RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 تیر، ۱۳۹۰ قربون آباجی با چای حلوا که نمی خورن چند تا شکلات هم برام بیار دوس دارم نه دادا این حلوایی که من میپزم خیراتیه به دهن شوما نیمیرسه ولی صلواتش به روحت میرسه:persiana__hahaha: (وای شوخی میکنما آخی:w821:) ولی ادب داشته باش:w589:آدم به یه خانم نمیگه برو چایی بریز:w589: 2 لینک به دیدگاه
میلاد68 3471 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 تیر، ۱۳۹۰ نه دادا این حلوایی که من میپزم خیراتیه به دهن شوما نیمیرسه ولی صلواتش به روحت میرسه:persiana__hahaha:(وای شوخی میکنما آخی:w821:) یه چای که دستمون نمیدی حالا مردم می خوای حلوا باسم درست کنی امیدی نیست(قربونت) ولی ادب داشته باش:w589:آدم به یه خانم نمیگه برو چایی بریز:w589: خداییش چه بی ادبی بود تو این حرف آباجی پس می گه برو کافه بیار برای من یه نمه شیرین باشه 1 لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 تیر، ۱۳۹۰ پس می گه برو کافه بیار برای من یه نمه شیرین باشه نه دیگه میگه: برو زهر مار بیار بریز تو حلقم!!! منم میگم چششششششششششم دهنو وا کن :w74: 1 لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 تیر، ۱۳۹۰ بچه ها معرفی میکنم به افتخارشون یه کف مرتب دس دسسسسسسسسسسسس:62izy85: پدر خانم میلاد:عباس آقا 1 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 2 تیر، ۱۳۹۰ بذار خوشکل بچه ها رو لسیت کنم؛ آرمین (armin_eleman) : انزلی ( موسس این تاپیک ) ونوس جان (ven000s_68) : رشت :62izy85: سمیرا (RAPUNZEL): رشت میلاد (میلاد68): فومنیه فراری امین (AminNePo) : رشت داداش رضا (rezamtjame): لشت نشا سارا : رشت :w14: متین (yasi*m) :رشت مینا (مینا جوجو ) : رشت :mornincoffee: طهورا (tahoora) : رشت (آبجیه خودمه ) نسترن (island) : لاهیجان مهیار(panoram) : لاهیجان شقایق و وحید و بهار : لاهیجان pme : لنگرود نیلو (im fearlees) : انزلی آرش (arash86) : ??? رضا (reza.hp) : رودسر بهرام( bahram_first007) : فک کنم املش میرزاکوچک خان :رشت درست نوشتم همرو؟؟؟؟ لینک به دیدگاه
yasi * m 5032 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 تیر، ۱۳۹۰ بذار خوشکل بچه ها رو لسیت کنم؛ آرمین (armin_eleman) : انزلی ( موسس این تاپیک ) ونوس جان (ven000s_68) : رشت :62izy85: سمیرا (RAPUNZEL): رشت میلاد (میلاد68): فومنیه فراری امین (AminNePo) : رشت داداش رضا (rezamtjame): لشت نشا سارا : رشت :w14: متین (yasi*m) :رشت نسترن (island) : لاهیجان مهیار(panoram) : لاهیجان شقایق و وحید و بهار : لاهیجان pme : لنگرود نیلو (im fearlees) : انزلی آرش (arash86) : ??? رضا (reza.hp) : رودسر بهرام( bahram_first007) : فک کنم املش میرزاکوچک خان :رشت درست نوشتم همرو؟؟؟؟ عهههههه....چقدر شمااالیییی.....قربون همه شون، به خصوص رشتیاااااا:wubpink: یکی رو ننوشتیاااا.... مینا جوجو: رشت:mornincoffee: 1 لینک به دیدگاه
میلاد68 3471 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 تیر، ۱۳۹۰ عهههههه....چقدر شمااالیییی.....قربون همه شون، به خصوص رشتیاااااا:wubpink: یکی رو ننوشتیاااا.... مینا جوجو: رشت:mornincoffee: سلاااام شما مینا جوجو هستید؟ 2 لینک به دیدگاه
yasi * m 5032 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 تیر، ۱۳۹۰ سلاااامشما مینا جوجو هستید؟ نه من که yasi * m ام.......مشخص نیست؟:JC_thinking: 1 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 2 تیر، ۱۳۹۰ عهههههه....چقدر شمااالیییی.....قربون همه شون، به خصوص رشتیاااااا:wubpink: یکی رو ننوشتیاااا.... مینا جوجو: رشت:mornincoffee: اضافه شد :62izy85: سلاااامشما مینا جوجو هستید؟ بابا استعداد خوشکلارو میدزدنا لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 تیر، ۱۳۹۰ سلاااامشما مینا جوجو هستید؟ نه ره مینا جوجو مینا جوجوست = (فاطمه فاطمه است دکتر شریعتی):persiana__hahaha: ایشون متین هستن 2 لینک به دیدگاه
میلاد68 3471 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 تیر، ۱۳۹۰ نه ره مینا جوجو مینا جوجوست = (فاطمه فاطمه است دکتر شریعتی):persiana__hahaha:ایشون متین هستن دانم آباجی خاستم پا حرفو وا کنم تا یه چای آخرش بخوریم 1 لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 تیر، ۱۳۹۰ میلاد این پدر خانومتو تو محل صدا میکردن عباس دلربا؟ به جون خودم ناکس خیلی دلبره 2 لینک به دیدگاه
میلاد68 3471 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 تیر، ۱۳۹۰ میلاد این پدر خانومتو تو محل صدا میکردن عباس دلربا؟به جون خودم ناکس خیلی دلبره نا کس چه قشنگو پر انرژی قر میده میتر سم تو عروسی موقع رقس عروس و دوماد دعوامون بشه 1 لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 تیر، ۱۳۹۰ نا کس چه قشنگو پر انرژی قر میدهمیتر سم تو عروسی موقع رقس عروس و دوماد دعوامون بشه به قول رشتیا کی تَرَ اوسِی بوکوده عباس به جان خودم این بیاد تو عروسیت همه زنا دستشونو با چاقو میبرن ببیننش دست یوزارسیفو از پشت بسته :4chsmu1: همچین ریز و نازک نیگا میکنه همه غش میکنن:obm: میترسم وسط عروسیت زنا رو هوا بزننش :w155: 2 لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 تیر، ۱۳۹۰ یه چی بگم ناراحت نمی شی؟:ws2: بستگی داره شاید ناراحت شدم حالا تو بوگو سعیمو میکنم ناراحن نشم 2 لینک به دیدگاه
میلاد68 3471 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 تیر، ۱۳۹۰ نه ولش کن میدونم نمی تونی تحمل کونی و ناراحت میشی 1 لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 تیر، ۱۳۹۰ نه ولش کن میدونم نمی تونی تحمل کونی و ناراحت میشی چیه ؟چی تو اون ذهن پلیدت شکل گرفته؟ زود باش بگو 1 لینک به دیدگاه
میلاد68 3471 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 تیر، ۱۳۹۰ چیه ؟چی تو اون ذهن پلیدت شکل گرفته؟زود باش بگو این جمله خیلی برام آشنای یه رفیق تو یونی دارم هروقت با همیم این جمله رو میگه بهم 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده