RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 تیر، ۱۳۹۰ این جمله خیلی برام آشنای یه رفیق تو یونی دارم هروقت با همیم این جمله رو میگه بهم دوستت از من یاد گرفته بحثو عوض نکن بدو بوگو بینم چی میخواستی بگی؟ 1 لینک به دیدگاه
میلاد68 3471 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 تیر، ۱۳۹۰ دوستت از من یاد گرفته بحثو عوض نکن بدو بوگو بینم چی میخواستی بگی؟ هی چی ولش کن مهم نیست:banel_smiley_52: امشب چرا لینجا خلوته 1 لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 تیر، ۱۳۹۰ هی چی ولش کن مهم نیست:banel_smiley_52:امشب چرا لینجا خلوته ای پلید :persiana__hahaha: فکنم فهمیدم به عباس آقا مربوط بود؟:girlhi: نیدونم آره دلم دارمیگیره :45645: نفسم ونوسکم نیست 1 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 2 تیر، ۱۳۹۰ ای پلید :persiana__hahaha:فکنم فهمیدم به عباس آقا مربوط بود؟:girlhi: نیدونم آره دلم دارمیگیره :45645: نفسم ونوسکم نیست سلاااااااااااام عزیییییییییییزم :aghosh: شُطوریییی ؟؟؟؟ من 2 روز دیگه 2 تا امتحان دارم؛ تحویل موقت طرح هم دارم؛ خلاصه خیلی وقتم کمه:banel_smiley_52: تو این 2 روز فقط میام سر میزنم ببینم شیکا میکنین دوشتوووون دالم؛ شب خوش لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 تیر، ۱۳۹۰ سلاااااااااااام عزیییییییییییزم :aghosh: شُطوریییی ؟؟؟؟ من 2 روز دیگه 2 تا امتحان دارم؛ تحویل موقت طرح هم دارم؛ خلاصه خیلی وقتم کمه:banel_smiley_52: تو این 2 روز فقط میام سر میزنم ببینم شیکا میکنین دوشتوووون دالم؛ شب خوش باجه عشل دلمممممممممممممممممممممم:aghosh: جیجلتو :babygirl: برو خوب درستو بخون 20 بیاری ببریم با هم پارک شهر ببینم شیگا میکونی 1 لینک به دیدگاه
میلاد68 3471 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 تیر، ۱۳۹۰ ای پلید :persiana__hahaha:فکنم فهمیدم به عباس آقا مربوط بود؟:girlhi: نیدونم آره دلم دارمیگیره :45645: نفسم ونوسکم نیست آفرین این هوشت منو یاد بچه گیام میندازه عباس آقا هم خوبه تازه خوب قرمیده:ws2: 1 لینک به دیدگاه
میلاد68 3471 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 تیر، ۱۳۹۰ سلاااااااااااام عزیییییییییییزم :aghosh: شُطوریییی ؟؟؟؟ من 2 روز دیگه 2 تا امتحان دارم؛ تحویل موقت طرح هم دارم؛ خلاصه خیلی وقتم کمه:banel_smiley_52: تو این 2 روز فقط میام سر میزنم ببینم شیکا میکنین دوشتوووون دالم؛ شب خوش سللللللللللللام گل خاخور برو خاخور برم درستو بخون چای میخوری؟:ws2: لینک به دیدگاه
island1991 416 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 تیر، ۱۳۹۰ موفق ببی ونوس جان... درود بر همگی... 2 لینک به دیدگاه
میلاد68 3471 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 تیر، ۱۳۹۰ موفق ببی ونوس جان... درود بر همگی... درود بر حاج خانم مجلس 2 لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 تیر، ۱۳۹۰ آفریناین هوشت منو یاد بچه گیام میندازه عباس آقا هم خوبه تازه خوب قرمیده:ws2: ولی به جون داداش میخوام دنیات نباشه یه دونه ای من وقتی به هوش تو فکر میکنم یاد این کارتون میفتم پت و مت البته من هنوز واسه مادر زن شدن جوونم ولی خوب بهش فکر میکنم 2 لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 تیر، ۱۳۹۰ موفق ببی ونوس جان... درود بر همگی... دروووووووووووووووود بلامیسر چطو موطویی؟ 2 لینک به دیدگاه
میلاد68 3471 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 تیر، ۱۳۹۰ ولی به جون داداش میخوام دنیات نباشه یه دونه ای من وقتی به هوش تو فکر میکنم یاد این کارتون میفتم پت و مت البته من هنوز واسه مادر زن شدن جوونم ولی خوب بهش فکر میکنم حالا تو پتی یا مت نگفتم که حالا مادر زن مابشی اول باید با عباس آقا بیحرفیم ورعنا رو واسطه بزاریم ببینم عباس آقا قبول میکنه باهات زندگی کنه تا بعد مادر زن بیخیال خاخور کوچیکه تازه اگه جور بشه بهت میگیم خانم عباس آقا لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 تیر، ۱۳۹۰ حالا تو پتی یا متنگفتم که حالا مادر زن مابشی اول باید با عباس آقا بیحرفیم ورعنا رو واسطه بزاریم ببینم عباس آقا قبول میکنه باهات زندگی کنه تا بعد مادر زن بیخیال خاخور کوچیکه تازه اگه جور بشه بهت میگیم خانم عباس آقا بابا تو ینی عکس خودتم نمیشناسی؟ یکی تویی اونیکی رعناست کچل کرده عباس دختر به این خوبی از کجا میخواد پیدا کنهعمرا سر کوچه دیدم محلش بدم 2 لینک به دیدگاه
میلاد68 3471 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 تیر، ۱۳۹۰ بابا تو ینی عکس خودتم نمیشناسی؟یکی تویی اونیکی رعناست کچل کرده عباس دختر به این خوبی از کجا میخواد پیدا کنهعمرا سر کوچه دیدم محلش بدم دلت میاد رعنا من هرچی به عکسای بچه گیامون نگاه میکنم میبینم یکی شبیه تو اون یکی معلوم نیست(میرزا هم اینجاست اسمتو زیر عکست نوشته اون یکی هم نمیشناسه) راستشو بگو اون یکی کیه:w00: 1 لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 تیر، ۱۳۹۰ دلت میاد رعنامن هرچی به عکسای بچه گیامون نگاه میکنم میبینم یکی شبیه تو اون یکی معلوم نیست(میرزا هم اینجاست اسمتو زیر عکست نوشته اون یکی هم نمیشناسه) راستشو بگو اون یکی کیه بابا میرزا اون موقه ها مرده بود اون چه میدونه آخه:w00: بعدشم اینا جفتشون آدم بزرگن نتیجه میگیریم یکی تویی که کچلی یکی رعنا که کچلیش به باباش رفته 1 لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 تیر، ۱۳۹۰ زاکان همگی بوشویید شیمی شب خوش منم د بشم 1 لینک به دیدگاه
island1991 416 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 تیر، ۱۳۹۰ خوشکلارو میدزدنا درود بر حاج خانم مجلس دروووووووووووووووود بلامیسر چطو موطویی؟ من خبم...شومانم که ایشالا خوبید؟! لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 3 تیر، ۱۳۹۰ سلااااااااااام کسی نیسا؟؟؟ لینک به دیدگاه
island1991 416 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 تیر، ۱۳۹۰ سلااااااااااام کسی نیسا؟؟؟ سلام بلا می سر...تنم که همش پرنده نه غذا دنی... لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده