* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 3 تیر، ۱۳۹۰ سلام بلا می سر...تنم که همش پرنده نه غذا دنی... چی بکنم؛ هیشکی اشنه فکر نیه، خوب ایسی؟ چی کنی؟؟ تی طرح پیش بوشو؟؟ لینک به دیدگاه
island1991 416 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 تیر، ۱۳۹۰ چی بکنم؛ هیشکی اشنه فکر نیه،خوب ایسی؟ چی کنی؟؟ تی طرح پیش بوشو؟؟ اوخیییییی...تو چقد مهربانی بلا می سر.... نه خاخور...به جای پیشرفت پسرفت کودن درم... فرده وا بشم کرکسیون...جاقالان هتو ایراد گیفتن درن... یکی گویه ساختمانه بچرخان...اویتا گویه دس نزن هتو خبه... اویتا گه ورودی خب نیه...ایتا گه خبه... منم ده قاطی بوکودم اساسی... نانم چی وا کودن... 1 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 3 تیر، ۱۳۹۰ اوخیییییی...تو چقد مهربانی بلا می سر....نه خاخور...به جای پیشرفت پسرفت کودن درم... فرده وا بشم کرکسیون...جاقالان هتو ایراد گیفتن درن... یکی گویه ساختمانه بچرخان...اویتا گویه دس نزن هتو خبه... اویتا گه ورودی خب نیه...ایتا گه خبه... منم ده قاطی بوکودم اساسی... نانم چی وا کودن... خب تی ورودی بده د خاخور؛ خوانا نیه، واضح نیه حالا عب نره؛ اوستاد دینه، اونه ایراد تره گه د؛ لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 تیر، ۱۳۹۰ سیلاااااااااااااام زاکان جان خوب ایسید؟ ان [/url]باران اماره بوکوشت ولی خوب خنک ببسته هوا 2 لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 تیر، ۱۳۹۰ هیشکی مَرَ محل نوکود ونوسم که درس داره بازم به می جانه برار من بوشوم بشم یکم می درسانه بخوانم واااااااااااای 1 لینک به دیدگاه
island1991 416 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 تیر، ۱۳۹۰ خب تی ورودی بده د خاخور؛ خوانا نیه، واضح نیه حالا عب نره؛ اوستاد دینه، اونه ایراد تره گه د؛ اونه خواستم از بیرون چاکونم.... جوک گوفتن دری خاخور؟؟!!:ws28: من هه بپیسه ی 3 بار تا الان استاد مره کرکسیون بوکودم بوبوست ان که دینی...:icon_pf (34): استاد اگه سواد داشتی ده من غم ناشتم کی... لینک به دیدگاه
island1991 416 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 تیر، ۱۳۹۰ سیلاااااااااااااام زاکان جان خوب ایسید؟ان باران اماره بوکوشت ولی خوب خنک ببسته هوا خاخور امن رطوبت زده بوبوستیم...خوب نیه کی... هر چی به جای خودش ده... نه به او زمستانش که برف و باران رنگه نیدیم...همش آفتاب خوردی آدمه کله میان... نه به ا تابستان که از اولش بارانی ایسه... لینک به دیدگاه
yasi * m 5032 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 تیر، ۱۳۹۰ سلااامممم خواخوران و براران:w155::zadan: می درس خیلی زیاد ایسه....منم خیلی خسته و بی حال ایسم....یعنی اصن حوصله نرم...:mornincoffee: ننم چی بوکونم.....یکی نیه می داد فارسه هوا هم بارانیه...دیگه هیچی 1 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 3 تیر، ۱۳۹۰ خیلی زیاده؛ هم متون دارم ؛هم تاریخ اسلام ، هم تحویل پروزه طرح حسش نیس بخونم؛ لینک به دیدگاه
yasi * m 5032 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 تیر، ۱۳۹۰ خیلی زیاده؛ هم متون دارم ؛هم تاریخ اسلام ، هم تحویل پروزه طرح حسش نیس بخونم؛ تو هم که می امرا مانییییی 1 لینک به دیدگاه
Abo0ozar 8637 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۹۰ هاااااااااااااااااان زنده باد گیلان بجز قسمت دانشگاه گیلانش 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده