Saba Heidari 14145 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مهر، ۱۳۹۱ بچه کجاااایی؟؟ خونمون تهرانه. اما اصالته اجداد بزرگوارم ترکه زنجانه. روستایی نزدیک شهرستان ابهر. 3 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مهر، ۱۳۹۱ بله:icon_razz:،مشکوک بود رفتم سرچ کردم خب شلخت یعنی غاز ؛ کولکاپیس یعنی سنجاقک ؛ مگه بده ؟ خونمون تهرانه. اما اصالته اجداد بزرگوارم ترکه زنجانه. روستایی نزدیک شهرستان ابهر. آهان؛ فکر کردم شاید شمالی باشه یه رگت لینک به دیدگاه
Saba Heidari 14145 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مهر، ۱۳۹۱ خب شلخت یعنی غاز ؛ کولکاپیس یعنی سنجاقک ؛ مگه بده ؟ آهان؛ فکر کردم شاید شمالی باشه یه رگت نه بابا. کلا ترکیم 2 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مهر، ۱۳۹۱ واقعا؟ خو یاد بده مرسی داداشی:hapydancsmil: خب فحشای مد نظرتو لیست کن تا بهت یاد بدم 2 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مهر، ۱۳۹۱ خب شلخت یعنی غاز ؛ کولکاپیس یعنی سنجاقک ؛ مگه بده ؟ آهان؛ فکر کردم شاید شمالی باشه یه رگت نه عزیزم کی گفته به آدما بگیم غاز بده 1 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مهر، ۱۳۹۱ خب فحشای مد نظرتو لیست کن تا بهت یاد بدم بیا پیام خصوصی بهت بگم داداشی که به آبجیش فحش یاد بده نوبره والا 2 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مهر، ۱۳۹۱ بیا پیام خصوصی بهت بگمداداشی که به آبجیش فحش یاد بده نوبره والا خودت خواستی خو 1 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مهر، ۱۳۹۱ خودت خواستی خو من فحش خواستم مهدی؟ لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مهر، ۱۳۹۱ کی فحش یاد میده؟یه فحش ناموسی یادم بده:icon_razz: 2 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مهر، ۱۳۹۱ کی فحش یاد میده؟یه فحش ناموسی یادم بده:icon_razz: 1 لینک به دیدگاه
.Apameh 25173 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مهر، ۱۳۹۱ سلاملیکم... بنده پدر و مادرم اصالتا شمالی و البته گیلانی میباشند... آمدیم که از طرف پدر و مادرم پرچم گیلانی ها رو بالا ببریم 3 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مهر، ۱۳۹۱ سلاملیکم...بنده پدر و مادرم اصالتا شمالی و البته گیلانی میباشند... آمدیم که از طرف پدر و مادرم پرچم گیلانی ها رو بالا ببریم سلاااام؛ ایول؛ کجای گیلان ؟ خودتون کجاااایی الان ؟ لینک به دیدگاه
.Apameh 25173 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مهر، ۱۳۹۱ سلاااام؛ ایول؛ کجای گیلان ؟ خودتون کجاااایی الان ؟ مامان و بابام اصالتا برا 15کیلومتری داماش هستن الان قزوین زندگی میکنیم 1 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مهر، ۱۳۹۱ مامان و بابام اصالتا برا 15کیلومتری داماش هستنالان قزوین زندگی میکنیم آهان؛ خوش بگذره ؛ اما هیچ جا رشت نمیشه لینک به دیدگاه
3Tilla 3844 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مهر، ۱۳۹۱ سلام جغلان. بقیشو فارسی بگم بهتره منم گیلانی ام..... 3 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مهر، ۱۳۹۱ سلام جغلان. بقیشو فارسی بگم بهتره منم گیلانی ام..... سلام کر، کویه شین ایسی دخیخا ؟ لینک به دیدگاه
.Apameh 25173 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مهر، ۱۳۹۱ سلام کر، کویه شین ایسی دخیخا ؟ ترجمه میکنم سلام گلم...(نمیدونم کر یعنی چی ترجمه کردم گلم) بچه کجا هستی دختر؟؟؟ 3 لینک به دیدگاه
3Tilla 3844 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مهر، ۱۳۹۱ کر یعنی دختر عزیزک دلم.تو مگه مامان بابات گیلک نیستن؟!چرا خوب ترجمه نمیکنی؟ من رودسری هستم و ساکن همین شهر اینجا چرا اکثر گیلانیا معمارین؟!! 4 لینک به دیدگاه
.Apameh 25173 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مهر، ۱۳۹۱ کر یعنی دختر عزیزک دلم.تو مگه مامان بابات گیلک نیستن؟!چرا خوب ترجمه نمیکنی؟ من رودسری هستم و ساکن همین شهر اینجا چرا اکثر گیلانیا معمارین؟!! خو آخه من خودم اصلا تا حالا صحبت نکردم...:icon_pf (34): بعدشم ونوس خیلی غلیظ میگه خو من زیاد بلد نیستم فقط منظورو میگیرم کلمه به کلمه نمیدونم بعد به فارسی جواب میدم... نمیدونم.. احتمالا گیلانیا شم معماریشون بالاست 3 لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مهر، ۱۳۹۱ سمیرا جان؛ سلام خواخوری؛من ایه ایسام :gnugghender: ایته که نه؛سه تا شومالی ایه ایساده؛آریودخت رو ندیدیآریودخت و احسان مومنی ؟ عهههه الان خداييش در پوست خودم نميگنجم:hapydancsmil: ديوانه هر چي گيلك مخصوصا از نوع رشتي ايسم سلاملیکم...بنده پدر و مادرم اصالتا شمالی و البته گیلانی میباشند... آمدیم که از طرف پدر و مادرم پرچم گیلانی ها رو بالا ببریم به به خوش آمديد تاپيك خودتونه خانداداش خيلي وقته نيومده آذوقه تموم شده چاي نداريم ونوس بپر يدونه شلخت مرغانه بيار بزنم براش حالشو ببره :pot: اما هیچ جا رشت نمیشه آخخخخخخخخ تي اون كلامه قوربان ده ناااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااز سلام جغلان. بقیشو فارسی بگم بهتره منم گیلانی ام..... خوش بمويي بلاميسر :hapydancsmil: 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده