VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۹۰ در میتینگ به سر میبرید؟ تازه اومدم برم لباس عوض کنم برم شام مهمونی گفتم دیر برم کلاس بزارم(:jawdrop:) اینقدر حرف زدم فکم داره میترکهمخشونو خوردم 1 لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۹۰ یک عدد از میتینگ برگشته پیدا شد:4chsmu1: خوش گذشت؟ لینک به دیدگاه
am in 25041 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۹۰ خاطرات میتینگ تابستونه رشت و حومه و همین دور و ورا به زودی 1 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۹۰ خاطرات میتینگ تابستونه رشت و حومه و همین دور و ورا به زودی فک درد دارم حال ندارم برم شام ده بار زنگ زدن ده اژانس میگرم میرم بهم یخ بهشت ندادن بستنیت و خوردی که بهت بدن؟ بیچاره امین دا بار گفت لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۹۰ فک درد دارم حال ندارم برم شام ده بار زنگ زدنده اژانس میگرم میرم بستنیت و خوردی که بهت بدن؟ بیچاره امین دا بار گفت خوب بستنی ؛ تو اون هوای گرم؛ دوس نداشتم؛ قول داده بودین که یخ بهشت بدین بهم لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۹۰ خوب بستنی ؛ تو اون هوای گرم؛ دوس نداشتم؛ قول داده بودین که یخ بهشت بدین بهم بیچاره رفت بخره گفتی میخوام برم که میگفتی خودم میگرفتم واست هوم؟فک درد دارم من میرم مهمونی خوابم میادچقدر حرف زدما عین ادم ندیده ها 1 لینک به دیدگاه
from_hell 10964 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۹۰ خیلی خوش گذشت....:w42::w42: . . . اینخدر دوست داشتم بیاااام.... 1 لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۹۰ مینا مجبور بووودی اینقد حرف بزنی؟ 1 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۹۰ بیچاره رفت بخره گفتی میخوام برم که میگفتی خودم میگرفتم واست هوم؟فک درد دارم من میرم مهمونی خوابم میادچقدر حرف زدما عین ادم ندیده ها آره خب؛ شوخیدم؛ اون دور بر نداشتن ولی اگه یخ بهشت توت فرنگی بود خیلی خوب میشدا خوش گذشت؛ خاطراتت هم باحال بود لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۹۰ خیلی خوش گذشت....:w42::w42: . . . اینخدر دوست داشتم بیاااام.... جات خالیییییی بود لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۹۰ یه کم تعریف کنید ببینیم چه خبر بوووده دیگه!!! ونوس هم گروهم میشی؟ 1 لینک به دیدگاه
am in 25041 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۹۰ گفتگو: خاطرات میتینگ تابستونه رشت و حومه و همین دور و ورا 3 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۹۰ یه کم تعریف کنید ببینیم چه خبر بوووده دیگه!!!ونوس هم گروهم میشی؟ باید یکم فکر کنم؛ باشه لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۹۰ به شکلک سبز یاهوو اعتقاد داری؟ 1 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۹۰ به شکلک سبز یاهوو اعتقاد داری؟ پر رو پر رو؛ هی هیچی نمیگم لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده