میلاد68 3471 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مرداد، ۱۳۹۰ من دارم از تهرون راه میوفتم بای 2 لینک به دیدگاه
am in 25041 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مرداد، ۱۳۹۰ man khodam bistam pas bia dg hoda sibil dar biari age nayay 3 لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مرداد، ۱۳۹۰ bawshe, d: [/url] vali khodayi yekam az shahraye dg yad begirin do raqami shodan باشه بابا جوش نزن پوستت خراب میشه من میام ولی به شرطی که بقیه هم مرام داشته باشن دیگه یهو میبینی مثلا میای اونجا 45 دقیقه اسکل شدی یکی میاد سلام علیکم عیلیکم سلام چی بیگیم هیچکی که نیومد ینی چی بقیه استانا دو رقمی شدن:w963: این مازندرانیارو دیدی حسودا اونام از رو ما نیگا کردن دارن چه میکننننننننننننننننن:w589: نوشته اصلی توسط from_hell منم میخوام بیام.... بیاااام؟؟ خو ینی چی میتونی بیا دیگه...:Ghelyon: 2 لینک به دیدگاه
from_hell 10964 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مرداد، ۱۳۹۰ man khodam bistampas bia dg hoda sibil dar biari age nayay افااااااااااا...امیییییییییییینن.... باور کن اینقدر دوست دااارم بیااااااااااام...که نگو....:626gdau: 3 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مرداد، ۱۳۹۰ اگه بیام برام یخ بهشت توت فرنگی میخرین؟؟؟ لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مرداد، ۱۳۹۰ اگه بیام برام یخ بهشت توت فرنگی میخرین؟؟؟ نه اینجا فقط آب معدنی میدن 1 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مرداد، ۱۳۹۰ نه اینجا فقط آب معدنی میدن چخد خسیس لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مرداد، ۱۳۹۰ من دارم از تهرون راه میوفتم بای وای می زای چیقد حوله آقا میلاد اومد من نیستم... من نمیام:Ghelyon: یا جای منه یا جای دوماد عباس آقا 2 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مرداد، ۱۳۹۰ بچه ها؛ اطراف پارک ملت یه بستنی فروشیه که همش هم خوب خوباشو تموم میکنه، اما اطرافه محتشم پره از بستنی فروشیا تازه ؛ یخ بهشت اخته هم داره؛ گلپر هم میزنه بهش، واااااااااای لینک به دیدگاه
am in 25041 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مرداد، ۱۳۹۰ kho hoda bia ye toke pas dg harki biad besh yakhdar behesht midam 3 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مرداد، ۱۳۹۰ kho hoda biaye toke pas dg harki biad besh yakhdar behesht midam توت فرنگی باشه لطفا اما فکر کنم 1شنبه ماه رمضون باشه، همه جا بسته باشه ها لینک به دیدگاه
from_hell 10964 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مرداد، ۱۳۹۰ kho hoda biaye toke pas dg harki biad besh yakhdar behesht midam آره...خیلی نزدیکه... ببینم چند نفر میشید...میام اگر شد...::626gdau: 1 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مرداد، ۱۳۹۰ شنبه بهتره ها با ساعتش موافقم هی خانم جان .. جوجو جان! بـوشو بـوشو ، تی خـاج سره لا بنه معنی کن من نفهمیدم مطمئنی رشتیه؟ سلاااااام سلاااااام همگی مثل اینکه داره تعداد زیاد میشه ها خب روزشو برا من که فرق نداره, شنبه یا 1 شنبه ؛ اما شنبه بهتره؛ چون 1 شنبه ممکنه بعضی ها روزه بگیرن یا بگیریم خب ساعتش هم بعد 5 باشه خوبه, این آفتاب بره ؛ نباشه دیگه ؛ مکانش هم که ؛ همه میگین ملت 5-6 تا ماشین باس بشینم تا بیام اونجا؛ اما محتشم رو پیاده هم میتونستم بیام؛ اما راس میگین همه فک و فامیل رو میشه اونجا دید پس مکان : پارک ملت بعد ساعت 5-6 :62izy85: روزش یا شنبه یا 1 شنبه ( همینی که داره میاد):62izy85: امیدوارم منم بتونم بیام, برا منم فرق ندارهفقط چهارشنبه نیستم باس برم تهران بچه ها کی میتونه مسئولیت گروه گیلان شهر رو برعهده بگیره؟؟؟؟ موافقین ریاستش رو دوره ای کنیم؟؟؟؟ حیفه همینجور خاک بخوره کسی رو هم میشناسین که عضو نیست و گیلانیه بگین عضوش کنم :smiley (18): کارمون کجا رسید؟؟؟؟ یکشنبه ساعت 5 پارک ملت کنار خونه محلی سر بلوار محل قرار اونایی که میان لیست کنن اسمشون رو از همین پست نقل قول بگیرین شماره بزنین لطفا و نکته مهم شماره تماستون رو برای من یا مینا حتما ارسال کنید تا مشکل پیدا نکنیم 1. امین من اگه مینا و سمیرا بیان ؛ به احتمال 90 درصد میام؛ وای خیلی پارکش برام دوره؛ کلی باید فک کنم ببینم به بزرگترا چی بگم ؛ تا بیام بابا کره ماه نیست کهتوی رشته هرجا باشی یه خط سوارشی بیای شهرداری یه خطم سوار شی برای ایستگا انزلی حله دیگه برای ایستگام گیر نیومد چار راه گلسار و بازم برای ایستگاه میگم چه خوبه هیچکی نیاد بازم مینا و امین بمونن بچه ها؛ اطراف پارک ملت یه بستنی فروشیه که همش هم خوب خوباشو تموم میکنه، اما اطرافه محتشم پره از بستنی فروشیا تازه ؛ یخ بهشت اخته هم داره؛ گلپر هم میزنه بهش، واااااااااای جواب همشو یکی میدم من میام تا حالا شدیم مینا امین میلاد سمیرا؟ ونوسم که گفت میام اقا فردا باشه؟یکشنبه ماه رمضون نشه ؟ روزشو الان بگید دیگه لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مرداد، ۱۳۹۰ امین باید ماشین بشینم شخرداری اونور چها راه گلسار دیگه؟ لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مرداد، ۱۳۹۰ shahre tooooooooristied: فارسی نداری؟ لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مرداد، ۱۳۹۰ راههو پرسیدم داداشم گفت سریع تصویب کنید کی دیگه فرداس یا پس فردا ونوس شمارتو دیدم الان اس میدم شمارمو حفظ نیستم بزارم لینک به دیدگاه
am in 25041 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مرداد، ۱۳۹۰ mina shahrdari mibinamet dg dare post 1 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مرداد، ۱۳۹۰ امین سر ساعت 6 باشیاتنهایی حوصلم سر نره لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مرداد، ۱۳۹۰ سمیرا پایه ای نریم :w00: mina shahrdari mibinamet dgdare post اها شد فردا ؟ لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده