Dezire1536972473 620 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 تیر، ۱۳۹۰ سلااااااام چه خبراااااا؟ ای بابا سلام بیبخشید یه لحظه نبودم تی جواب فدم رفتی که؟!!!!! لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 1 تیر، ۱۳۹۰ ای بابا سلامبیبخشید یه لحظه نبودم تی جواب فدم رفتی که؟!!!!! ایجکال نره؛ واگرداستم :62izy85: لینک به دیدگاه
Dezire1536972473 620 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 تیر، ۱۳۹۰ من اعصاب ندارما چرا هی میری...هی میای؟ لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 2 تیر، ۱۳۹۰ زاکان شومان که هنوز بیدارین چه خبرا؟؟؟ نیلوووو جان, من فک بوکودم بوشویی زای؛نانیستیم ایسایی، وگرنه نووشووییم لینک به دیدگاه
میلاد68 3471 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 تیر، ۱۳۹۰ یالله سلام بر همه آقا امروز امتحان دادم توووووووووووووووووووووووپ آفرین آباجی رو سیاهمون کردی با این قبولیا یه کم به این خاخور ونوس یاد فاده سلام ما هم گیلانی هستیم:w410: خوش بامای هییییممسخره نکنیا 17د سالمه مسخره کردن نداره کوجه خاخور QUOTE=island;594020]یا ا... بفرما .بزن زنگو میلاااااد؟؟؟ پوست منو بکنه؟؟؟؟؟ عمرااااااااااااااااااااا :167::vahidrk::zadan::brodkavelarg::ubhuekdv133q83a7yy7:banel_smiley_90: پوستتو میکنم دستم بهت برسه از رو زمین ورت می دارم:icon_pf (95): 1 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 2 تیر، ۱۳۹۰ یاللهسلام بر همه آفرین آباجی رو سیاهمون کردی با این قبولیا یه کم به این خاخور ونوس یاد فاده خوش بامای مسخره کردن نداره کوجه خاخور QUOTE=island;594020]یا ا... بفرما .بزن زنگو :167::vahidrk::zadan::brodkavelarg::ubhuekdv133q83a7yy7:banel_smiley_90: پوستتو میکنم دستم بهت برسه از رو زمین ورت می دارم:icon_pf (95): چرا داداشی ؟؟؟ لینک به دیدگاه
میلاد68 3471 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 تیر، ۱۳۹۰ بفرما .بزن زنگو :167::vahidrk::zadan::brodkavelarg::ubhuekdv133q83a7yy7:banel_smiley_90: پوستتو میکنم دستم بهت برسه از رو زمین ورت می دارم:icon_pf (95): چرا داداشی ؟؟؟ باسه خنده لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 2 تیر، ۱۳۹۰ چرا داداشی ؟؟؟ باسه خنده مگه مشکل داری پسر؟؟؟؟ دیروز نبودی؛ راستشو بگو کجا رفته بودی؟؟؟ کلی مهمون داشتیم؛ یخچال خالی بود ؛ آبرومون رفت لینک به دیدگاه
میلاد68 3471 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 تیر، ۱۳۹۰ باسه خنده مگه مشکل داری پسر؟؟؟؟ با وجود خاخوری مثل تو چرا که نداشته باشم دیروز نبودی؛ راستشو بگو کجا رفته بودی؟؟؟ به خدا رفته بودم یونی امتحان بدم درسایی که خنده بودم و جواب بدم:ws2: صبح سر کارو طهر امتحانو و غروب با بچه های یونی و شب با بچه بحلا کلا" جنازم رسید خونه کلی مهمون داشتیم؛ یخچال خالی بود ؛ آبرومون رفت اونا مهمون نبودن وصاحب خونه بودن باسه تو هم که بد نشد یه چای می آوردی که اونم دیگه کس دیگه میاره لینک به دیدگاه
میلاد68 3471 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 تیر، ۱۳۹۰ درود بر همگی... درود بر حاج خانم گیلان 1 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 2 تیر، ۱۳۹۰ درود بر همگی... درووووود بر تو ای خواهر لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 2 تیر، ۱۳۹۰ مگه مشکل داری پسر؟؟؟؟ با وجود خاخوری مثل تو چرا که نداشته باشم دیروز نبودی؛ راستشو بگو کجا رفته بودی؟؟؟ به خدا رفته بودم یونی امتحان بدم درسایی که خنده بودم و جواب بدم:ws2: صبح سر کارو طهر امتحانو و غروب با بچه های یونی و شب با بچه بحلا کلا" جنازم رسید خونه کلی مهمون داشتیم؛ یخچال خالی بود ؛ آبرومون رفت اونا مهمون نبودن وصاحب خونه بودن باسه تو هم که بد نشد یه چای می آوردی که اونم دیگه کس دیگه میاره مگه من چمه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ آره ؛ دیگه راحت شدم؛ 2 تا خواهر کوچیکه دیگه اضافه شد، من ز همشون بزرگترم؛ ادیگه وقت شوهر کردنمه ها لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده