* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 6 تیر، ۱۳۹۰ امتحانام تموووووم شد ؛ هووووورااااااااااااااااااااااااااااا بچه ها کجاااااااااییییییییییین؟ ای بابا چه خبرتونه, نیستین میلاااااااااااااااد:62izy85: سمیرااااا جونم؛ نسترن؛ نیلوووووووووووووووووو ، امین و..... کوشید بابا:w14: لینک به دیدگاه
میلاد68 3471 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۹۰ امتحانام تموووووم شد ؛ هووووورااااااااااااااااااااااااااااا بچه ها کجاااااااااییییییییییین؟ ای بابا چه خبرتونه, نیستین میلاااااااااااااااد:62izy85: سمیرااااا جونم؛ نسترن؛ نیلوووووووووووووووووو ، امین و..... کوشید بابا:w14: سلام منم اومدم امتحانامتا16 ادامه داره تازه یه 2واحدی هم افتادم:w768: نمرش هنوز تو سایت نیومده اما بچه ها میگن افتادی یه جورایی دیدن نمرمو تو آموزش رسیده نمره اما نمیدونم چرا هنوز تو سایت نمرمو نزدن. حالا بگید ببینم جقلان چه خبر از شما ها:shad: 1 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۹۰ سلام منم اومدمامتحانامتا16 ادامه داره تازه یه 2واحدی هم افتادم:w768: نمرش هنوز تو سایت نیومده اما بچه ها میگن افتادی یه جورایی دیدن نمرمو تو آموزش رسیده نمره اما نمیدونم چرا هنوز تو سایت نمرمو نزدن. حالا بگید ببینم جقلان چه خبر از شما ها:shad: سلاااااااااااااااااااام داداشی،:62izy85: ای وای!!! 2 واحد افتادی!!!! من که امتحانا رو بد ندادم؛ اما نمیدونم چرا نمره هاش افتضاحه؟!!! تا حالا یه نمره اومد لینک به دیدگاه
میلاد68 3471 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۹۰ سلاااااااااااااااااااام داداشی،:62izy85: ای وای!!! 2 واحد افتادی!!!! من که امتحانا رو بد ندادم؛ اما نمیدونم چرا نمره هاش افتضاحه؟!!! تا حالا یه نمره اومد سلااااااااااااااااام جانه خاخور ونوسه افتضاح برای یه دقیقشه من هنوز نمرم نیومده خبر افتادنم تو یونی پیچیده:icon_pf (34): لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۹۰ سلااااااااااااااااام جانه خاخور ونوسهافتضاح برای یه دقیقشه من هنوز نمرم نیومده خبر افتادنم تو یونی پیچیده:icon_pf (34): آخی!!!! چه بد!!! حالا شاید شایعه شده!! هنوز که تو سایت نزدن؟؟؟ لینک به دیدگاه
میلاد68 3471 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۹۰ مهمترین بخش کودتا در سال 1299 تا 1304 نهضت جنگل بود که در رأس آن میرزاکوچک خان:banel_smiley_90: قرار داشت. میرزا که از مبارزین پرشور:icon_pf (95): مشروطه محسوب می شد,در واکنش بر فساد حاکم بر کشور و نفوذ بیگانه در سال های پر آشوب پس از جنگ جهانی اول ,قیام مسلحانه ای را در جنگل های گیلان سازمان داد:banel_smiley_90:. جنگلی ها موفق شدن رشت را تصرف کنند,اما حضور نیروهای کمونیست به اختلافات داخلی دامن زد و نهضت را با شکست مواجه کرد:icon_pf (34):.بعد از به قدرت رسیدن رضاخان جنگلی ها از قوای دولتی شکست خوردند وکوچک خان نیز در جنگل های شمال گرفتار برف و بوران شد وفوت کرد. لینک به دیدگاه
میلاد68 3471 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۹۰ آخی!!!! چه بد!!! حالا شاید شایعه شده!! هنوز که تو سایت نزدن؟؟؟ نه خاخور شایه نیست 700 صفحه کتاب و بصورت تستی با نمره منفی هر 3غلطیه نمره منفی 2*2 می کنی درسته تازه منبعش هم تایید شدس:icon_pf (34): لینک به دیدگاه
island1991 416 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۹۰ امتحانام تموووووم شد ؛ هووووورااااااااااااااااااااااااااااا بچه ها کجاااااااااییییییییییین؟ ای بابا چه خبرتونه, نیستین میلاااااااااااااااد:62izy85: سمیرااااا جونم؛ نسترن؛ نیلوووووووووووووووووو ، امین و..... کوشید بابا:w14: خسته نباشی ونوس ژوووووووون... سلام منم اومدمامتحانامتا16 ادامه داره تازه یه 2واحدی هم افتادم:w768: نمرش هنوز تو سایت نیومده اما بچه ها میگن افتادی یه جورایی دیدن نمرمو تو آموزش رسیده نمره اما نمیدونم چرا هنوز تو سایت نمرمو نزدن. حالا بگید ببینم جقلان چه خبر از شما ها:shad: شما هم خسته نباشید...:icon_pf (34): 1 لینک به دیدگاه
میلاد68 3471 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۹۰ خسته نباشی ونوس ژوووووووون... شما هم خسته نباشید...:icon_pf (34): سلامت باشید حاج خانم شما بگو ببینیم چه خبراست اونورا 1 لینک به دیدگاه
island1991 416 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۹۰ سلامت باشید حاج خانمشما بگو ببینیم چه خبراست اونورا هنده بوته حج خنم...:w00: اورا کورا؟! اگه تی منظور نمره... وولا...2 ته نمره بمه...اخلاق که افتضاح بو:icon_pf (34): پرسپکتیو هم 16 :icon_pf (34): سایت هم تا 11م دَوَسته ایسه منیم بشیم نمره هگیریم... لینک به دیدگاه
میلاد68 3471 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۹۰ هنده بوته حج خنم...:w00:اورا کورا؟! اگه تی منظور نمره... وولا...2 ته نمره بمه...اخلاق که افتضاح بو:icon_pf (34): پرسپکتیو هم 16 :icon_pf (34): سایت هم تا 11م دَوَسته ایسه منیم بشیم نمره هگیریم... بوشو حاج خانم تی توانی لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۹۰ خسته نباشی ونوس ژوووووووون... شما هم خسته نباشید...:icon_pf (34): میسیییییییییی عسیس دلم :4uboxsmiley: لینک به دیدگاه
میلاد68 3471 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۹۰ کجایید پس آباجی راپانزال خاخور ونوس داداش رضا داداش امیر و... هاااااااااااااااااااییییییییییییییییی کجاییییییید:w00: 1 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۹۰ کجایید پسآباجی راپانزال خاخور ونوس داداش رضا داداش امیر و... هاااااااااااااااااااییییییییییییییییی کجاییییییید:w00: برررررررررررااااااااااااااااااااااارررررررررررررررر داد نوا زن؛ آیه ایساااااااااااااییم:62izy85: لینک به دیدگاه
میلاد68 3471 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۹۰ برررررررررررااااااااااااااااااااااارررررررررررررررر داد نوا زن؛ آیه ایساااااااااااااییم:62izy85: خواب خاخور ونوس الیکم السلام چه خبر از درسا و پروژه داشتی ونمیدونم چی چی و تحویل دادی:ws2: 1 لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۹۰ امتحانام تموووووم شد ؛ هووووورااااااااااااااااااااااااااااا بچه ها کجاااااااااییییییییییین؟ ای بابا چه خبرتونه, نیستین میلاااااااااااااااد:62izy85: سمیرااااا جونم؛ نسترن؛ نیلوووووووووووووووووو ، امین و..... کوشید بابا:w14: سیلام دوشت نازم خوبی؟ خوش به حالت من تازه بد بختیای اصلیم بعد از امتحانی که فردا میدم شرو میشه ینی بیوشیمی و شیمی آلی:w74: 1 لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۹۰ کجایید پسآباجی راپانزال خاخور ونوس داداش رضا داداش امیر و... هاااااااااااااااااااییییییییییییییییی کجاییییییید:w00: سیلام داداش جان خوبی ما که اینجاییم تو رفتی:persiana__hahaha: حالا چرا با اینهمه خِشانت سخن میگویی ای برار جان؟ 2 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۹۰ خواب خاخور ونوس الیکم السلامچه خبر از درسا و پروژه داشتی ونمیدونم چی چی و تحویل دادی:ws2: پروژه ها که تا 31 تیر ادامه داره سیلام دوشت نازم خوبی؟خوش به حالت من تازه بد بختیای اصلیم بعد از امتحانی که فردا میدم شرو میشه ینی بیوشیمی و شیمی آلی:w74: میسییییییییییییی عسیسم، خوبم ، میسی، نه بابا، چی چیو خوش بحالت، 3 تا پروژه تا 31 تیر باید تحویل بدم،:icon_pf (34): شارژ adsl نفسای آخرشه، الانه که قطع شه لینک به دیدگاه
میلاد68 3471 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۹۰ سیلام داداش جان خوبی ما که اینجاییم تو رفتی:persiana__hahaha:حالا چرا با اینهمه خِشانت سخن میگویی ای برار جان؟ ببه جانه خاخور عیلکم السلام حالا شما ها کجا رفتید 2روز نبودیم خشانت نیست خاخور دور بودی گفتم دادو هوار کنم صدام بیاد 1 لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۹۰ پروژه ها که تا 31 تیر ادامه داره میسییییییییییییی عسیسم، خوبم ، میسی، نه بابا، چی چیو خوش بحالت، 3 تا پروژه تا 31 تیر باید تحویل بدم،:icon_pf (34): شارژ adsl نفسای آخرشه، الانه که قطع شه حالا وضع تو خوبه من با کارتای 77 ساعته میام الان تموم شده با هوشمند میام پول تلفن بیاد بابام پوستمو کنده:icon_pf (34):هی میخوام برم دنبال ای دی اس ال وقت ندارم:icon_pf (34): وای برام آرزو کن این دو تا امتحانو به خیر و خوشی بدم:flowerysmile::w821: ببه جانه خاخور عیلکم السلامحالا شما ها کجا رفتید 2روز نبودیم خشانت نیست خاخور دور بودی گفتم دادو هوار کنم صدام بیاد آره دو روز داشتم درس میخوندم ولی سر زدم بی مرام نیستم بابا همینجولی درس میخوندم ونوس و تو و میرزا و عباس آقا و رعنا جلوی چشمام بودین 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده