3Tilla 3844 ارسال شده در 23 خرداد، 2014 سلااااااااااااااااااام زاکان شیمی عَید موبارک :icon_gol::icon_gol::icon_gol: 3
RAPUNZEL 10430 ارسال شده در 23 خرداد، 2014 سلااااااااااااااااااام زاکان شیمی عَید موبارک :icon_gol::icon_gol::icon_gol: تی عَیدم موبارک ببه گوله خاخوری ایشالا سال خُبی بدری 3
RezaMTJAME 9278 ارسال شده در 24 خرداد، 2014 آها آها آها آها بگردان بچرخان اتو نه اتو نه ......... :hapydancsmil::hapydancsmil: سلام سلام شیمی بلا می سر جانه قربان بشم.... شیمی عید مبارک بی بی الهی هازار سال پر از خیر و برکت بدارید شیمی دیل شاد بی بی پول بدارید وولار وولار.... :hapydancsmil: 4
RAPUNZEL 10430 ارسال شده در 25 خرداد، 2014 آها آها آها آها بگردان بچرخان اتو نه اتو نه ......... :hapydancsmil::hapydancsmil: سلام سلام شیمی بلا می سر جانه قربان بشم.... شیمی عید مبارک بی بی الهی هازار سال پر از خیر و برکت بدارید شیمی دیل شاد بی بی پول بدارید وولار وولار.... :hapydancsmil: ها ها ها هاااااااااااااااا آووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووو بیدین کی باموووووو امی پیله برارر کویا ایسایی تو بره ... ؟ تی عَیدم تره موبارک ببه سلامت و شاد بیبی ایشالا امسال به آرزویان فارسی هتو خوشبختی گابه گوبالِکه منستن از تی سره کول بوجور بشه 1
hasti1988 22046 ارسال شده در 29 خرداد، 2014 سلام به همه دوستان شمالی عزیز... عید همگی مبارک... بچه ها کسی هست لاهیجان باشه ؟ و همینطور کسی که به آستارا رفت و آمد داشته باشه؟ 3
3Tilla 3844 ارسال شده در 30 خرداد، 2014 سلام به همه دوستان شمالی عزیز...عید همگی مبارک... بچه ها کسی هست لاهیجان باشه ؟ و همینطور کسی که به آستارا رفت و آمد داشته باشه؟ عید شمام مبارک من با لاهیجان 20 مین فاصله دارم و اینکه آستارا نه چون دوره به ما چطور مگه؟ عاقا دیدین هوا سرد شد دلم میخواد برف بیاد الان:hapydancsmil: :hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil: 4
hasti1988 22046 ارسال شده در 30 خرداد، 2014 عید شمام مبارکمن با لاهیجان 20 مین فاصله دارم و اینکه آستارا نه چون دوره به ما چطور مگه؟ عاقا دیدین هوا سرد شد دلم میخواد برف بیاد الان:hapydancsmil: :hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil: مزاحمت میشم پس... تبریز داره برف میباره....
VINA 31339 ارسال شده در 31 خرداد، 2014 سردهلباس زمستونی جمع میکنیم سرد میشه تابستونی جمع میکنیم گرم میشه هوا اسکل کرده منو 3
3Tilla 3844 ارسال شده در 31 خرداد، 2014 سردهلباس زمستونی جمع میکنیم سرد میشه تابستونی جمع میکنیم گرم میشه هوا اسکل کرده منو دقیقا الان داره برف میاد شتل برفه هنه:hapydancsmil: 1
میلاد68 3471 ارسال شده در 6 تیر، 2014 آقا ما که از اولشم گفتیم قبول ولی شما نهارو بده مینا شام منم شیرینی و ونوسیم میوه اصلا میلاد آشخوریش تموم شد مارو مهمون نکرد مسئولین پاسخگو باشند بعد غذا چایی میخوری کل آهن غذاتو میزنه... اگه مشکل نهاره عیبی نداره عصرونش با من سال 93 مبارک باد بر تمامی ملت ایران زمین 1
آریودخت 43941 ارسال شده در 9 تیر، 2014 سلام شیمی موحبتا قوربان. تی احوال خب ایسه؟ خواستم اَیا بمانم میرم تره 1
VINA 31339 ارسال شده در 9 تیر، 2014 سلام شیمی موحبتا قوربان. تی احوال خب ایسه؟ خواستم اَیا بمانم میرم تره 2
RAPUNZEL 10430 ارسال شده در 12 تیر، 2014 سلام به همه دوستان شمالی عزیز...عید همگی مبارک... بچه ها کسی هست لاهیجان باشه ؟ و همینطور کسی که به آستارا رفت و آمد داشته باشه؟ عید شمام پیشاپس مبارک نه من بچه لاهیجان نیستم ولی چهارشنبه پنجشنبه ها لاهیجان میرم دانشگاه بفرمایید در خدمت باشیم اگه مشکل نهاره عیبی نداره عصرونش با منسال 93 مبارک باد بر تمامی ملت ایران زمین زرنگی سلام شیمی موحبتا قوربان. تی احوال خب ایسه؟ خواستم اَیا بمانم میرم تره آفرین دمت گرم الان رشتی نیستی ینی اینجوری حرف میزنی؟ آفرین بر معلمت 3
hasti1988 22046 ارسال شده در 13 تیر، 2014 عید شمام پیشاپس مبارک نه من بچه لاهیجان نیستم ولی چهارشنبه پنجشنبه ها لاهیجان میرم دانشگاه بفرمایید در خدمت باشیم ممنون.... راستش یه چیزی دیده بودم خیابان شیشه گران(بهشتی) ،بعد که رفتم بگیرم بسته بود و باید بر میگشتیم ،ولی از طریق سرچ تو نت پیدا کردم شماره فروشگاه رو....(سفارش در راه است) بازم ممنون خانوم... 2
آریودخت 43941 ارسال شده در 13 تیر، 2014 عید شمام پیشاپس مبارک نه من بچه لاهیجان نیستم ولی چهارشنبه پنجشنبه ها لاهیجان میرم دانشگاه بفرمایید در خدمت باشیم زرنگی آفرین دمت گرم الان رشتی نیستی ینی اینجوری حرف میزنی؟ آفرین بر معلمت بزن دست قشنگه رو به افتخار اینترنت 2
ارسال های توصیه شده