بعد از مدتها اومد يهووووووووووووووو:icon_gol::icon_gol::ws42: لینک به دیدگاه
hami_sani 6076 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۸۹ خب می بینم که ..... دوستان مجددا تنبلی پیشه کرده و کارهاشون رو نذاشتن.... :w00:خیلی زشته؟ نه؟ گفتید جمعه نباشه،شنبه باشه...گفتیم باشه یه سری اومدن گفتن: 2 روز دیگه.... گفتیم باشه.... امروز چند شنبه است؟ 5 شنبه..... طبق برنامه ریزیمون هفته ای 1 راندو باید انجام میدادیم... دادیم؟ اگه واقعا نمی خواید و نمی تونید.... بگید در تاپیک و ببندیم و بریم.... چون اینجور تمرین کردن هیچ فایده ای نداره منتظر نظراتتون هستم.... ایول بزن زنگو 1 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۸۹ خب..... باز اومدیم با یه طرح جدید برای راندو..... مهلت هم تا شنبه ی دیگه. موفق باشین. 3 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 شهریور، ۱۳۸۹ مهناز جون شرمنده من دیگه شرکت نمیکنم لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 شهریور، ۱۳۸۹ مهناز جون شرمنده من دیگه شرکت نمیکنم آخه چرا؟؟ 1 لینک به دیدگاه
niaz 9807 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 شهریور، ۱۳۸۹ پاستل گچ افتضاح شده دفعه اوله با پاستل کار میکنم،بلد نیستم (تو پرانتز فاطمه نخندیاااا:vahidrk:) 5 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده