VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اسفند، ۱۳۹۰ تو کمتر حرف بزن بستنی پیش کش اصلا تو خوب نیستی به امین میگم میرم واسش بستنی میخرم مخشم میخورم 2 لینک به دیدگاه
میلاد68 3471 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اسفند، ۱۳۹۰ اصلا تو خوب نیستی به امین میگم میرم واسش بستنی میخرم مخشم میخورم بیچاره امین حالا معلوم شد چرا دیگه نمیاد اینجا 2 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اسفند، ۱۳۹۰ بیچاره امین حالا معلوم شد چرا دیگه نمیاد اینجا رفتی اومدی زبون باز کردیا نخیرشم خودش برف بود هی گفت بیا بریم اما من رشت نبودم 3 لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اسفند، ۱۳۹۰ واااااااااااااااااااااااااااااي برف برف برف برف برف برف برف چقدرم درشته ماشلااااااا ایشالا میتینگای بعدی میلاد جا خونه مورچه ها رو کندو عسل مینشونیم:gnugghender: ببين ميتوني براش معافي بگيري ! [/center] تو میتینگ بعدی درستت میکنم نمیزارم حرف بزنی تا بترکی یه سری قضیه رو لاتی کردم سری بعد از این خبرا نیست من بتني ميخوااااااااااام سلام كُر چيطوري؟ خالجان موطي 3 لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اسفند، ۱۳۹۰ كلينيك تخصصي رسيدگي به گشنگان خانه تحت نظر پيله خانداداش ميلاد68 قبل از آمدن خانداداش بعد از آمدن خانداداش 2 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اسفند، ۱۳۹۰ سلام چی برفه؟اقا شوخی نکن من امشب شب رو میخوام بیام رشت 4 لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اسفند، ۱۳۹۰ سلام چی برفه؟اقا شوخی نکن من امشب شب رو میخوام بیام رشت عهههههه رشت نيستي مگه؟ آره بابا از ديشب تا حالا داره برف مياد همينجوري داره مياد يه 20-30 سانتي شده :gnugghender: خوبه كه برف دوس نداري مگه؟چرا داري ميگريي؟ 4 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اسفند، ۱۳۹۰ عهههههه رشت نيستي مگه؟آره بابا از ديشب تا حالا داره برف مياد همينجوري داره مياد يه 20-30 سانتي شده :gnugghender: خوبه كه برف دوس نداري مگه؟چرا داري ميگريي؟ اون ههفته یه روزه اومدم برگشتم نه تهرانم خدا وکیلی؟ نه دوست دارم ولی راهها بستس اینجوری 5 لینک به دیدگاه
arian ariaey 1755 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اسفند، ۱۳۹۰ پیشاپیش عید همگی مبارک دوستان,امیدوارم امسال سال خوبی براتون باشه:icon_gol: هر چند,91 عدد اوله!! اعداد اولن که یه جورایی نحسه 4 لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اسفند، ۱۳۹۰ اون ههفته یه روزه اومدم برگشتم نه تهرانم خدا وکیلی؟ نه دوست دارم ولی راهها بستس اینجوری آره ديگه بابا عههه زنگ بزن بپرس فك نكنم بسته باشه باباي منم رفته بود بانه چند قطعه از جهاز خواهريم رو بياره ديشب اومد با اينكه تو مسيرشون برف بيشتر بود ولي راه باز بود :5c6ipag2mnshmsf5ju3 پیشاپیش عید همگی مبارک دوستان,امیدوارم امسال سال خوبی براتون باشه:icon_gol: هر چند,91 عدد اوله!! اعداد اولن که یه جورایی نحسه درود دوست گرامي خوب هستيد؟ عيد شما هم مبارك باشه ما هم اميدواريم در كنار خانواده سال خوب و پر بركتي داشته باشيد عهههه خدا نكنه بابا اين حرفا چيه؟ اين عددا و نحس بودنش سنديت علمي نداره، خرافاته شما باور نكن سال رو با ديدگاه خوب شروع كن 2 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اسفند، ۱۳۹۰ پوند دارم میخوای؟ یه یه پوندی دارم بدم بتو؟ اره موخااااااااااااااااااااااام :hapydancsmil: 3 لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اسفند، ۱۳۹۰ جاده رشت قزوین بسته شده ها 3 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اسفند، ۱۳۹۰ جاده رشت قزوین بسته شده ها از عوارضی ساوه به اون ور برفه و جاده بسته اس اما ساوه بارون هم نمیاد :hapydancsmil: 3 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اسفند، ۱۳۹۰ واااااااااااااااااااااااااااااي برف برف برف برف برف برف برف چقدرم درشته ماشلاااااااسلام كُر چيطوري؟ خالجان موطي سلااام عزیزم؛ فدات شم ؛خوبم؛ خودت خوبی خاش خاشو؟ میبینی چه برفیه :hapydancsmil: اما این برفه همه شکوفه ها رو از بین میبره و باعثه آفات میشه:icon_pf (34): كلينيك تخصصي رسيدگي به گشنگان خانه تحت نظر پيله خانداداش ميلاد68قبل از آمدن خانداداش بعد از آمدن خانداداش آخی، خانداداش چقدر خرید کرده پیشاپیش عید همگی مبارک دوستان,امیدوارم امسال سال خوبی براتون باشه:icon_gol: هر چند,91 عدد اوله!! اعداد اولن که یه جورایی نحسه عید خودت هم پیش پیش مبااارک, ایشالله نحس نباشه جاده رشت قزوین بسته شده ها ااااااااااااااااا؛ بیشاره مسافرا لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اسفند، ۱۳۹۰ سلااام عزیزم؛ فدات شم ؛خوبم؛ خودت خوبی خاش خاشو؟ میبینی چه برفیه :hapydancsmil: اما این برفه همه شکوفه ها رو از بین میبره و باعثه آفات میشه:icon_pf (34): آخی، خانداداش چقدر خرید کرده عید خودت هم پیش پیش مبااارک, ایشالله نحس نباشه ااااااااااااااااا؛ بیشاره مسافرا شخ شخو بودما اي امين اگه الان داري ميخوني هر چي ميگي خودتي توام با اين اسم گذاشتنت قوشبالو كله آره ولي برفم خجلههههههه دوس دارم بياااااااااااااااااد راه بستس:hapydancsmil: راه بستست بعد ديگه چرا ذوق ميكني؟ 2 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اسفند، ۱۳۹۰ قرار بود یکی پول بده حلالیت بگیره 3 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اسفند، ۱۳۹۰ شخ شخو بودما اي امين اگه الان داري ميخوني هر چي ميگي خودتي توام با اين اسم گذاشتنت قوشبالو كله همون خب؛ یادم میره همش ؛ یکی بره قوشبالو کله رو از کنج پروفش در بیاره؛ دلم گرفت اینقدر نشست اونجا قرار بود یکی پول بده حلالیت بگیره کی چی؟ موضوع چیه؟ لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده