.Apameh 25173 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مهر، ۱۳۹۱ عهههه الان خداييش در پوست خودم نميگنجم:hapydancsmil: ديوانه هر چي گيلك مخصوصا از نوع رشتي ايسم به به خوش آمديد تاپيك خودتونه خانداداش خيلي وقته نيومده آذوقه تموم شده چاي نداريم ونوس بپر يدونه شلخت مرغانه بيار بزنم براش حالشو ببره :pot: آخخخخخخخخ تي اون كلامه قوربان ده ناااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااز خوش بمويي بلاميسر :hapydancsmil: شیمی دست درد نکنه 3 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مهر، ۱۳۹۱ یه جایی هست که بعد از کلی دویدن ...یهو می ایستی.... سرتو میندازی پایین و آروم میگی... زورم نمیرسه... نمیخوام من میتونم 3 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مهر، ۱۳۹۱ راستی ؛ تو خود رشتی ؟ دانشجویی فقط یا کلا بچه رشتی؟ یاد رفت؛ اینقد که آواتار و اسمتو عوض میکنی لینک به دیدگاه
Mehdi-82 2929 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مهر، ۱۳۹۱ درود به همه گیلکان عزیز میخوام این پست رو یکمی فرهنگی بکنم و یه سری کتاب راجع به گیلان معرفی کنم امیدوارم که دوستان عزیز این کتابها رو تهیه و مطالعه کنن, تا دوباره گیلانیان دانا گیلان رو به جایگاه خودش برگردونند. خدای نکرده نمیخوام بگم الان نادانی هست , نه! الان افراد دانشمند زیاد داریم, اما متاسفانه حتی افراد باسواد ما هم از پیشینه تاریخی خودمون اطلاعات کافی ندارن, و این خیلی بده. فقر و بی سوادی تاریخی و فرهنگی خیلی بده, چون انسان رو بی هویت میکنه, و این بدترین اتفاق و بلایی هست که سر هر قومی میتونه بیاد. پس: بدانیم, بیاندیشیم, بپاخیزیم, برای آبادانی گیلان عزیز خودمون. همونطوری که قبلاً هم گفتم: چو گیلان نباشد تن من مباد بدین بوم و بر زنده یک تن مباد دریغ است گیلان که ویران شود کنام کفتاران و دیوان شود. * گیلان و مازندران از قدیم محل ببر و پلنگ بودند. (امیدوارم که نسل پلنگ حداقل از بین نره, ببر که نابود شد!) * این شعر مال خودمه, فردوسی پشت دستم بود, از رو دست من نوشت, بعد چون پارتی داشت یه چند وقتی زودتر منتشرش کرد با کمی تغییرات 5 لینک به دیدگاه
Mehdi-82 2929 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مهر، ۱۳۹۱ ردپای اسطوره در گیلان مروری بر پیشینه هم روزگاری با اسطوره های ایرانی نوشته : عباس مهری آتیه ناشر : فرهنگ ایلیا =========================================== در مسیر شناخت سرچشمه های اساطیر ایرانی, به مرحله ای راه می یابیم که ردپای برخی از الگوهای آیینی و اسطوره ای را می توان در دیرینه سالی گیلان سرسبز جستجو کرد. کتاب ردپای اسطوره در گیلان, مروری است بر پیشنه هم روزگاری اساطیر ایران با مفاهیم مشابه آن در فرهنگ گیلان, این اثر میکوشد دریچه ای باشد به شناخت بهتر سررشته های پیوند با روزگاران کهن. 4 لینک به دیدگاه
Mehdi-82 2929 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مهر، ۱۳۹۱ امروز خوایم ایته کتاب دیگرَ راجع به امی شهر شیمی ره معرفی بکونم: یادبودهای انقلاب گیلان و تاریخچه جمعیت فرهنگ رشت یادداشتها و خاطرات آموزنده دیگر از رویدادهای سایر نقاط ایران گرد آورنده حسین جودت البته اَ مطلبم بگم کی از اَ کتاب هیزار نسخه, اَنم نوهه اَمرداد پنجاه و یک, چاپ ببوسته, به نیسبت او موقع کتاب گرانی بو, 200ریال!!! اَ کتاب من تهران ایته دسفروش جی بهم. (کسی ام فاندم, سوال نکونید!) کتاب خوبیه, امی شهر تاریخِ معاصرَ گِه. انم ایته عکس از جلد اَ کتاب 3 لینک به دیدگاه
Mehdi-82 2929 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مهر، ۱۳۹۱ امشب خوایم ایته کتاب دیگه شیمی ره معرفی بکونم گیلان استان آخر م.پ.جکتاجی مجموعه مقالات رشت, نشر گیلکان, 1380 3 لینک به دیدگاه
میلاد68 3471 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آذر، ۱۳۹۱ سلام بر تمام جغلان هم زبون واما بلعخره ممممممممممممممنننننننننننننننننننن بامممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممم چطورهههههههههههههههههههههههه حالا یه 2 روز بلکم یه کم بیشتر نبودم ببین پرچم تا کجا امده حال نداشتم صفحات بخونم خلاصشو یکی بتایپه 4 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آذر، ۱۳۹۱ سلام بر تمام جغلان هم زبونواما بلعخره ممممممممممممممنننننننننننننننننننن بامممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممم چطورهههههههههههههههههههههههه حالا یه 2 روز بلکم یه کم بیشتر نبودم ببین پرچم تا کجا امده حال نداشتم صفحات بخونم خلاصشو یکی بتایپه سلااام خان داداش، هیچ خبری نبود؛ جز نبود دوستان شمالی؛ البته 2-3 نفری اضافه شدن به جمع شمالیا ؛ اما نمیان اینورا ؛ خودت چه خبر؟ سربازی به کجا رسید ؟ تمام شد ؟ لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آذر، ۱۳۹۱ اهههه خیلی وقت بود نیومده بودیمااااا:5c6ipag2mnshmsf5ju3 4 لینک به دیدگاه
3Tilla 3844 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آذر، ۱۳۹۱ من دومین باره میام اینجا. خب دقیقا اینجا باید چیکار کنیم؟من الان پرچمو بردم بالا:girl_blush2: 5 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آذر، ۱۳۹۱ من دومین باره میام اینجا. خب دقیقا اینجا باید چیکار کنیم؟من الان پرچمو بردم بالا:girl_blush2: سلام کجایی هستی 4 لینک به دیدگاه
Saba Heidari 14145 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آذر، ۱۳۹۱ گفتم بیام اینجا من به عنوان یه ترک پرچمو نگه دارم تا شماها صوبت کنید 4 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آذر، ۱۳۹۱ گفتم بیام اینجا من به عنوان یه ترک پرچمو نگه دارم تا شماها صوبت کنید 2 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آذر، ۱۳۹۱ میدونی میدونم خیلی هواخواه داری چشمهای زیبا داری 3 لینک به دیدگاه
3Tilla 3844 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آذر، ۱۳۹۱ سلام کجایی هستی رودسر قبلا هم گفته بودم:girl_blush2: 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده