Dezire1536972473 620 ارسال شده در 22 شهریور، 2011 سلااااااام چه خبراااااا؟ ای بابا سلام بیبخشید یه لحظه نبودم تی جواب فدم رفتی که؟!!!!!
* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 22 شهریور، 2011 ای بابا سلامبیبخشید یه لحظه نبودم تی جواب فدم رفتی که؟!!!!! ایجکال نره؛ واگرداستم :62izy85:
* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 22 شهریور، 2011 زاکان شومان که هنوز بیدارین چه خبرا؟؟؟ نیلوووو جان, من فک بوکودم بوشویی زای؛نانیستیم ایسایی، وگرنه نووشووییم
میلاد68 3471 ارسال شده در 23 شهریور، 2011 یالله سلام بر همه آقا امروز امتحان دادم توووووووووووووووووووووووپ آفرین آباجی رو سیاهمون کردی با این قبولیا یه کم به این خاخور ونوس یاد فاده سلام ما هم گیلانی هستیم:w410: خوش بامای هییییممسخره نکنیا 17د سالمه مسخره کردن نداره کوجه خاخور QUOTE=island;594020]یا ا... بفرما .بزن زنگو میلاااااد؟؟؟ پوست منو بکنه؟؟؟؟؟ عمرااااااااااااااااااااا :167::vahidrk::zadan::brodkavelarg::ubhuekdv133q83a7yy7:banel_smiley_90: پوستتو میکنم دستم بهت برسه از رو زمین ورت می دارم:icon_pf (95): 1
* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 23 شهریور، 2011 یاللهسلام بر همه آفرین آباجی رو سیاهمون کردی با این قبولیا یه کم به این خاخور ونوس یاد فاده خوش بامای مسخره کردن نداره کوجه خاخور QUOTE=island;594020]یا ا... بفرما .بزن زنگو :167::vahidrk::zadan::brodkavelarg::ubhuekdv133q83a7yy7:banel_smiley_90: پوستتو میکنم دستم بهت برسه از رو زمین ورت می دارم:icon_pf (95): چرا داداشی ؟؟؟
میلاد68 3471 ارسال شده در 23 شهریور، 2011 بفرما .بزن زنگو :167::vahidrk::zadan::brodkavelarg::ubhuekdv133q83a7yy7:banel_smiley_90: پوستتو میکنم دستم بهت برسه از رو زمین ورت می دارم:icon_pf (95): چرا داداشی ؟؟؟ باسه خنده
* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 23 شهریور، 2011 چرا داداشی ؟؟؟ باسه خنده مگه مشکل داری پسر؟؟؟؟ دیروز نبودی؛ راستشو بگو کجا رفته بودی؟؟؟ کلی مهمون داشتیم؛ یخچال خالی بود ؛ آبرومون رفت
میلاد68 3471 ارسال شده در 23 شهریور، 2011 باسه خنده مگه مشکل داری پسر؟؟؟؟ با وجود خاخوری مثل تو چرا که نداشته باشم دیروز نبودی؛ راستشو بگو کجا رفته بودی؟؟؟ به خدا رفته بودم یونی امتحان بدم درسایی که خنده بودم و جواب بدم:ws2: صبح سر کارو طهر امتحانو و غروب با بچه های یونی و شب با بچه بحلا کلا" جنازم رسید خونه کلی مهمون داشتیم؛ یخچال خالی بود ؛ آبرومون رفت اونا مهمون نبودن وصاحب خونه بودن باسه تو هم که بد نشد یه چای می آوردی که اونم دیگه کس دیگه میاره
* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 23 شهریور، 2011 مگه مشکل داری پسر؟؟؟؟ با وجود خاخوری مثل تو چرا که نداشته باشم دیروز نبودی؛ راستشو بگو کجا رفته بودی؟؟؟ به خدا رفته بودم یونی امتحان بدم درسایی که خنده بودم و جواب بدم:ws2: صبح سر کارو طهر امتحانو و غروب با بچه های یونی و شب با بچه بحلا کلا" جنازم رسید خونه کلی مهمون داشتیم؛ یخچال خالی بود ؛ آبرومون رفت اونا مهمون نبودن وصاحب خونه بودن باسه تو هم که بد نشد یه چای می آوردی که اونم دیگه کس دیگه میاره مگه من چمه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ آره ؛ دیگه راحت شدم؛ 2 تا خواهر کوچیکه دیگه اضافه شد، من ز همشون بزرگترم؛ ادیگه وقت شوهر کردنمه ها
ارسال های توصیه شده