Saba Heidari 14145 ارسال شده در 5 دی، 2012 بچه کجاااایی؟؟ خونمون تهرانه. اما اصالته اجداد بزرگوارم ترکه زنجانه. روستایی نزدیک شهرستان ابهر. 3
* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 5 دی، 2012 بله:icon_razz:،مشکوک بود رفتم سرچ کردم خب شلخت یعنی غاز ؛ کولکاپیس یعنی سنجاقک ؛ مگه بده ؟ خونمون تهرانه. اما اصالته اجداد بزرگوارم ترکه زنجانه. روستایی نزدیک شهرستان ابهر. آهان؛ فکر کردم شاید شمالی باشه یه رگت
Saba Heidari 14145 ارسال شده در 5 دی، 2012 خب شلخت یعنی غاز ؛ کولکاپیس یعنی سنجاقک ؛ مگه بده ؟ آهان؛ فکر کردم شاید شمالی باشه یه رگت نه بابا. کلا ترکیم 2
Lean 56968 ارسال شده در 5 دی، 2012 واقعا؟ خو یاد بده مرسی داداشی:hapydancsmil: خب فحشای مد نظرتو لیست کن تا بهت یاد بدم 2
آریودخت 43941 ارسال شده در 5 دی، 2012 خب شلخت یعنی غاز ؛ کولکاپیس یعنی سنجاقک ؛ مگه بده ؟ آهان؛ فکر کردم شاید شمالی باشه یه رگت نه عزیزم کی گفته به آدما بگیم غاز بده 1
آریودخت 43941 ارسال شده در 5 دی، 2012 خب فحشای مد نظرتو لیست کن تا بهت یاد بدم بیا پیام خصوصی بهت بگم داداشی که به آبجیش فحش یاد بده نوبره والا 2
Lean 56968 ارسال شده در 5 دی، 2012 بیا پیام خصوصی بهت بگمداداشی که به آبجیش فحش یاد بده نوبره والا خودت خواستی خو 1
.Apameh 25173 ارسال شده در 5 دی، 2012 سلاملیکم... بنده پدر و مادرم اصالتا شمالی و البته گیلانی میباشند... آمدیم که از طرف پدر و مادرم پرچم گیلانی ها رو بالا ببریم 3
* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 6 دی، 2012 سلاملیکم...بنده پدر و مادرم اصالتا شمالی و البته گیلانی میباشند... آمدیم که از طرف پدر و مادرم پرچم گیلانی ها رو بالا ببریم سلاااام؛ ایول؛ کجای گیلان ؟ خودتون کجاااایی الان ؟
.Apameh 25173 ارسال شده در 6 دی، 2012 سلاااام؛ ایول؛ کجای گیلان ؟ خودتون کجاااایی الان ؟ مامان و بابام اصالتا برا 15کیلومتری داماش هستن الان قزوین زندگی میکنیم 1
* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 6 دی، 2012 مامان و بابام اصالتا برا 15کیلومتری داماش هستنالان قزوین زندگی میکنیم آهان؛ خوش بگذره ؛ اما هیچ جا رشت نمیشه
* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 6 دی، 2012 سلام جغلان. بقیشو فارسی بگم بهتره منم گیلانی ام..... سلام کر، کویه شین ایسی دخیخا ؟
.Apameh 25173 ارسال شده در 6 دی، 2012 سلام کر، کویه شین ایسی دخیخا ؟ ترجمه میکنم سلام گلم...(نمیدونم کر یعنی چی ترجمه کردم گلم) بچه کجا هستی دختر؟؟؟ 3
3Tilla 3844 ارسال شده در 6 دی، 2012 کر یعنی دختر عزیزک دلم.تو مگه مامان بابات گیلک نیستن؟!چرا خوب ترجمه نمیکنی؟ من رودسری هستم و ساکن همین شهر اینجا چرا اکثر گیلانیا معمارین؟!! 4
.Apameh 25173 ارسال شده در 6 دی، 2012 کر یعنی دختر عزیزک دلم.تو مگه مامان بابات گیلک نیستن؟!چرا خوب ترجمه نمیکنی؟ من رودسری هستم و ساکن همین شهر اینجا چرا اکثر گیلانیا معمارین؟!! خو آخه من خودم اصلا تا حالا صحبت نکردم...:icon_pf (34): بعدشم ونوس خیلی غلیظ میگه خو من زیاد بلد نیستم فقط منظورو میگیرم کلمه به کلمه نمیدونم بعد به فارسی جواب میدم... نمیدونم.. احتمالا گیلانیا شم معماریشون بالاست 3
RAPUNZEL 10430 ارسال شده در 9 دی، 2012 سمیرا جان؛ سلام خواخوری؛من ایه ایسام :gnugghender: ایته که نه؛سه تا شومالی ایه ایساده؛آریودخت رو ندیدیآریودخت و احسان مومنی ؟ عهههه الان خداييش در پوست خودم نميگنجم:hapydancsmil: ديوانه هر چي گيلك مخصوصا از نوع رشتي ايسم سلاملیکم...بنده پدر و مادرم اصالتا شمالی و البته گیلانی میباشند... آمدیم که از طرف پدر و مادرم پرچم گیلانی ها رو بالا ببریم به به خوش آمديد تاپيك خودتونه خانداداش خيلي وقته نيومده آذوقه تموم شده چاي نداريم ونوس بپر يدونه شلخت مرغانه بيار بزنم براش حالشو ببره :pot: اما هیچ جا رشت نمیشه آخخخخخخخخ تي اون كلامه قوربان ده ناااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااز سلام جغلان. بقیشو فارسی بگم بهتره منم گیلانی ام..... خوش بمويي بلاميسر :hapydancsmil: 3
ارسال های توصیه شده