.Apameh 25173 ارسال شده در 3 آبان، 2013 سلام خاخور ساقو سلامتی؟ خوبم بِرار جان شیمی احوال خوبه؟ ( منو بخشین بَلَد نیستم زیاد صوبت کنم:icon_razz:) 2
saman 7 8787 ارسال شده در 3 آبان، 2013 خوبم بِرار جان شیمی احوال خوبه؟ ( منو بخشین بَلَد نیستم زیاد صوبت کنم:icon_razz:) یاد گیری ایشالا شروع وسی خیلی خوبه 3
Mehdi-82 2929 ارسال شده در 5 آبان، 2013 راس گویی برار جان؟؟ آها راس گه, خواخور فقط بوگو بدینم, تنم رشت شینی؟ 5
.Apameh 25173 ارسال شده در 5 آبان، 2013 آها راس گه, خواخورفقط بوگو بدینم, تنم رشت شینی؟ نه برار می پیَر , ماهار رودباری شینن درست گفتم؟ 4
VINA 31339 ارسال شده در 5 آبان، 2013 این انصافه من تو این گرمای تهران خفه شم شماها تو بارون باشید اقا جهنم که میگن اینجاس 4
saman 7 8787 ارسال شده در 5 آبان، 2013 این انصافه من تو این گرمای تهران خفه شم شماها تو بارون باشید اقا جهنم که میگن اینجاس آخی دلت بارون میخواد ولی بارون خیلی مزخرفه 1
* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 5 آبان، 2013 زاکان سلام ایه چی باید بوکونیم مرم بیگید سلام ابرار، ایه ای مدت زاکان زیادی ایسابود ؛ همدیگر امرا جمع بوستیم گفتیم خندیدم ،خیلی خوش گذشتی ، پرچمم بوجور نگه داشتیم ســـــــــلام علیکم سلام خواخور سلام سلام سلام این انصافه من تو این گرمای تهران خفه شم شماها تو بارون باشید اقا جهنم که میگن اینجاس واااای اینجا چقد هوا خوب و خنکه
VINA 31339 ارسال شده در 6 آبان، 2013 سلام ابرار، ایه ای مدت زاکان زیادی ایسابود ؛ همدیگر امرا جمع بوستیم گفتیم خندیدم ،خیلی خوش گذشتی ، پرچمم بوجور نگه داشتیم سلام خواخور سلام سلام واااای اینجا چقد هوا خوب و خنکه مامانم گفت اونجا خنکه..این هفته تعطیلم اما حسش نیست بیام 4
..وارش.. 165 ارسال شده در 7 آبان، 2013 خب بُبست امروز آقتاب بو . خسته بم انقدر وارش بَمو . آخه مرداد هم اجور باران !!! 2
..وارش.. 165 ارسال شده در 7 آبان، 2013 نوروزبل 1587 عید باستانی گیلکان شمره موبارک سال خوبیَ بدارید همراه با موفقیت های فرااااوااان 4
ارسال های توصیه شده