* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 24 شهریور، 2011 سلام بلا می سر...تنم که همش پرنده نه غذا دنی... چی بکنم؛ هیشکی اشنه فکر نیه، خوب ایسی؟ چی کنی؟؟ تی طرح پیش بوشو؟؟
island1991 416 ارسال شده در 24 شهریور، 2011 چی بکنم؛ هیشکی اشنه فکر نیه،خوب ایسی؟ چی کنی؟؟ تی طرح پیش بوشو؟؟ اوخیییییی...تو چقد مهربانی بلا می سر.... نه خاخور...به جای پیشرفت پسرفت کودن درم... فرده وا بشم کرکسیون...جاقالان هتو ایراد گیفتن درن... یکی گویه ساختمانه بچرخان...اویتا گویه دس نزن هتو خبه... اویتا گه ورودی خب نیه...ایتا گه خبه... منم ده قاطی بوکودم اساسی... نانم چی وا کودن... 1
* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 24 شهریور، 2011 اوخیییییی...تو چقد مهربانی بلا می سر....نه خاخور...به جای پیشرفت پسرفت کودن درم... فرده وا بشم کرکسیون...جاقالان هتو ایراد گیفتن درن... یکی گویه ساختمانه بچرخان...اویتا گویه دس نزن هتو خبه... اویتا گه ورودی خب نیه...ایتا گه خبه... منم ده قاطی بوکودم اساسی... نانم چی وا کودن... خب تی ورودی بده د خاخور؛ خوانا نیه، واضح نیه حالا عب نره؛ اوستاد دینه، اونه ایراد تره گه د؛
RAPUNZEL 10430 ارسال شده در 24 شهریور، 2011 سیلاااااااااااااام زاکان جان خوب ایسید؟ ان [/url]باران اماره بوکوشت ولی خوب خنک ببسته هوا 2
RAPUNZEL 10430 ارسال شده در 24 شهریور، 2011 هیشکی مَرَ محل نوکود ونوسم که درس داره بازم به می جانه برار من بوشوم بشم یکم می درسانه بخوانم واااااااااااای 1
island1991 416 ارسال شده در 24 شهریور، 2011 خب تی ورودی بده د خاخور؛ خوانا نیه، واضح نیه حالا عب نره؛ اوستاد دینه، اونه ایراد تره گه د؛ اونه خواستم از بیرون چاکونم.... جوک گوفتن دری خاخور؟؟!!:ws28: من هه بپیسه ی 3 بار تا الان استاد مره کرکسیون بوکودم بوبوست ان که دینی...:icon_pf (34): استاد اگه سواد داشتی ده من غم ناشتم کی...
island1991 416 ارسال شده در 24 شهریور، 2011 سیلاااااااااااااام زاکان جان خوب ایسید؟ان باران اماره بوکوشت ولی خوب خنک ببسته هوا خاخور امن رطوبت زده بوبوستیم...خوب نیه کی... هر چی به جای خودش ده... نه به او زمستانش که برف و باران رنگه نیدیم...همش آفتاب خوردی آدمه کله میان... نه به ا تابستان که از اولش بارانی ایسه...
yasi * m 5032 ارسال شده در 24 شهریور، 2011 سلااامممم خواخوران و براران:w155::zadan: می درس خیلی زیاد ایسه....منم خیلی خسته و بی حال ایسم....یعنی اصن حوصله نرم...:mornincoffee: ننم چی بوکونم.....یکی نیه می داد فارسه هوا هم بارانیه...دیگه هیچی 1
* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 24 شهریور، 2011 خیلی زیاده؛ هم متون دارم ؛هم تاریخ اسلام ، هم تحویل پروزه طرح حسش نیس بخونم؛
yasi * m 5032 ارسال شده در 24 شهریور، 2011 خیلی زیاده؛ هم متون دارم ؛هم تاریخ اسلام ، هم تحویل پروزه طرح حسش نیس بخونم؛ تو هم که می امرا مانییییی 1
Abo0ozar 8637 ارسال شده در 26 شهریور، 2011 هاااااااااااااااااان زنده باد گیلان بجز قسمت دانشگاه گیلانش 1
ارسال های توصیه شده