RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 تیر، ۱۳۹۰ :w74: من عادت دارممینا میدونه اوندفه هم من تنها نشستم یه گوشه اااااااا شوما قبلانم قرار گوزاشتیدین؟ چرا منو را ندادین:w821: کیا اومده بودن:w963: 5 لینک به دیدگاه
shaden. 18583 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 تیر، ۱۳۹۰ :w74: من عادت دارممینا میدونه اوندفه هم من تنها نشستم یه گوشه :ws52: 3 لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 تیر، ۱۳۹۰ آخه دورم ازتون مگه لاهیج نیسی؟:w963: 3 لینک به دیدگاه
shaden. 18583 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 تیر، ۱۳۹۰ مگه لاهیج نیسی؟:w963: نه ساوه ام 1 لینک به دیدگاه
am in 25041 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 تیر، ۱۳۹۰ اااااااا شوما قبلانم قرار گوزاشتیدین؟چرا منو را ندادین:w821: کیا اومده بودن:w963: نه بابا قرار کجا بود شقایق و بهار اومده بودن لاهیجان من و مینا رفتیم دیدیمشون من تهنا اونا سه تا دختر :ws52: حالا خوبه خودت بودیاااااااا 3 لینک به دیدگاه
shaden. 18583 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 تیر، ۱۳۹۰ نه بابا قرار کجا بودشقایق و بهار اومده بودن لاهیجان من و مینا رفتیم دیدیمشون من تهنا اونا سه تا دختر حالا خوبه خودت بودیاااااااا تا جایی که یادمه تو وسط بودی مظلوم نمایی نکن :167: 3 لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 تیر، ۱۳۹۰ نه ساوه ام اااااااااا من فک مکردم لاهیج زندگی میکنی:confused:عب نداره دفه دیجه اومدی با هم میریم امینم نمیبریم:persiana__hahaha: 2 لینک به دیدگاه
am in 25041 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 تیر، ۱۳۹۰ تا جایی که یادمه تو وسط بودی مظلوم نمایی نکن :167: تکذیب میکنم 2 لینک به دیدگاه
shaden. 18583 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 تیر، ۱۳۹۰ تکذیب میکنم من که کاریت ندارم مینا میاد همه چیو میگه جریان آب خریدنم میگه 4 لینک به دیدگاه
am in 25041 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 تیر، ۱۳۹۰ من که کاریت ندارم مینا میاد همه چیو میگهجریان آب خریدنم میگه باشه بگو بیاد 3 لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 تیر، ۱۳۹۰ من که کاریت ندارم مینا میاد همه چیو میگهجریان آب خریدنم میگه باشه بگو بیاد موضو چیه؟؟؟ مشکوک میزنید:Ghelyon: 3 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 تیر، ۱۳۹۰ بچه ها موافقین یه میتینگ بزاریم؟؟؟؟تورو جون هرکی دوس دارین مثل دفعه های پیش نشه اگه موافقین یه روزو مشخص کنین همو ببینیم من گفتم ونوس گفت اول مرداد طرحشو تحویل بده بعد هماهنگ کنیم :w74: من عادت دارممینا میدونه اوندفه هم من تنها نشستم یه گوشه تا جایی که یادمه تو وسط بودی مظلوم نمایی نکن :167: من که کاریت ندارم مینا میاد همه چیو میگهجریان آب خریدنم میگه بلههههه اوندفعه ای خیلی حال داد اولش منو امین سر رشتیان قرار گذاشتیم منم بلد نبودم که هی امین گفت مینا زود بیا من زود اومدم خودش دیر اومد منو اونجا کاشت:w00: حالا قبلش یه عکس نداد من بشناسمش منم دیدم یه اقاهه میاد طرفم رفتم جلو گفتم سلام من مینام پسره منو عین دیونه ها نیگا کرد فهمیدم اشتباس تا امین اومد اونروزم موبایل من هی زنگ میخورد:w00: منو امین رفتیم تا لاهیجان منم هی تو راه میگفتم چقد دیگه مونده چقد دیگه مونده کلی هم تو ماشین حرف زدیم این امین خیلی با حوصلستاااا رفتیم اونجا دیدیم دو تا نامرد میخوان ما رو بپیچونن اسماشونو بر عکس گفتن اما من فهمیدم امین اشتباه حدس زد بعد واسه منو امین یخ بهشت خریدن بعدش رفتیم تو یه پارک این امین هی حرف زد هی حرف زد بعدشم بهار گفت میخوام درخت باشم بعد حرف زدن منو امین اومدیم برگردیم رشت هی من گفتم امین من اب معدنی میخوام اما اون هی گفت کوفن بخور اینقدر اذیتم کرد تو ماشین یه خانومه بغلم نشست ادرس میپرسید منم که بلد نبودم از امین میپرسیدم بعد به اون میگفتم:ws3:این امین همه جا رو بلده حتما با دوست دختراش رفته دیگه(:jawdrop:) بعد رسیدیم رشت گفتم بیا بریم نهار بخوریم اما باز گفت نه تازه اینقد تند راه میرفت تقریبا من دنبالش میدوییدم خیلی هم چاخه اها تو لاهیجان بستنی خریدیدم بعد خوردن رفتیم دستمونو بشوریم این نامردا بدون من اومدن بیرون من دنبالشون دوییدم رسیدم بهشون ، این امین هی حرف میزد منو یادشون میرفت پ ن : الکی گفتم امین تو ماشین رفت واسم اب خرید اما رفت واسه خودشم خرید پ ن:خیلی حال داد امینم خیلی با حوصلس بهار و شقی هم که خیلی باحالن این شقی بچه هاشو نیاورد گفتم بیار بده امین بغل میکنه 4 لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 تیر، ۱۳۹۰ من گفتم ونوس گفت اول مرداد طرحشو تحویل بده بعد هماهنگ کنیم بلههههه اوندفعه ای خیلی حال داد اولش منو امین سر رشتیان قرار گذاشتیم منم بلد نبودم که هی امین گفت مینا زود بیا من زود اومدم خودش دیر اومد منو اونجا کاشت:w00: حالا قبلش یه عکس نداد من بشناسمش منم دیدم یه اقاهه میاد طرفم رفتم جلو گفتم سلام من مینام پسره منو عین دیونه ها نیگا کرد فهمیدم اشتباس تا امین اومد اونروزم موبایل من هی زنگ میخورد:w00: منو امین رفتیم تا لاهیجان منم هی تو راه میگفتم چقد دیگه مونده چقد دیگه مونده کلی هم تو ماشین حرف زدیم این امین خیلی با حوصلستاااا رفتیم اونجا دیدیم دو تا نامرد میخوان ما رو بپیچونن اسماشونو بر عکس گفتن اما من فهمیدم امین اشتباه حدس زد بعد واسه منو امین یخ بهشت خریدن بعدش رفتیم تو یه پارک این امین هی حرف زد هی حرف زد بعدشم بهار گفت میخوام درخت باشم بعد حرف زدن منو امین اومدیم برگردیم رشت هی من گفتم امین من اب معدنی میخوام اما اون هی گفت کوفن بخور اینقدر اذیتم کرد تو ماشین یه خانومه بغلم نشست ادرس میپرسید منم که بلد نبودم از امین میپرسیدم بعد به اون میگفتم:ws3:این امین همه جا رو بلده حتما با دوست دختراش رفته دیگه(:jawdrop:) بعد رسیدیم رشت گفتم بیا بریم نهار بخوریم اما باز گفت نه تازه اینقد تند راه میرفت تقریبا من دنبالش میدوییدم خیلی هم چاخه اها تو لاهیجان بستنی خریدیدم بعد خوردن رفتیم دستمونو بشوریم این نامردا بدون من اومدن بیرون من دنبالشون دوییدم رسیدم بهشون ، این امین هی حرف میزد منو یادشون میرفت پ ن : الکی گفتم امین تو ماشین رفت واسم اب خرید اما رفت واسه خودشم خرید پ ن:خیلی حال داد امینم خیلی با حوصلس بهار و شقی هم که خیلی باحالن این شقی بچه هاشو نیاورد گفتم بیار بده امین بغل میکنه وَیییییییییییییییی تو چیقَد حرف زنی کُررررررررررررر می سر بِتَرکِست 4 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 تیر، ۱۳۹۰ وَیییییییییییییییی تو چیقَد حرف زنی کُررررررررررررر می سر بِتَرکِست واستون تعریف کردم دیگه اینا حرفه ؟ منو امین کل رشت لاهیجانو حرف زدیم 2 لینک به دیدگاه
am in 25041 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 تیر، ۱۳۹۰ واستون تعریف کردم دیگه اینا حرفه ؟ منو امین کل رشت لاهیجانو حرف زدیم سرمو خوردی 2 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 تیر، ۱۳۹۰ سرمو خوردی خوب کردم تلافی تند راه رفتنت و دیر اومدنت که ضایع شدم 2 لینک به دیدگاه
am in 25041 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 تیر، ۱۳۹۰ خوب کردم تلافی تند راه رفتنت و دیر اومدنت که ضایع شدم تو چشام نیگا کن بگو دیر اومدم 2 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 تیر، ۱۳۹۰ تو چشام نیگا کن بگو دیر اومدم تو چشم نیگا کن بگو کی اول رسید به کی هی گفتی بیا به سمت پارک هی برو به سمت اون قبول کن 10 مین کاشتیم :obm: امتحامت تموم شد؟ فردا چندمه؟ 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده