* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 28 مهر، 2011 من یکشنبه از صب رشت هستم اما 6 واس من خیلی دیره...برسم ولایت شب میشه... سلااااام عسیسم؛ ساعت 5 چطور؟:62izy85:
island1991 416 ارسال شده در 28 مهر، 2011 سلااااام عسیسم؛ ساعت 5 چطور؟:62izy85: سیلام... خوفی؟! خوش گذشت؟! نیدونم وولا...اول بذار بینم کیا میان.. بهدا به تفافخ میرسیم... 1
* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 28 مهر، 2011 سیلام... خوفی؟! خوش گذشت؟! نیدونم وولا...اول بذار بینم کیا میان.. بهدا به تفافخ میرسیم... خوفم؛:4uboxsmiley: آره خوش گذشت، جاتون خالی:62izy85: باهشه، تا امشب امیدوارم بقیه بیان و ببینیم چی میشه
میلاد68 3471 ارسال شده در 28 مهر، 2011 اینجا بچه ها میتینگ گذاشتن از بوشهر هم امدن از ساوه هم امدن ما که اصالتا رشتی هستیم 2
* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 28 مهر، 2011 اینجا بچه ها میتینگ گذاشتن از بوشهر هم امدن از ساوه هم امدن ما که اصالتا رشتی هستیم یهنی میخوای بخاطر میتینگ بیای رشت؟؟؟
میلاد68 3471 ارسال شده در 28 مهر، 2011 وقتی امدم نشونت میدم چطور با خان داداشت باید بحرفی تا فردا قراراتونو بزارید ببینم چطور میتونم برسونم خودمو تا بعد 1
* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 28 مهر، 2011 وقتی امدم نشونت میدم چطور با خان داداشت باید بحرفیتا فردا قراراتونو بزارید ببینم چطور میتونم برسونم خودمو تا بعد من که میتینگ رو نمیرم:banel_smiley_52:
am in 25041 ارسال شده در 28 مهر، 2011 برا منم فرق نداره فقط چهارشنبه نیستم باس برم تهران بچه ها کی میتونه مسئولیت گروه گیلان شهر رو برعهده بگیره؟؟؟؟ موافقین ریاستش رو دوره ای کنیم؟؟؟؟ حیفه همینجور خاک بخوره کسی رو هم میشناسین که عضو نیست و گیلانیه بگین عضوش کنم 1
* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 28 مهر، 2011 برا منم فرق ندارهفقط چهارشنبه نیستم باس برم تهران بچه ها کی میتونه مسئولیت گروه گیلان شهر رو برعهده بگیره؟؟؟؟ موافقین ریاستش رو دوره ای کنیم؟؟؟؟ حیفه همینجور خاک بخوره کسی رو هم میشناسین که عضو نیست و گیلانیه بگین عضوش کنم گروه گیلان شهر؟!!
* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 28 مهر، 2011 گیلان شهر آهان آهان, اینجا رو میگی؛ اوکی؛ چیکا باید بکنیم؛ یکم دور از دسترس، نمیدونم چرا؛ اینجا جلو چشمه ، آدم سر میزنه؛ حالا اگه بچه ها هم اونجا بیان منم هستم:w14:
Artaria 13629 ارسال شده در 28 مهر، 2011 راستی, از این لیست چند نفر قراره بیان؟؟؟ آرمین (armin_eleman) : انزلی ( موسس این تاپیک ) ونوس جان (ven000s_68) : رشت :62izy85: سمیرا (RAPUNZEL): رشت میلاد (میلاد68): فومنیه فراری امین (AminNePo) : رشت داداش رضا (rezamtjame): لشت نشا سارا : رشت :w14: متین (yasi*m) :رشت مینا (مینا جوجو ) : رشت طهورا (tahoora) : رشت (آبجیه خودمه ) نسترن (island) : لاهیجان مهیار(panoram) : لاهیجان شقایق و وحید و بهار : لاهیجان pme : لنگرود نیلو (im fearlees) : انزلی آرش (arash86) : ??? رضا (reza.hp) : رودسر بهرام( bahram_first007) : فک کنم املش میرزاکوچک خان :رشت من تو این هفته فک نکنم بتونم بیام، خوش بگذره بهتون، جای منم خالی کنین
am in 25041 ارسال شده در 29 مهر، 2011 :smiley (18): کارمون کجا رسید؟؟؟؟ یکشنبه ساعت 5 پارک ملت کنار خونه محلی سر بلوار محل قرار اونایی که میان لیست کنن اسمشون رو از همین پست نقل قول بگیرین شماره بزنین لطفا و نکته مهم شماره تماستون رو برای من یا مینا حتما ارسال کنید تا مشکل پیدا نکنیم 1. امین 3
ارسال های توصیه شده