* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 27 تیر، ۱۳۹۰ سلام جانه خاخورامشب راهی میشم تا 5شنبه هم بر میگردم خب؛ به سلامتی، اینورا هوا خیلی گرمه ها لینک به دیدگاه
میلاد68 3471 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 تیر، ۱۳۹۰ خب؛ به سلامتی، اینورا هوا خیلی گرمه ها گرماش مهم نیست فقط شمال باشه با گرماش هم تا میکنم لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 27 تیر، ۱۳۹۰ گرماش مهم نیست فقط شمال باشه با گرماش هم تا میکنم آره شماله چد وقته نیومدی؟ سعی کن تو این چند روز خوب گیلکی یاد بگیری؛ فرصت خوبیه لینک به دیدگاه
میلاد68 3471 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 تیر، ۱۳۹۰ آره شماله چد وقته نیومدی؟ سعی کن تو این چند روز خوب گیلکی یاد بگیری؛ فرصت خوبیه عید شمال بودم امیدی به گیلکی حرفیدن ندارم کفترات کجا رفتن 1 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 27 تیر، ۱۳۹۰ عید شمال بودمامیدی به گیلکی حرفیدن ندارم کفترات کجا رفتن من کفتر ندااااااااااااااااارم:icon_razz: لینک به دیدگاه
میلاد68 3471 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 تیر، ۱۳۹۰ ماکه رفتیم تا یه روز و شب دیگه به درود 1 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 27 تیر، ۱۳۹۰ ماکه رفتیم تا یه روز و شب دیگه به درود مواظب خودت باش داداشی بدرووووووووود، لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۹۰ من اینجا چیکا میکنم بیا بهت بگم چی میکنی:167: از چی عزیزم کارام هی گره میخوره لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۹۰ عید شمال بودمامیدی به گیلکی حرفیدن ندارم کفترات کجا رفتن مگه خونتون شمال نیست 2 لینک به دیدگاه
am in 25041 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 تیر، ۱۳۹۰ بچه ها موافقین یه میتینگ بزاریم؟؟؟؟ تورو جون هرکی دوس دارین مثل دفعه های پیش نشه اگه موافقین یه روزو مشخص کنین همو ببینیم 4 لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 تیر، ۱۳۹۰ مگه خونتون شمال نیست نه بابا این فومنیه فراریه رفته تهران:w963: بچه ها موافقین یه میتینگ بزاریم؟؟؟؟تورو جون هرکی دوس دارین مثل دفعه های پیش نشه اگه موافقین یه روزو مشخص کنین همو ببینیم میتینگ چی بچه های گیلون یا رشت؟:w963: 3 لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 تیر، ۱۳۹۰ همه شدن چه بهترنشد رشتیا رهههههه رشتیا باشه که تو یدونه پسر تهنا میشی آخه:persiana__hahaha: جووووووووونم شی شد؟گلیه نکن دوستم منم گلیه میکنما:w821: 5 لینک به دیدگاه
shaden. 18583 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 تیر، ۱۳۹۰ رهههههه رشتیا باشه که تو یدونه پسر تهنا میشی آخه:persiana__hahaha: جووووووووونم شی شد؟گلیه نکن دوستم منم گلیه میکنما:w821: گریه نکن منم میخوام باشم اما نمیشه 3 لینک به دیدگاه
am in 25041 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 تیر، ۱۳۹۰ رهههههه رشتیا باشه که تو یدونه پسر تهنا میشی آخه:persiana__hahaha: جووووووووونم شی شد؟گلیه نکن دوستم منم گلیه میکنما:w821: :w74: من عادت دارم مینا میدونه اوندفه هم من تنها نشستم یه گوشه 4 لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 تیر، ۱۳۹۰ گریه نکن منم میخوام باشم اما نمیشه چرااااااااا؟ 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده