* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مرداد، ۱۳۹۰ من یکشنبه از صب رشت هستم اما 6 واس من خیلی دیره...برسم ولایت شب میشه... سلااااام عسیسم؛ ساعت 5 چطور؟:62izy85: لینک به دیدگاه
island1991 416 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مرداد، ۱۳۹۰ سلااااام عسیسم؛ ساعت 5 چطور؟:62izy85: سیلام... خوفی؟! خوش گذشت؟! نیدونم وولا...اول بذار بینم کیا میان.. بهدا به تفافخ میرسیم... 1 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مرداد، ۱۳۹۰ سیلام... خوفی؟! خوش گذشت؟! نیدونم وولا...اول بذار بینم کیا میان.. بهدا به تفافخ میرسیم... خوفم؛:4uboxsmiley: آره خوش گذشت، جاتون خالی:62izy85: باهشه، تا امشب امیدوارم بقیه بیان و ببینیم چی میشه لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مرداد، ۱۳۹۰ من که پایه ثابت گیلانم و میام تو که تهرونی داداشی لینک به دیدگاه
میلاد68 3471 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مرداد، ۱۳۹۰ اینجا بچه ها میتینگ گذاشتن از بوشهر هم امدن از ساوه هم امدن ما که اصالتا رشتی هستیم 2 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مرداد، ۱۳۹۰ اینجا بچه ها میتینگ گذاشتن از بوشهر هم امدن از ساوه هم امدن ما که اصالتا رشتی هستیم یهنی میخوای بخاطر میتینگ بیای رشت؟؟؟ لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مرداد، ۱۳۹۰ می خوای نیام:Ghelyon: هان خب بفرما لینک به دیدگاه
میلاد68 3471 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مرداد، ۱۳۹۰ وقتی امدم نشونت میدم چطور با خان داداشت باید بحرفی تا فردا قراراتونو بزارید ببینم چطور میتونم برسونم خودمو تا بعد 1 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مرداد، ۱۳۹۰ وقتی امدم نشونت میدم چطور با خان داداشت باید بحرفیتا فردا قراراتونو بزارید ببینم چطور میتونم برسونم خودمو تا بعد من که میتینگ رو نمیرم:banel_smiley_52: لینک به دیدگاه
am in 25041 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مرداد، ۱۳۹۰ برا منم فرق نداره فقط چهارشنبه نیستم باس برم تهران بچه ها کی میتونه مسئولیت گروه گیلان شهر رو برعهده بگیره؟؟؟؟ موافقین ریاستش رو دوره ای کنیم؟؟؟؟ حیفه همینجور خاک بخوره کسی رو هم میشناسین که عضو نیست و گیلانیه بگین عضوش کنم 1 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مرداد، ۱۳۹۰ برا منم فرق ندارهفقط چهارشنبه نیستم باس برم تهران بچه ها کی میتونه مسئولیت گروه گیلان شهر رو برعهده بگیره؟؟؟؟ موافقین ریاستش رو دوره ای کنیم؟؟؟؟ حیفه همینجور خاک بخوره کسی رو هم میشناسین که عضو نیست و گیلانیه بگین عضوش کنم گروه گیلان شهر؟!! لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مرداد، ۱۳۹۰ عضوی خودت که منظورت اینجاست؟ لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مرداد، ۱۳۹۰ گیلان شهر آهان آهان, اینجا رو میگی؛ اوکی؛ چیکا باید بکنیم؛ یکم دور از دسترس، نمیدونم چرا؛ اینجا جلو چشمه ، آدم سر میزنه؛ حالا اگه بچه ها هم اونجا بیان منم هستم:w14: لینک به دیدگاه
Artaria 13629 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مرداد، ۱۳۹۰ راستی, از این لیست چند نفر قراره بیان؟؟؟ آرمین (armin_eleman) : انزلی ( موسس این تاپیک ) ونوس جان (ven000s_68) : رشت :62izy85: سمیرا (RAPUNZEL): رشت میلاد (میلاد68): فومنیه فراری امین (AminNePo) : رشت داداش رضا (rezamtjame): لشت نشا سارا : رشت :w14: متین (yasi*m) :رشت مینا (مینا جوجو ) : رشت طهورا (tahoora) : رشت (آبجیه خودمه ) نسترن (island) : لاهیجان مهیار(panoram) : لاهیجان شقایق و وحید و بهار : لاهیجان pme : لنگرود نیلو (im fearlees) : انزلی آرش (arash86) : ??? رضا (reza.hp) : رودسر بهرام( bahram_first007) : فک کنم املش میرزاکوچک خان :رشت من تو این هفته فک نکنم بتونم بیام، خوش بگذره بهتون، جای منم خالی کنین لینک به دیدگاه
am in 25041 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مرداد، ۱۳۹۰ :smiley (18): کارمون کجا رسید؟؟؟؟ یکشنبه ساعت 5 پارک ملت کنار خونه محلی سر بلوار محل قرار اونایی که میان لیست کنن اسمشون رو از همین پست نقل قول بگیرین شماره بزنین لطفا و نکته مهم شماره تماستون رو برای من یا مینا حتما ارسال کنید تا مشکل پیدا نکنیم 1. امین 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده