saman 7 8787 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۹۲ ســـــــــلام علیکم سلام خاخور ساقو سلامتی؟ 3 لینک به دیدگاه
.Apameh 25173 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۹۲ سلام خاخور ساقو سلامتی؟ خوبم بِرار جان شیمی احوال خوبه؟ ( منو بخشین بَلَد نیستم زیاد صوبت کنم:icon_razz:) 2 لینک به دیدگاه
saman 7 8787 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۹۲ خوبم بِرار جان شیمی احوال خوبه؟ ( منو بخشین بَلَد نیستم زیاد صوبت کنم:icon_razz:) یاد گیری ایشالا شروع وسی خیلی خوبه 3 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۹۲ بعد رشتی میفهمی؟فوق العاده کم 2 لینک به دیدگاه
.Apameh 25173 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۹۲ یاد گیری ایشالا شروع وسی خیلی خوبه راس گویی برار جان؟؟ 3 لینک به دیدگاه
Mehdi-82 2929 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مرداد، ۱۳۹۲ راس گویی برار جان؟؟ آها راس گه, خواخور فقط بوگو بدینم, تنم رشت شینی؟ 5 لینک به دیدگاه
.Apameh 25173 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مرداد، ۱۳۹۲ آها راس گه, خواخورفقط بوگو بدینم, تنم رشت شینی؟ نه برار می پیَر , ماهار رودباری شینن درست گفتم؟ 4 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مرداد، ۱۳۹۲ این انصافه من تو این گرمای تهران خفه شم شماها تو بارون باشید اقا جهنم که میگن اینجاس 4 لینک به دیدگاه
saman 7 8787 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مرداد، ۱۳۹۲ این انصافه من تو این گرمای تهران خفه شم شماها تو بارون باشید اقا جهنم که میگن اینجاس آخی دلت بارون میخواد ولی بارون خیلی مزخرفه 1 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مرداد، ۱۳۹۲ زاکان سلام ایه چی باید بوکونیم مرم بیگید سلام ابرار، ایه ای مدت زاکان زیادی ایسابود ؛ همدیگر امرا جمع بوستیم گفتیم خندیدم ،خیلی خوش گذشتی ، پرچمم بوجور نگه داشتیم ســـــــــلام علیکم سلام خواخور سلام سلام سلام این انصافه من تو این گرمای تهران خفه شم شماها تو بارون باشید اقا جهنم که میگن اینجاس واااای اینجا چقد هوا خوب و خنکه لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مرداد، ۱۳۹۲ سلام ابرار، ایه ای مدت زاکان زیادی ایسابود ؛ همدیگر امرا جمع بوستیم گفتیم خندیدم ،خیلی خوش گذشتی ، پرچمم بوجور نگه داشتیم سلام خواخور سلام سلام واااای اینجا چقد هوا خوب و خنکه مامانم گفت اونجا خنکه..این هفته تعطیلم اما حسش نیست بیام 4 لینک به دیدگاه
..وارش.. 165 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مرداد، ۱۳۹۲ خب بُبست امروز آقتاب بو . خسته بم انقدر وارش بَمو . آخه مرداد هم اجور باران !!! 2 لینک به دیدگاه
..وارش.. 165 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مرداد، ۱۳۹۲ نوروزبل 1587 عید باستانی گیلکان شمره موبارک سال خوبیَ بدارید همراه با موفقیت های فرااااوااان 4 لینک به دیدگاه
..وارش.. 165 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مرداد، ۱۳۹۲ خوشم میاد طرفدارای داماش هم جز گیلکان متعصب اند . 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده