RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۹۲ درود زاکان خوبیسید؟ چی خبر ؟ امی قصور در نبودن به شیمی بزرگواری ببخشید امیدوارم نوروزبل (نوروز دیلمی - عید گیلک زبانان کی 15 مرداد ایسه اونه مبدا با موقعیت ستاره شناسیه و با برداشت محصولات کشاورزی تنظیمه بوستی به عبارتی الان سال 1587 تقویم گیلکی ایسه )شمره مبارک ببه و شمره خوشی به همراه بَوَره پرچم دو تیم گیلان داماش (می تیم دی: ) و ملوان وپرچم اَ تاپیک و هرچی گیلک زبانه همیشه بوجوره می دیل شمره تنگه 6 لینک به دیدگاه
..وارش.. 165 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۹۲ نوروز بل چیه؟من دربارش نمیدونم خب یه توضیحات مختصر که RAPUNZEL گذاشت . اگر علاقه مند هستی این لینک رو نگاه کن. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام مقالات خیلی زیادی هم تو سایت ورگ در مورد نورز بل هست. 4 لینک به دیدگاه
saman 7 8787 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۹۲ رشت جقلان بایید ایه برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام استان گیلان 4 لینک به دیدگاه
میلاد68 3471 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 شهریور، ۱۳۹۲ salam bar tamami gile mardan o gile zanan shokre khoda baz omri baghi mondo rahemon inori oftad:ws43: aslan negaran man nabashid top top ke na ama nafasi miado mire taypatono nakhondam bad negahi bayad bendazam bebinam chi shoode ta bad:ws3: 3 لینک به دیدگاه
3Tilla 3844 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 شهریور، ۱۳۹۲ پرچم بوجوووور :guntootsmiley2: ما در گیلان یونی پذیرش شدیم باشد که به صلاح ما باشد هفته دیگه رشتم واسه ثبت ِ نوم 2 لینک به دیدگاه
saman 7 8787 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 شهریور، ۱۳۹۲ پرچم بوجوووور :guntootsmiley2: ما در گیلان یونی پذیرش شدیم باشد که به صلاح ما باشد هفته دیگه رشتم واسه ثبت ِ نوم بیا قدم شما روی چشم ما جا داره ما همچین مردمانی هستیم 3 لینک به دیدگاه
3Tilla 3844 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 شهریور، ۱۳۹۲ بیا قدم شما روی چشم ما جا داره ما همچین مردمانی هستیم چه منتم میذاره بنده خودم گیلانی هستم خانواده گیلان هستن فعلا اسیر تهرانیم! 4 لینک به دیدگاه
One gear 7070 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 شهریور، ۱۳۹۲ چه منتم میذاره بنده خودم گیلانی هستم خانواده گیلان هستن فعلا اسیر تهرانیم! پس بازگشتت به وطــــــــــــن تبریک هم استانی.... همچنین پذیرش و قبول شدنتونم مبارکا باشه! 4 لینک به دیدگاه
میلاد68 3471 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 شهریور، ۱۳۹۲ خب یه توضیحات مختصر که RAPUNZEL گذاشت . اگر علاقه مند هستی این لینک رو نگاه کن. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام مقالات خیلی زیادی هم تو سایت ورگ در مورد نورز بل هست. با سپاس از آباجي و ...x... بابت مقاله اي كه ارائه كردن ولي خيلي خوبه كه همه درباره فرهنگ و گذشته اصالتشون اطلاعات داشته باشن 3 لینک به دیدگاه
..وارش.. 165 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 شهریور، ۱۳۹۲ پرچم بوجوووور :guntootsmiley2: ما در گیلان یونی پذیرش شدیم باشد که به صلاح ما باشد هفته دیگه رشتم واسه ثبت ِ نوم تبریک میگم لاکو. ایشالله همیشه موفق باشی ولی تو برای ارشد انگیزه نداشتی گیلان قبول بُستی بعد اگر با انگیزه درس بخوانده بی کُیِ پذیزش بُستی ؟؟ (خواستیم می پستَ فارسی تایپ بوکونم ولی فقط گیلکی ایه.. اصلا هیچ نتانم فارسی خالص حرف بزنم! ) با سپاس از آباجي و ...x... بابت مقاله اي كه ارائه كردن ولي خيلي خوبه كه همه درباره فرهنگ و گذشته اصالتشون اطلاعات داشته باشن امی هدف هم از تبریک ان بو کی تو بوگوفتی آبرار. 4 لینک به دیدگاه
میلاد68 3471 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 شهریور، ۱۳۹۲ تبریک میگم لاکو. ایشالله همیشه موفق باشی ولی تو برای ارشد انگیزه نداشتی گیلان قبول بُستی بعد اگر با انگیزه درس بخوانده بی کُیِ پذیزش بُستی ؟؟ (خواستیم می پستَ فارسی تایپ بوکونم ولی فقط گیلکی ایه.. اصلا هیچ نتانم فارسی خالص حرف بزنم! ) امی هدف هم از تبریک ان بو کی تو بوگوفتی آبرار. تی قربان 2 لینک به دیدگاه
میلاد68 3471 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 شهریور، ۱۳۹۲ یاد دو سال پیش و میتینگش افتادم ؛وای چقد زود گذشت دقیقا معلوم کن ببینم چقد زود گذشت دوباره بدون من میتینگ گذاشتین :179: من تو شهر غریبم شما میخوای برین تو هم که بچه مظلوم تو شهر غریب هیچ جا نمیری ..................................................میتینگ...................................................... زاکان سلام ایه چی باید بوکونیم مرم بیگید ایه اول باید صورت خود را بشوییم بعد دستان خود را بعد پاهان خود را بعد بیای اینجا ساکت بشینی هر کی هرچی بهت گفت بگی چشم و انجام بدی ترتیب مراحل خیلی مهمه :vahidrk:حالا براسه شروع برو تخمه آفتابگردون بگیر بیار 3 لینک به دیدگاه
میلاد68 3471 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 شهریور، ۱۳۹۲ توجه مطلب قلعه کوهستانی هزار پله رو بخونید چجوری لینک میشه. 3 لینک به دیدگاه
میلاد68 3471 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مهر، ۱۳۹۲ پرچم همیشه سر فراز گیلان:Ghelyon: 4 لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مهر، ۱۳۹۲ سلام زاکان می دیل تنگه شمره نافرممممممم :heartshape2: ونوس کویا ایسایی کور کار بار پیدا بوکودی؟ مینا تو تی درس و مخش تومانَ نوبوست؟ آبرار میلاد تو چی کونی؟ سایر گوله خواخوران و برارانه احوال چوطویه؟ میرم شیمی قلبه پاکه ره... راستی بیشنوستم تهران مردم شید برجه میلاده سر آسمانه نیگا کونید بلکه پرچمه گیلانه بیدینید پرچم به شدت بوجورهههههههه:banel_smiley_90: شیمی قوربان ...:vi7qxn1yjxc2bnqyf8v 6 لینک به دیدگاه
میلاد68 3471 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مهر، ۱۳۹۲ گیلان پرچم بوجور :w330:کیلان پرچم همیشه بوجور:w330: سلام زاکان می دیل تنگه شمره نافرممممممم :heartshape2: ونوس کویا ایسایی کور کار بار پیدا بوکودی؟ مینا تو تی درس و مخش تومانَ نوبوست؟ آبرار میلاد تو چی کونی؟ سایر گوله خواخوران و برارانه احوال چوطویه؟ میرم شیمی قلبه پاکه ره... راستی بیشنوستم تهران مردم شید برجه میلاده سر آسمانه نیگا کونید بلکه پرچمه گیلانه بیدینید پرچم به شدت بوجورهههههههه:banel_smiley_90: شیمی قوربان ...:vi7qxn1yjxc2bnqyf8v تی درد و بلا می دشمنان سر ونوس که دنبال پارتیه مینا هم بهد این ترم تصمیم داره دوره ابتدایی رو از اول بخونه مانیز بعد نیستیم و مشغول کردیم خودمونو آباجی نیستی بگو ببینم سرت کجا گرمه کارو بار چی شد 4 لینک به دیدگاه
میلاد68 3471 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مهر، ۱۳۹۲ سلام ملام و این حرفا چرا نیستید پس؟:banel_smiley_90: چرا خبر مبری ازتون نیست؟:icon_pf (95): چرا سرعت نت پایینه؟:putertired: چرا کارو بار کساده؟:guntootsmiley2: چرا زمین دور خورشید میچرخه؟ چرا من تهرونم و شما رشتید؟:elivg5ddfqdy8k5mocf چرا جواب نمیدید؟:vahidrk: ... ... ... 3 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آبان، ۱۳۹۲ تو هم که بچه مظلوم تو شهر غریب هیچ جا نمیری ..................................................میتینگ...................................................... ایه اول باید صورت خود را بشوییم بعد دستان خود را بعد پاهان خود را بعد بیای اینجا ساکت بشینی هر کی هرچی بهت گفت بگی چشم و انجام بدی ترتیب مراحل خیلی مهمه :vahidrk:حالا براسه شروع برو تخمه آفتابگردون بگیر بیار نه ابرار من كي ميتينگ رفتم من فقط با دوستام ميريم ماشين سواري اتوبان آزادگان گاز ميديم رشتم بابا....من اينجا حوصلم سر ميره دلم تهران ميخواد دوستام اونجان 2 لینک به دیدگاه
arian ariaey 1755 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آبان، ۱۳۹۲ سلام دوستای قدیمی:) یه دورانی زیاد می اومدم 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده