3Tilla 3844 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 فروردین، ۱۳۹۳ سلااااااااااااااااااام زاکان شیمی عَید موبارک :icon_gol::icon_gol::icon_gol: 3 لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 فروردین، ۱۳۹۳ سلااااااااااااااااااام زاکان شیمی عَید موبارک :icon_gol::icon_gol::icon_gol: تی عَیدم موبارک ببه گوله خاخوری ایشالا سال خُبی بدری 3 لینک به دیدگاه
RezaMTJAME 9278 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 فروردین، ۱۳۹۳ آها آها آها آها بگردان بچرخان اتو نه اتو نه ......... :hapydancsmil::hapydancsmil: سلام سلام شیمی بلا می سر جانه قربان بشم.... شیمی عید مبارک بی بی الهی هازار سال پر از خیر و برکت بدارید شیمی دیل شاد بی بی پول بدارید وولار وولار.... :hapydancsmil: 4 لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 فروردین، ۱۳۹۳ آها آها آها آها بگردان بچرخان اتو نه اتو نه ......... :hapydancsmil::hapydancsmil: سلام سلام شیمی بلا می سر جانه قربان بشم.... شیمی عید مبارک بی بی الهی هازار سال پر از خیر و برکت بدارید شیمی دیل شاد بی بی پول بدارید وولار وولار.... :hapydancsmil: ها ها ها هاااااااااااااااا آووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووو بیدین کی باموووووو امی پیله برارر کویا ایسایی تو بره ... ؟ تی عَیدم تره موبارک ببه سلامت و شاد بیبی ایشالا امسال به آرزویان فارسی هتو خوشبختی گابه گوبالِکه منستن از تی سره کول بوجور بشه 1 لینک به دیدگاه
hasti1988 22046 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 فروردین، ۱۳۹۳ سلام به همه دوستان شمالی عزیز... عید همگی مبارک... بچه ها کسی هست لاهیجان باشه ؟ و همینطور کسی که به آستارا رفت و آمد داشته باشه؟ 3 لینک به دیدگاه
3Tilla 3844 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 فروردین، ۱۳۹۳ سلام به همه دوستان شمالی عزیز...عید همگی مبارک... بچه ها کسی هست لاهیجان باشه ؟ و همینطور کسی که به آستارا رفت و آمد داشته باشه؟ عید شمام مبارک من با لاهیجان 20 مین فاصله دارم و اینکه آستارا نه چون دوره به ما چطور مگه؟ عاقا دیدین هوا سرد شد دلم میخواد برف بیاد الان:hapydancsmil: :hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil: 4 لینک به دیدگاه
hasti1988 22046 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 فروردین، ۱۳۹۳ عید شمام مبارکمن با لاهیجان 20 مین فاصله دارم و اینکه آستارا نه چون دوره به ما چطور مگه؟ عاقا دیدین هوا سرد شد دلم میخواد برف بیاد الان:hapydancsmil: :hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil: مزاحمت میشم پس... تبریز داره برف میباره.... لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 فروردین، ۱۳۹۳ سردهلباس زمستونی جمع میکنیم سرد میشه تابستونی جمع میکنیم گرم میشه هوا اسکل کرده منو 3 لینک به دیدگاه
3Tilla 3844 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 فروردین، ۱۳۹۳ سردهلباس زمستونی جمع میکنیم سرد میشه تابستونی جمع میکنیم گرم میشه هوا اسکل کرده منو دقیقا الان داره برف میاد شتل برفه هنه:hapydancsmil: 1 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 فروردین، ۱۳۹۳ برف نشست قرار بزاریم بریم برف بازی؟ لینک به دیدگاه
میلاد68 3471 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 فروردین، ۱۳۹۳ آقا ما که از اولشم گفتیم قبول ولی شما نهارو بده مینا شام منم شیرینی و ونوسیم میوه اصلا میلاد آشخوریش تموم شد مارو مهمون نکرد مسئولین پاسخگو باشند بعد غذا چایی میخوری کل آهن غذاتو میزنه... اگه مشکل نهاره عیبی نداره عصرونش با من سال 93 مبارک باد بر تمامی ملت ایران زمین 1 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 فروردین، ۱۳۹۳ سلام شیمی موحبتا قوربان. تی احوال خب ایسه؟ خواستم اَیا بمانم میرم تره 1 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 فروردین، ۱۳۹۳ سلام شیمی موحبتا قوربان. تی احوال خب ایسه؟ خواستم اَیا بمانم میرم تره 2 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 فروردین، ۱۳۹۳ جون؟ اومدم مسافرت شهرتون خو یه خبر میدادی 3 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 فروردین، ۱۳۹۳ خو یه خبر میدادی خواستم سورپرایز شین عزیزم 2 لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 فروردین، ۱۳۹۳ سلام به همه دوستان شمالی عزیز...عید همگی مبارک... بچه ها کسی هست لاهیجان باشه ؟ و همینطور کسی که به آستارا رفت و آمد داشته باشه؟ عید شمام پیشاپس مبارک نه من بچه لاهیجان نیستم ولی چهارشنبه پنجشنبه ها لاهیجان میرم دانشگاه بفرمایید در خدمت باشیم اگه مشکل نهاره عیبی نداره عصرونش با منسال 93 مبارک باد بر تمامی ملت ایران زمین زرنگی سلام شیمی موحبتا قوربان. تی احوال خب ایسه؟ خواستم اَیا بمانم میرم تره آفرین دمت گرم الان رشتی نیستی ینی اینجوری حرف میزنی؟ آفرین بر معلمت 3 لینک به دیدگاه
hasti1988 22046 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 فروردین، ۱۳۹۳ عید شمام پیشاپس مبارک نه من بچه لاهیجان نیستم ولی چهارشنبه پنجشنبه ها لاهیجان میرم دانشگاه بفرمایید در خدمت باشیم ممنون.... راستش یه چیزی دیده بودم خیابان شیشه گران(بهشتی) ،بعد که رفتم بگیرم بسته بود و باید بر میگشتیم ،ولی از طریق سرچ تو نت پیدا کردم شماره فروشگاه رو....(سفارش در راه است) بازم ممنون خانوم... 2 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 فروردین، ۱۳۹۳ عید شمام پیشاپس مبارک نه من بچه لاهیجان نیستم ولی چهارشنبه پنجشنبه ها لاهیجان میرم دانشگاه بفرمایید در خدمت باشیم زرنگی آفرین دمت گرم الان رشتی نیستی ینی اینجوری حرف میزنی؟ آفرین بر معلمت بزن دست قشنگه رو به افتخار اینترنت 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده